- 28 Mart 2020
- 4.099
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi Eylul-hazan
-
Ben kendimi önceleri alınganlık yapıyorum diye duymamaya çalıştıkça artırdı tavırlarını yönetmek istiyor onun istediği kalıba sokmaya çalışıyor beni sanki evliliğin bütün sorumluluğunu kendisi almış ben umursamıyormuşum gibi davranıyor evde şu haldeydim patron işçi boğdu beni bu durum
Cinnet değil sitem ettim ama bu seferde sen değiştin demeye başladı nereden tutsam elimde kaldı anlayacağınız her türlü ben hatalıyımetkiye tepkiyi denediniz mi belki sizde onu onun yaptığı gibi yaparak yıldırabilirsiniz yada ufak bi cinnet iyi gelebilir
Ben annesiyle otura otura onu tanıya tanıya ona benzedm eşime annesi gibi davranıyorum farkında yım ama durduramıyorum kendimiBirde annesi gibi davranmayın,para konusunda size hak verdim ama onu giy şunu giy falan demeyin.Eşinizin gözünde anneye dönüşürseniz sonra toparlaması zor olur
Durdurmaya çalışın.Ağzınızdan bir cümle çıkacağı Zaman bir daha düşünün öyle söyleyin.Unutmayın,anne yerine koyarsa evliliğinizde ki her şey etkilenirBen annesiyle otura otura onu tanıya tanıya ona benzedm eşime annesi gibi davranıyorum farkında yım ama durduramıyorum kendimi
Yemin ederim benm eşim. Küçümsemek istemiyorum ama tam saf. (Bana kızmasın kimse)Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Bizim araba güneşin altında duruyor mesela. Az ötede 3 4 ağaçlık gölge biryer var oraya çek istersen arabayı diyorum yok iyi böyle diyor.
Yine geçen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli çanta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya çıkıyor evden. Çantanın üst kısmından paralar görünüyor.
Dedim napıyorsun para öyle götürülür mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Biz demesek öyle çıkacak evden
Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar önce 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hâlâ üzülürler. Geçen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para çekip dolandiriciya verecekmiş son anda köyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şöyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye söylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana göre
Zaten hakaretler de başladı çocuk büyüdükçe.Durdurmaya çalışın.Ağzınızdan bir cümle çıkacağı Zaman bir daha düşünün öyle söyleyin.Unutmayın,anne yerine koyarsa evliliğinizde ki her şey etkilenir
Keşke kendi yaşınıza daha uygun biriyle birlikte olsaydınız.Aynı jenerasyondan olmayınca sıkıntı oluyor.Eşinizle saygının korunması konusunda bir konuşma yapmanız gerektiğini düşünüyorumZaten hakaretler de başladı çocuk büyüdükçe.
Bana dün aksam dedi ki salak salak konusma dedi.
Çok kırıyor yaşı 36 . Benm 26 bu arada
Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Bizim araba güneşin altında duruyor mesela. Az ötede 3 4 ağaçlık gölge biryer var oraya çek istersen arabayı diyorum yok iyi böyle diyor.
Yine geçen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli çanta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya çıkıyor evden. Çantanın üst kısmından paralar görünüyor.
Dedim napıyorsun para öyle götürülür mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar önce 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hâlâ üzülürler. Geçen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para çekip dolandiriciya verecekmiş son anda köyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şöyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye söylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana göre
Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Konu sahibinin anlattığı bambaşka bir şey sizin söylediğiniz bambaşka.Arabayı güneşe çekmek,yaz günü polar giymek dalgınlıkla ilişkilendirilebilecek bir şey değil.Aklıma ne geldi. para biriktirip gittim baya irice bi bilezik aldım yatırım olsun diye. Pekte tarzım değildi çarşıda gezerken sıkıldım bileğimden çıkardım sonrasını hatırlamıyorum naptıgımı. Baya dolaştım işlerimi hallettim geldim anneme bilezigi gösterecek oldum bilezik yok. Ara tara yok. Neyse çamaşır falan almıstım onları makineye atayım dedim ki ne göreyim. Çamaşır poşetine atmışım. Elimde sallaya sallaya da gezmişim. Dalgınlık çok fena bişey. Yapılacak işleri düşünürken eliödekini unutmuşum.eşinizinde belki dikkati dağılıypdur. Ama siz müdahale edip arkasını topladıkça dikkat etmeyecek
Bazi erkekler boledir yonlendirmek lazim ben evlenmeden once babam koye gotmisdi kendim esime dedim babana solede gitsin babamin yanina gonlunu alsin yinede verdi beni sana ama adam koye kadar geldi yanina gitmezse vaz gecer diye son gun gitti babasi bana esim sen bana niye onceden diyipde uyarmadin dedi aklima gelmediki benm diyo bazilari bole yonlerdirmek lazim ama bnm esim tk bu konuda boyle yapdi yoksa gerisini kendi basinin dikine giderMerhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?