Eşim rüyasında sürekli etrafındaki kadınların isimlerini sayıklıyor.

Ohaaaa

Kamu spotu: Evlendikten sonra evlendiğiniz adamın huyunu suyunu anlamadan birlikte en az 1 yıl geçirmeden lütfen hamile kalmayın ve korunun sonra böyle sapık adamların çocuğu oluyor aynı muameleyi çocuklarına da yapıyorlar. Kız kardeşinizin ismini sayıklıyorsa ilerde çocuğuna bile hallenmesi muhtemel

Ya bu bir dizide mi vardı yoksa karikatür müydü neydi çok tanıdık geldi abi ordan görüp uydurmuş olmasın
Beklerim,çok cin fikirli..
Ağzından girdi burnundan çıktı,kadını inandırdı.
Belki de doğruydu ama biz pek samimi bulmadık.
2 gözü olmasına karşın 10 kişiye aynı anda bakabilme potansiyeline sahipti.

Arkadaş yazdı üstte yorumda filmde geçiyormuş. Bence ordan görüp uydurmuş ama neyse günahına da girmiyim tesadüftür belki

Tövbe estağfurullah daha neler duyacağız.

Millette ne adamlar var. Benim eşimde yeni evlendiğimizde işi gereği hesap kitapla uğraşıyordu zavallı kocam her gece hesap sayıklardı

Millet karı kız sayıklar, bizimkide hesap kitap

Ayyy şaka olsun lütfen muhtemelen onları düşünüp uyuyor bu kez bilinçaltı açığa çıkıyor rüyasında diye düşünüyorum

Benimkide hatta hesap yaparken bı kere parasal bı çıkarma işlemi yapmıştı bı baktım doğru hesaplıyor

evlenir evlenmez koştur koştur hamile kalana madalya takılıyorda bizim mi haberimiz yok acaba..
çocuğunuzun cinsiyeti kızsa kocanızla yalnız bırakmayın bari. saf saf nedeni ne olabilir diye sorduğunuza göre eşinizin sapıklığının farkında değilsiniz.

Fake olmanız çok olası umarım oylesinizdir.Aksi durumda durum vahim, çevresindeki herkese hallenen ağır bir sapikla evlisiniz.....
Masum masum bir de soruyor ne olabilir diye .Adam kardeşine azıyor hanimmmmmm

Fake olmanız çok olası umarım oylesinizdir.Aksi durumda durum vahim, çevresindeki herkese hallenen ağır bir sapikla evlisiniz.....
Masum masum bir de soruyor ne olabilir diye .Adam kardeşine azıyor hanimmmmmm
Arkadaşlar fake değilim durum gerçek eşim normal hayatında asla böyle biri değil bende anlamıyorum mutlu bi evliliğimiz var evet bebeğimle kız yanlız bırakmayın falan yazmışsınız korkuyorum lütfen başka çarem olmadığı için buraya yazdım.

e sapık ne diyelim yani
onlara göz koymuş rüyasında onlara hallenip size dokunuyor adlında size değil kız kardeşinize ve kuzeninize maalesef. ileri derecede ırz düşmanı

Hmm. Yeni hesap ve ensest konular hiç alamam bir dal
Evet yeni hesap çünkü buraya yazmak dışında aklıma bişey gelmedi bunu çevremde herhangi bir insana anlatamam. Ben sadece bu acaba bilinç dışı bişey olabilir mi bununla ilgili biri bişey biliyor olabilir mi diye sormak istedim yoksa sapık değilim hikaye uydurmadım derdim büyük.

tokatı patlatmak hiç aklınıza gelmedi mi acaba tamamen meraktan soruyorum asla şiddet yanlısı değilim. Yada gözünün ortasına bir sümsük falan
Tabiki uyandırdım napıyorsun ne diyorsun falan dedim sinirden ağladım ilk başta hatırlamıyorum çok şaşkınım falan demişti sonrasında bunu uyduruyormusun böyle bişey yok olamaz falan dedi.

O zaman kocan ensest bir sapık üzgünüm.

Merak ettiğim şeylerden biri de buydu bir erkek farkında olmadan uyku halinde kendini tatmin edebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…