- 9 Şubat 2021
- 591
- 614
- 53
- Konu Sahibi cozumsorun
-
OhaaaaArkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim hamileyim 7 aylık. Eşim sürekli rüyalarında isimler sayıklıyor ve bu esnada ya benimle öpüşmeye sevişmeye yada kendini tatmin etmeye çalışırken oluyor. Saydığı isimlerde yabancı değil şimdiye kadar kız kardeşim arkadaşım kendi kuzeni gibi isimleri sayıkladı. Uyandığında inkar ediyor ve hatırlamıyorum diyor hatta sen uyduruyorsun falan diyor ben neredeyse uyuduğuna bile inanmıyorum artık. Lütfen söyleyin bunun sebebi nedir.
Beklerim,çok cin fikirli..Ya bu bir dizide mi vardı yoksa karikatür müydü neydi çok tanıdık geldiabi ordan görüp uydurmuş olmasın
Arkadaş yazdı üstte yorumda filmde geçiyormuş. Bence ordan görüp uydurmuş ama neyse günahına da girmiyim tesadüftür belkiBeklerim,çok cin fikirli..
Ağzından girdi burnundan çıktı,kadını inandırdı.
Belki de doğruydu ama biz pek samimi bulmadık.
2 gözü olmasına karşın 10 kişiye aynı anda bakabilme potansiyeline sahipti.
ahahahhHah ay kahkaha attımSende onun kardeşinin erkek kuzeninin adını sayiklayarak adamın şeyiyle oyna da görsün ensest herif
Benimkide hatta hesap yaparken bı kere parasal bı çıkarma işlemi yapmıştı bı baktım doğru hesaplıyorTövbe estağfurullah daha neler duyacağız.
Millette ne adamlar var. Benim eşimde yeni evlendiğimizde işi gereği hesap kitapla uğraşıyordu zavallı kocam her gece hesap sayıklardı
Millet karı kız sayıklar, bizimkide hesap kitap
Arkadaşlar fake değilim durum gerçek eşim normal hayatında asla böyle biri değil bende anlamıyorum mutlu bi evliliğimiz var evet bebeğimle kız yanlız bırakmayın falan yazmışsınız korkuyorum lütfen başka çarem olmadığı için buraya yazdım.Fake olmanız çok olası umarım oylesinizdir.Aksi durumda durum vahim, çevresindeki herkese hallenen ağır bir sapikla evlisiniz.....
Masum masum bir de soruyor ne olabilir diye .Adam kardeşine azıyor hanimmmmmm
e sapık ne diyelim yaniArkadaşlar fake değilim durum gerçek eşim normal hayatında asla böyle biri değil bende anlamıyorum mutlu bi evliliğimiz var evet bebeğimle kız yanlız bırakmayın falan yazmışsınız korkuyorum lütfen başka çarem olmadığı için buraya yazdım.
Evet yeni hesap çünkü buraya yazmak dışında aklıma bişey gelmedi bunu çevremde herhangi bir insana anlatamam. Ben sadece bu acaba bilinç dışı bişey olabilir mi bununla ilgili biri bişey biliyor olabilir mi diye sormak istedim yoksa sapık değilim hikaye uydurmadım derdim büyük.Hmm. Yeni hesap ve ensest konular hiç alamam bir dal
Tabiki uyandırdım napıyorsun ne diyorsun falan dedim sinirden ağladım ilk başta hatırlamıyorum çok şaşkınım falan demişti sonrasında bunu uyduruyormusun böyle bişey yok olamaz falan dedi.tokatı patlatmak hiç aklınıza gelmedi mi acaba tamamen meraktan soruyorum asla şiddet yanlısı değilim. Yada gözünün ortasına bir sümsük falan
O zaman kocan ensest bir sapık üzgünüm.Evet yeni hesap çünkü buraya yazmak dışında aklıma bişey gelmedi bunu çevremde herhangi bir insana anlatamam. Ben sadece bu acaba bilinç dışı bişey olabilir mi bununla ilgili biri bişey biliyor olabilir mi diye sormak istedim yoksa sapık değilim hikaye uydurmadım derdim büyük.
Merak ettiğim şeylerden biri de buydu bir erkek farkında olmadan uyku halinde kendini tatmin edebilir miAnlamadım ki,ruyasinda isimleri sayikliyorsa sizinle aynı anda nasıl sevişmeye yahut kendisine dokunmaya çalışıyor.
O halde kocanız uyumuyor..
Ayrıca bizim bir akrabanın eşi sayiklarmis böyle kadın isimlerini ama sizinkisi gibi değil cidden uyurken sayiklarmis.
Megersem at yarışı oynarmis ablanin kocası,atların isimleriymis söyledikleri.
Biz inanmadik ama eşi inandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?