Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kabloyu uzat Hasan abiyi çok dikkate alirsan ilişkinin sirazesi kayarBenim esim insaatda calisiyor. Sürekli bana kabloyu uzat hasan abi falan diyor sanirim gün icinde yaptiklarini sayikliyor cokta sey yapmamak lazim diye düsünüyorum.
bende rüyamda patronumu görmüştüm dünyanın sonu gelmiş zombilerden kaçmaya çalışıyorduk benim rüyaların saçmalık derecesi
![]()
Oooo ben rüyada kimlerle kimlerle aldıttım eşimi.... Onu gördü diye onu beğenmiş veya hoşlanıyor anlamına gelmiyor bence. Birde hemen kim olduğunu söylemiş saklamamış... İnsan bilinç altına hakim olamıyor. Belki de seksi yada güzel buldu kadını ama bu bir şey demek değil. Bizde birini görünce yakışıklıymışdiye geçiriyoruz içimizden bazen...
ay aynen ya, bende geçen iş arkadaşlarıyla bombalardan felan kaçıyordum. imdat kurtar beni x desem koca duysa yanlış anlar mı acep? gerçi benim kocam artık rüyalarıma şaşırmıyor.
hic böyle düsünmemistimZaten kabloyu uzat Hasan abiyi çok dikkate alirsan ilişkinin sirazesi kayarHasan Abi ve The Kablo
Ay bayilcam![]()
Bende ama herkes neler dedi kız napiyim ya bende demek böyle bi deliyimm merak ettim sordumKonudan ziyade yazılan yorumlara çok güldüm![]()
ohh şükür bi kişi benimle aynı fikirdeYani çok saçma ama bende sinir olurdum![]()
eşime gerçekten çok güveniyorum ama takıntılıda bi insanımTüm gün görüşülen insanları rüyada görmek kadar doğal bişey yok
Eşinize güvenmeyeceğiniz başka birşey olmasa rüyasında kadın ismi sayıkladı diye sinirlenmezdiniz. Bence bi durun düşünün sizi gerçekten kızdıran ne????
dimii amaa :)Anammm baltayı taşa vurmuş valla rüyasında başka kadın ismini sayıklayan kocaya hesap sorulmazmı ya misss gibi sebep![]()
Yok mu bir kablo uzatıverseniz:)Benim esim insaatda calisiyor. Sürekli bana kabloyu uzat hasan abi falan diyor sanirim gün icinde yaptiklarini sayikliyor cokta sey yapmamak lazim diye düsünüyorum.
eşime gerçekten çok güveniyorum ama takıntılıda bi insanım
tamam canım haklısınGüvenden sonra ama gelmez. Güvensizlik var suçu takıntıya atıyorsunuz gibi görünüyor![]()