- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Eylul-hazan
-
Bu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durumKarşınızdaki çocuk değil, para konusu harici arabayı nereye park ettiği, ne giyeceği konusunda da bi zahmet karışmayın, onun mantığına o uymuş, giyer poları sıcaklarsa çıkarır ne var bunda, ona göre de siz mantıksızsınız belki, onun açısında düşündüğünüzde hayatının sürekli kumanda edilmesi çok sinir bozucu bir durumdur
Eşine kariisiyorum bazı konularda. Mesela geçen gün siyah pantolon üstüne koyu lacivert tişört giymiş. Dedim o uyumlu olmamış başka tişörtlerin vardı onu giysen yine dedi karışma bana. Ama başka giydikelrine karışmıyorum hic siyahla lacivert olur mu
Yemekten önce elini yıkamayı akıl eden erkek olduğunu pek sanmıyorum. umursamıyorlarBazı şeyleri kendi akil etsin istiyorum her yere dokunduk o gezide sonra elini yıkamayı ben mi söyleyecem
Ya zaten benim akrabaların yanına uğrayacaktı dedim millet güler içinden tuhaf tuhaf bakar evden çıkmadan ikna ettim üstünü değişmeyeBu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durum
Tuhaf ama adam da giydikten sonra farkeder sıcakladığını çıkarır içinde pişecek değilya yani bilmiyorum ben genel olarak insanların birbirine karışmasına karşıyımBu sıcakta polar giymenin mantığına uyması tuhaf zaten :) karışmaktan ziyade tuhaf bulduğu için yorum yapmış gibi geldi bana. Bende temmuzda polarlı birini görsem şaşırırım bir tek bana mı tuhaf geldi bu durum
Ya tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.Polar giymesin ama bisiklete binerken gömlek giysin öylemi?
Siyah ile lacivert bir arada giyilebilir neden giyilmesin?
Araba ağaç altında reçine ve kuş pisliği olur,gölge ağaçlık bir yere park edeceğime varsın güneş alsın derim şahsen.
Para konusunda haklısınız tabi birşey diyemem.
Fazla müdahalecisiniz gibi geldi bana. Sıkmayın adamı bu kadar.
Siyahla koyu lacivert niye olmasın ya? Çok da şık olur.Eşine kariisiyorum bazı konularda. Mesela geçen gün siyah pantolon üstüne koyu lacivert tişört giymiş. Dedim o uyumlu olmamış başka tişörtlerin vardı onu giysen yine dedi karışma bana. Ama başka giydikelrine karışmıyorum hic siyahla lacivert olur mu
Temmuzda polar giyince pişiceğini illa deneyimleyerek anlamasına gerek yok kiTuhaf ama adam da giydikten sonra farkeder sıcakladığını çıkarır içinde pişecek değilya yani bilmiyorum ben genel olarak insanların birbirine karışmasına karşıyım
Öff Allah adama sabır versin başka diyecek bişeyim yok pardon var, sanane adamın renk uyumundan ya allah allahEşine kariisiyorum bazı konularda. Mesela geçen gün siyah pantolon üstüne koyu lacivert tişört giymiş. Dedim o uyumlu olmamış başka tişörtlerin vardı onu giysen yine dedi karışma bana. Ama başka giydikelrine karışmıyorum hic siyahla lacivert olur mu
Işını savsaklamaz düzenli kazancı var o konuda sorun yokSiyahla koyu lacivert niye olmasın ya? Çok da şık olur.
Eki Görüntüle 2668296
Para konusunda haklısınız ama böyle herşeye karışıp bunaltmayın bence. Kendi görsün polarla çıkınca ne oluyor, bir daha yapmaz.
Mesleği ne? Evine düzenli bir kazanç getiriyor mu?
Mesleği ne? Evine düzenli bir kazanç getiriyor mu?
Her kıyafetine karışmıyorum. Fıkır vermeyeyim mi?Öff Allah adama sabır versin başka diyecek bişeyim yok pardon var, sanane adamın renk uyumundan ya allah allah
Eşiniz umursamıyor demek ki yada böyle tercih ediyor bu durumda sormadan fikir vermeyin bence olduğu gibi kabul edinHer kıyafetine karışmıyorum. Fıkır vermeyeyim mi?
Polarla çıksa ne olacak ki. Terleyince çıkaracak zaten.Ya tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.
Siyah pantolon üstü lacivert hic olamamıştı eşimi uyarmayayim mi
ne demek ne alakası var? Atıyorum bir memur, mühendis vs..bir sürü kompleks iş takip eden insan saftirik olabilir mi? Sizce saflığın zeka ile bir ilişkisi yok mu? Usta başı olur mesala ama saf... işinde yıllarca tutunur mu?ne alakası var
Vermeyin. Canı öyle istemiş öyle giymiş ya bu ne böyle evde bi diktatörle yaşıyo adam, kendinize bi meşgale bulsanız iyi olur benceHer kıyafetine karışmıyorum. Fıkır vermeyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?