- Konu Sahibi Eylul-hazan
-
Valla bence bi memur bir muhendis gayet saf olabilir. Mesleğin zeka ile alakası yok. Sonuçta üniversiteler zeka ile değil çalışma ile öğrenci alıyor. Bir sürü çokta zeki olmayan ama derslerinde çalışkan insanlar iyi bölümlerden mezun olup iyi bi iş sahibi olabiliyor.ne demek ne alakası var? Atıyorum bir memur, mühendis vs..bir sürü kompleks iş takip eden insan saftirik olabilir mi? Sizce saflığın zeka ile bir ilişkisi yok mu? Usta başı olur mesala ama saf... işinde yıllarca tutunur mu?
Ayrıca işin stresine göre kafası yoğun, adam genelde dalgın olabilir.
bence fazla abartıyorsunuz bir süre sonra bu durum hem sizi hemde eşinizi yoracaktır. Evlenmeden önce böyle değil miydi görücü usülü ile mi evlendiniz? siyah üstü lacivert mavi üstü mor pembe üstü turuncu ne fakreder artık renk uyumu diye birşey mi kaldı eskidendi o modalar bence. terlerse kendisi çıkarmayı akıl eder zaten. millet gülecek millet neder mantığı ile yaşamayın bence hem kendiniz hem eşiniz için millet ne der üstüme güler kafası pek doğru değil bence. eşiniz bence saf değil sadece biraz rahat birisi yada kafasında daha farklı yoğunluklar olduğu için küçük ve basit şeylere takılı kalmıyor olabilir bence sizde takılmayın o zaman çok daha iyi hissedeceğinizden eminimYa tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.
Siyah pantolon üstü lacivert hic olamamıştı eşimi uyarmayayim mi
Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz sürekli hareketlerimi kontrol etmesi beni çileden çıkarmıştı çünkü eşyaları çok kıymetli ve sakarsın bile dedi aşırı soğuttu ilişkidenBazen bende bazı şeylerde düşünmeden hareket ediyorum ama çoğu konuda bir çok kişiden daha dikkatli ve özenliyimdir.
Eşimde fazla pimpirikli sürekli bana yol göstermeye akıl vermeye kalkıyor yok yemeği yağlı yapma yok evi süpürürken şunla süpür yok dolaba su koyarken ağzını açık bırakma, yok niye bunu giydin bunu niye böyle yaptın. Ya bi sus Allah aşkına sıkıyosun he diye sinirleniyorum. Hep zıttını yapasım geliyor . Bence yapmayın ciddi anlamda sinir bozucu oluyor. He evet gerekli şeylerde dikkatli olmasını söyleyin tabi salaklığın lüzumu yok da yani bırak polar giysin siyah üzerine lacivert giysin annesiymiş gibi davranmayın.
Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Bizim araba güneşin altında duruyor mesela. Az ötede 3 4 ağaçlık gölge biryer var oraya çek istersen arabayı diyorum yok iyi böyle diyor.
Yine geçen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli çanta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya çıkıyor evden. Çantanın üst kısmından paralar görünüyor.
Dedim napıyorsun para öyle götürülür mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Biz demesek öyle çıkacak evden
Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar önce 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hâlâ üzülürler. Geçen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para çekip dolandiriciya verecekmiş son anda köyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şöyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye söylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana göre
Burdan bakınca saf gibi görünüyor. Bu erkeklerin geneli üç aşağı beş yukarı böyle zaten. Söylemesen akıl edemiyorlar. Ne beyinsizler ya sinirlerim zıplıyo böyle erkeklere.Merhabalr. Eşimin bazı tuhaf davranışları var. Mesela geçen bisikletle tür aticam dedi hazırlandı bi baktım polar kıyafeti var onu giymiş niye onu giydin dışarısı çok sıcak dedim saat aksam 6 civarıydı bu arada yaz mevsimi zaten. Bisikletle üşürüm dedi ben de usumezsin en azından gömlek giy bari üşürüm diyorsan dedim. Bu arada akrabamıza uğrayacaktı millet de tuhaf bakar yanı polar kıyafetle dolaşan birine. Neyse her şeye karışıyorsun dedi gitti çıkardı üstünü.
Bizim araba güneşin altında duruyor mesela. Az ötede 3 4 ağaçlık gölge biryer var oraya çek istersen arabayı diyorum yok iyi böyle diyor.
Yine geçen sene araba alacaktı babasıyla birlikte gideceklerdi. Bizim altınlar vs vardı onları bozdurdular bi baktım eşime bildiğim ipli çanta poşetlere koymuş 50 milyar parayı sallaya sallaya çıkıyor evden. Çantanın üst kısmından paralar görünüyor.
Dedim napıyorsun para öyle götürülür mu kv dem de aynı şeyi soyledi sonra başka biseye koydu
Biz demesek öyle çıkacak evden
Eşim saf mi desem bazı şeyleri akil edemiyor mu desem bilemiyorum. Bu arada babası da biraz saf biridir. Yıllar önce 5 bileziği altın kolyeyi dolandırıcılara kaptirmislar hâlâ üzülürler. Geçen yıl kpederi polisim diye dolandırıcı aramış bu da gitmiş bankaya para çekip dolandiriciya verecekmiş son anda köyden biri durdurmus bunu.
Ben eşime şunu şöyle yap veya yaptığı şeylerde şu daha mantıklı diye söylerim. O da her şeye karışıyorsun der bişy demesem eşim mantıklı olanı yapmıyor bana göre
Yanlış düşünüyorsunuz eşim asla elini yıkamadan yemek yemez, hatta sonrasında da yıkamadan durmaz eli kirlenmese bile elini yıkar ağzını çalkalar. Bunun yanında tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemcinslerimi gördüm üzülerek söylüyorum ki içinde meslektaşım olan öğretmenler de var. Temizlik cinsiyetten bağımsız olarak 1 yaştan itibaren kazanılan bir alışkanlıkYemekten önce elini yıkamayı akıl eden erkek olduğunu pek sanmıyorum. umursamıyorlar
HaklısınızYanlış düşünüyorsunuz eşim asla elini yıkamadan yemek yemez, hatta sonrasında da yıkamadan durmaz eli kirlenmese bile elini yıkar ağzını çalkalar. Bunun yanında tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemcinslerimi gördüm üzülerek söylüyorum ki içinde meslektaşım olan öğretmenler de var. Temizlik cinsiyetten bağımsız olarak 1 yaştan itibaren kazanılan bir alışkanlık
Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz sürekli hareketlerimi kontrol etmesi beni çileden çıkarmıştı çünkü eşyaları çok kıymetli ve sakarsın bile dedi aşırı soğuttu ilişkiden
Ben kendimi önceleri alınganlık yapıyorum diye duymamaya çalıştıkça artırdı tavırlarını yönetmek istiyor onun istediği kalıba sokmaya çalışıyor beni sanki evliliğin bütün sorumluluğunu kendisi almış ben umursamıyormuşum gibi davranıyor evde şu haldeydim patron işçi boğdu beni bu durumUmursamaz biri olduğum için biliyo he he diyip geçiştirceğimi o yüzden Neyse diyip gidiyo Söyleniyorum başladı gene diye sonra gelip Öpüyo sevgisi herşeyi unutturuyor diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?