EŞİM RÜYASINDA AYNI ŞİRKETTE ÇALIŞTIĞI KIZIN İSMİNİ SÖYLEDİ.

Gecen gece ruyamda ali kocu gordum. Kahve iciyoruk adamla. Esime anlattim totomuzla gulduk. abartmayin.

Eşini en iyi sen tanırsın

Gözü dışarda biri olduğunu düşünüyorsan ayrıl

Bana hiç çekici gelmeyen insanlarla rüyamda sevgili olduğumu evlendiğimi falan çok görmüşümdür çok kaale almayın.

yorum yapan çoğu kişi maşallah hiç takıntılı değil galiba canım ben çok anormalimm

ya şimdi düşünüyorum kocam iş yerinden bi kadının adını uykusunda sayıklıyor, çok çok güvensem emin de olsam rahatsız olurum yani acayip batar bana. anlıyorum ben seni ama eminsen kocandan sorun değil yani belki rüyasında saçma sapan bi şeyle uğraşıyordu iş yerini görüyordu falan. her şeye rağmen can sıkıcı olduğu açık yine de buna sebep kimse gidip boşanacak değil ama gel de anlat hemen başlamışlar zır zır zırlamaya zaten her şey linç yemese olmaz burda.

ya şimdi düşünüyorum kocam iş yerinden bi kadının adını uykusunda sayıklıyor, çok çok güvensem emin de olsam rahatsız olurum yani acayip batar bana. anlıyorum ben seni ama eminsen kocandan sorun değil yani belki rüyasında saçma sapan bi şeyle uğraşıyordu iş yerini görüyordu falan. her şeye rağmen can sıkıcı olduğu açık yine de buna sebep kimse gidip boşanacak değil ama gel de anlat hemen başlamışlar zır zır zırlamaya zaten her şey linç yemese olmaz burda.
eşime güveniyorum gerçekten burdada sadece gece gece rahatsız oldugum için birazda moralsizdim kafa dağıtmak için açtım konuyu fakat boşan diyen bile oldu o kadar anlayışsız bi inan değilim ki ama güldümde yorumlara napiyim onlarında başına gelse ben gibi azda olsa herkes takılır en azından birisi benim gibi düşündü ya bunada şükür teşekkür ederim canımm

Back
X