Eşim rüyasında sürekli etrafındaki kadınların isimlerini sayıklıyor.

cozumsorun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
6
-3
1
28
Arkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim hamileyim 7 aylık. Eşim sürekli rüyalarında isimler sayıklıyor ve bu esnada ya benimle öpüşmeye sevişmeye yada kendini tatmin etmeye çalışırken oluyor. Saydığı isimlerde yabancı değil şimdiye kadar kız kardeşim arkadaşım kendi kuzeni gibi isimleri sayıkladı. Uyandığında inkar ediyor ve hatırlamıyorum diyor hatta sen uyduruyorsun falan diyor ben neredeyse uyuduğuna bile inanmıyorum artık. Lütfen söyleyin bunun sebebi nedir.

Sapık olması

tokatı patlatmak hiç aklınıza gelmedi mi acaba tamamen meraktan soruyorum asla şiddet yanlısı değilim. Yada gözünün ortasına bir sümsük falan

Anlamadım ki,ruyasinda isimleri sayikliyorsa sizinle aynı anda nasıl sevişmeye yahut kendisine dokunmaya çalışıyor.
O halde kocanız uyumuyor..
Ayrıca bizim bir akrabanın eşi sayiklarmis böyle kadın isimlerini ama sizinkisi gibi değil cidden uyurken sayiklarmis.
Megersem at yarışı oynarmis ablanin kocası,atların isimleriymis söyledikleri.
Biz inanmadik ama eşi inandı

Sende onun kardeşinin erkek kuzeninin adını sayiklayarak adamın şeyiyle oyna da görsün ensest herif

Ya bu bir dizide mi vardı yoksa karikatür müydü neydi çok tanıdık geldi abi ordan görüp uydurmuş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…