Esim saf mi

etkiye tepkiyi denediniz mi belki sizde onu onun yaptığı gibi yaparak yıldırabilirsiniz yada ufak bi cinnet iyi gelebilir

Ay bana böyle karışılsa fenalaşırım para konusunda falan haklısınız da ne giyeceğine arabayı nereye koyacağına falan bırakın kendi karar versin Tabii iyiliğini istiyorsunuz biliyorum ama... Zaten yoksa zamanla her şeyi danıştığı bi anne figürüne dönüşürsünüz belki

etkiye tepkiyi denediniz mi belki sizde onu onun yaptığı gibi yaparak yıldırabilirsiniz yada ufak bi cinnet iyi gelebilir
Cinnet değil sitem ettim ama bu seferde sen değiştin demeye başladı nereden tutsam elimde kaldı anlayacağınız her türlü ben hatalıyım

Birde annesi gibi davranmayın,para konusunda size hak verdim ama onu giy şunu giy falan demeyin.Eşinizin gözünde anneye dönüşürseniz sonra toparlaması zor olur
Ben annesiyle otura otura onu tanıya tanıya ona benzedm eşime annesi gibi davranıyorum farkında yım ama durduramıyorum kendimi

Ben annesiyle otura otura onu tanıya tanıya ona benzedm eşime annesi gibi davranıyorum farkında yım ama durduramıyorum kendimi
Durdurmaya çalışın.Ağzınızdan bir cümle çıkacağı Zaman bir daha düşünün öyle söyleyin.Unutmayın,anne yerine koyarsa evliliğinizde ki her şey etkilenir

Yemin ederim benm eşim. Küçümsemek istemiyorum ama tam saf. (Bana kızmasın kimse)

Tamam iyi biridir şeytanlık yoktur pek.

Ama saflıkta belli yerden sonra bayıyor.

İnsan diyor daha zeki biriyle evlenseydim.

Çocuk pişik oluyor bana bağırıyor doktora götürelim diyor.

Adamı arı sokuyor hastaneye gideyim mi diye soruyor bana.

Daha neler neler var şuan aklıma gelmiyor çok şeyler var.

Durdurmaya çalışın.Ağzınızdan bir cümle çıkacağı Zaman bir daha düşünün öyle söyleyin.Unutmayın,anne yerine koyarsa evliliğinizde ki her şey etkilenir
Zaten hakaretler de başladı çocuk büyüdükçe.

Bana dün aksam dedi ki salak salak konusma dedi.

Çok kırıyor yaşı 36 . Benm 26 bu arada

Zaten hakaretler de başladı çocuk büyüdükçe.

Bana dün aksam dedi ki salak salak konusma dedi.

Çok kırıyor yaşı 36 . Benm 26 bu arada
Keşke kendi yaşınıza daha uygun biriyle birlikte olsaydınız.Aynı jenerasyondan olmayınca sıkıntı oluyor.Eşinizle saygının korunması konusunda bir konuşma yapmanız gerektiğini düşünüyorum

Para çantası konusu ilginç ama yoğun dikkat eksikliği de olabilir. Saf olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz. Ancak araba konusu için söyleyeyim. Ben de ağaç altına koymam çok zor durumda değilsem. Ordan damlayabilecek reçine vs gibi şeyler güneşten çok daha fazla zarar verir

Aklıma ne geldi. para biriktirip gittim baya irice bi bilezik aldım yatırım olsun diye. Pekte tarzım değildi çarşıda gezerken sıkıldım bileğimden çıkardım sonrasını hatırlamıyorum naptıgımı. Baya dolaştım işlerimi hallettim geldim anneme bilezigi gösterecek oldum bilezik yok. Ara tara yok. Neyse çamaşır falan almıstım onları makineye atayım dedim ki ne göreyim. Çamaşır poşetine atmışım. Elimde sallaya sallaya da gezmişim. Dalgınlık çok fena bişey. Yapılacak işleri düşünürken eliödekini unutmuşum.eşinizinde belki dikkati dağılıypdur. Ama siz müdahale edip arkasını topladıkça dikkat etmeyecek

Yeni evli misiniz, aşırı korumacı bir annesi olabilir o da tek başına yapabileceği şeyleri öğrenmemiş olabilir

siz yönlendireceksiniz yapacak bir şey yok.açık açık söyleyin hayatım yaz günü polar giyilmez gülerler valla sana diyin.Yavaş yavaş öğrenir bazı şeyleri.

Konu sahibinin anlattığı bambaşka bir şey sizin söylediğiniz bambaşka.Arabayı güneşe çekmek,yaz günü polar giymek dalgınlıkla ilişkilendirilebilecek bir şey değil.

Ben ne demek istediginizi cok iyi anladim. Benim esim de boyle. Aslinda cok zeki biridir, matematigi superdir. Cok iyi bir meslegi var. Ama cok basit konulari asla dusunemez. Ozellikle ev isi, basit tamir gibi konularda oyle acemice davranir ki. Viledaya su koyup getirir misin desem kova gelir vileda gelmez. Kalabalik bi caddede arabaya park yeri arariz uygun yeri gorur ama oraya park etmez. Ayni yoldan elli kez gitsek de asla hatirlamaz yandex muhakkak acilir. Ustalar onu muhakkak kaziklar. Acayip sekillerde kaziklanmisligi vardir anlatsam.roman olur...liste uzar gider. Ben de cok yonlendiriyorum elimde degil ama bu onu daha fazla kizdiriyor. Bazi seyler sonradan kazanilmuyor. Esinizi siz taniyip onun acigini izin verdigi olcude siz kapatacak, fazla yuz goz olmayacaksiniz tek yolu bu.

Bazi erkekler boledir yonlendirmek lazim ben evlenmeden once babam koye gotmisdi kendim esime dedim babana solede gitsin babamin yanina gonlunu alsin yinede verdi beni sana ama adam koye kadar geldi yanina gitmezse vaz gecer diye son gun gitti babasi bana esim sen bana niye onceden diyipde uyarmadin dedi aklima gelmediki benm diyo bazilari bole yonlerdirmek lazim ama bnm esim tk bu konuda boyle yapdi yoksa gerisini kendi basinin dikine gider

Bunun bi benzeride bende vardı.. artık düzeldi on yıllık evliyiz ilk yıllar sürekli müdahale etmem gerekiyordu..Hiç bi işi doğru düzgün yapmıyordu herşeyin arkasını takip etmem gerekiyordu.. görüp geçirmekle alakalı olduğunu düşünüyorum ailesi hiç sorumluluk vermediği için nerde ne yapacağını bilmiyorsun.. zamanla oda daha çok dikkat etmeye başladı.. hala yaptığı bazı işleri beğenmem ama her seferinde büyük bişey değilse dile getirmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…