EŞİM RÜYASINDA AYNI ŞİRKETTE ÇALIŞTIĞI KIZIN İSMİNİ SÖYLEDİ.

Yani çok saçma ama bende sinir olurdum 🤣

Benim esim insaatda calisiyor. Sürekli bana kabloyu uzat hasan abi falan diyor sanirim gün icinde yaptiklarini sayikliyor cokta sey yapmamak lazim diye düsünüyorum.
Zaten kabloyu uzat Hasan abiyi çok dikkate alirsan ilişkinin sirazesi kayar 🤣🤣 Hasan Abi ve The Kablo
Ay bayilcam 🤣🤣

"şeytan işi bunlar beynimize fitne sokmaya geliyor" dedi bi hoca :KK53:. olabilirde aslında...

ben çok aşırı rüya gören bir tipim. saçma saçma rüya görmede üstüme yok, sayıklasam onlarda ciddiye alsalar, başta anne babamla beni dünyadan silerdi. eşimle evlenemeden. eskaza evlensem oda ciddiye alsa, 3. sayfaya düşerdim kesin :işsiz:

:KK70: bende rüyamda patronumu görmüştüm dünyanın sonu gelmiş zombilerden kaçmaya çalışıyorduk benim rüyaların saçmalık derecesi :KK70:

ay aynen ya, bende geçen iş arkadaşlarıyla bombalardan felan kaçıyordum. imdat kurtar beni x desem koca duysa yanlış anlar mı acep? gerçi benim kocam artık rüyalarıma şaşırmıyor.

Oooo ben rüyada kimlerle kimlerle aldıttım eşimi.... Onu gördü diye onu beğenmiş veya hoşlanıyor anlamına gelmiyor bence. Birde hemen kim olduğunu söylemiş saklamamış... İnsan bilinç altına hakim olamıyor. Belki de seksi yada güzel buldu kadını ama bu bir şey demek değil. Bizde birini görünce yakışıklıymışdiye geçiriyoruz içimizden bazen...
:halay:

Anammm baltayı taşa vurmuş valla rüyasında başka kadın ismini sayıklayan kocaya hesap sorulmazmı ya misss gibi sebep 💀💀💀💀

ay aynen ya, bende geçen iş arkadaşlarıyla bombalardan felan kaçıyordum. imdat kurtar beni x desem koca duysa yanlış anlar mı acep? gerçi benim kocam artık rüyalarıma şaşırmıyor.
:D ben anlatıyorum rüyalarımı ofiste patron ve ben olduğum için bilinç altın ona gidiyo demekki sabahtan akşama aynı ortamda olduğun için diyor eşim hatta bir ara izmir depremini beraber yaşadık patronumla o korkuyu filan adam sürekli rüyasında benimle göçük altında kaldığını filan gördü psikolojik olarak çok etkilenmişti etkilenmesinin bir sebebi de istanbul depremini yaşamış ve ailesinden kaybettikleri olmuş o zaman psikolojik tedavi görmüş birde üzerine izmir depremi olunca tekrar korkuları geri gelmiş

Eşim de çok yoğun çalıştığı dönemler kalkar şu evraklar hazır mı,şu tamam, şu dosya şöyle falan sayıklar bende tamam şefim hazır hazır yat uyu sen derim hı tamam der yatar🤣🤣🤣

Tüm gün görüşülen insanları rüyada görmek kadar doğal bişey yok 🤦🏼
Eşinize güvenmeyeceğiniz başka birşey olmasa rüyasında kadın ismi sayıkladı diye sinirlenmezdiniz. Bence bi durun düşünün sizi gerçekten kızdıran ne????
eşime gerçekten çok güveniyorum ama takıntılıda bi insanım

Bende birkaç gün önce ünlü bir oyuncuyu gördüm öptü beni. Anneme söyledim ne ayıp sus diyor sanki adamı ben rüyama çağırdım . Sizde çok takılmayın derim

kim olsa rahatsız olur bence yaa takılman çok normal.

Back
X