Esim saf mi

Eylul-hazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
25
67
3
Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Bizim araba güneşin altında duruyor mesela. Az ötede 3 4 ağaçlık gölge biryer var oraya çek istersen arabayı diyorum yok iyi böyle diyor.

Yine geçen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli çanta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya çıkıyor evden. Çantanın üst kısmından paralar görünüyor.
Dedim napıyorsun para öyle götürülür mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Biz demesek öyle çıkacak evden

Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar önce 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hâlâ üzülürler. Geçen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para çekip dolandiriciya verecekmiş son anda köyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şöyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye söylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana göre

Bazı insanlar böyledir, bu durumu evlenmeden incelemekte fayda vardı
Şimdi bu saatten sonra takipte kalacaksınız

Karşınızdaki çocuk değil, para konusu harici arabayı nereye park ettiği, ne giyeceği konusunda da bi zahmet karışmayın, onun mantığına o uymuş, giyer poları sıcaklarsa çıkarır ne var bunda, ona göre de siz mantıksızsınız belki, onun açısında düşündüğünüzde hayatının sürekli kumanda edilmesi çok sinir bozucu bir durumdur

Bence deneyimsiz. İleriyi düşünmüyor ayrıca. Saflık değilde deneyim kazandıkça öğrenen bir insan gibi. O parayı çaldırsa bir daha asla öyle taşımazdı mesela

Polar giyecek kadar usuyorda bir kan testi yaptirsin o arada da b12 aradan ciksin

Ayrica olabilir saf olabilir uyarirsin zamanla daha dikkatli biri olur

Saf olsa dediklerini yapar saf degilde vurdumduymaz gibi geldi bana

Çoğu erkek böyle yönlendirilmeden bşy yapmıyorlar. Özellikle anne babasının sürekli kol kanat gerdikleri karar verirken çok zorlanıyor.

Annesi nasıl davranıyor? Bu zamana kadar kiyafetlerini annesi mi seçiyormus? Para konusu dışndakilere bence müdahale etmeyin, üşüsün ya da yansın ama bir daha akıl edebilmeyi kendi öğrensin. Bu şekilde sizin için çok yorucu olur, koca adamı çocuk gibi takip etmeniz gerekir, bence bunu neden giydin deseniz bile zorla değistirtmeyin, bir de aksi bir sey olur sizi suçlar senin yüzünden üşüdüm der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…