Esim saf mi

Bence konu sahibinin burda yazmdigi aklina gelmeyen daha bir suru esinin düşünmedigi ve onu uyarmak zorunda kaldigi konu var ki bunalip konu acmis,yoksa sadece bir iki ufak mesele yuzunden olacagini sanmam.Tahmin edebiliyorum kastettiginiz erkek modelini cevremde de örneklerini gordum cunku.Cok zor olmali oyle hayat yasamak ama bunun icinde bosanacak degilsiniz.

Valla bence bi memur bir muhendis gayet saf olabilir. Mesleğin zeka ile alakası yok. Sonuçta üniversiteler zeka ile değil çalışma ile öğrenci alıyor. Bir sürü çokta zeki olmayan ama derslerinde çalışkan insanlar iyi bölümlerden mezun olup iyi bi iş sahibi olabiliyor.

Bazen bende bazı şeylerde düşünmeden hareket ediyorum ama çoğu konuda bir çok kişiden daha dikkatli ve özenliyimdir.
Eşimde fazla pimpirikli sürekli bana yol göstermeye akıl vermeye kalkıyor yok yemeği yağlı yapma yok evi süpürürken şunla süpür yok dolaba su koyarken ağzını açık bırakma, yok niye bunu giydin bunu niye böyle yaptın. Ya bi sus Allah aşkına sıkıyosun he diye sinirleniyorum. Hep zıttını yapasım geliyor . Bence yapmayın ciddi anlamda sinir bozucu oluyor. He evet gerekli şeylerde dikkatli olmasını söyleyin tabi salaklığın lüzumu yok da yani bırak polar giysin siyah üzerine lacivert giysin annesiymiş gibi davranmayın.

Ya tişört giy hava sıcak desem üşürüm diyeceği için bari gömlek giysin dedim. Polarla mi çıksaydı evden.
Siyah pantolon üstü lacivert hic olamamıştı eşimi uyarmayayim mi
bence fazla abartıyorsunuz bir süre sonra bu durum hem sizi hemde eşinizi yoracaktır. Evlenmeden önce böyle değil miydi görücü usülü ile mi evlendiniz? siyah üstü lacivert mavi üstü mor pembe üstü turuncu ne fakreder artık renk uyumu diye birşey mi kaldı eskidendi o modalar bence. terlerse kendisi çıkarmayı akıl eder zaten. millet gülecek millet neder mantığı ile yaşamayın bence hem kendiniz hem eşiniz için millet ne der üstüme güler kafası pek doğru değil bence. eşiniz bence saf değil sadece biraz rahat birisi yada kafasında daha farklı yoğunluklar olduğu için küçük ve basit şeylere takılı kalmıyor olabilir bence sizde takılmayın o zaman çok daha iyi hissedeceğinizden eminim

Polar sacma olmuş para arabayla gidilecekse onemli değil oyle de taşınır. Arabayı az öteye tembellikten park etmiyordur elini de o yüzden yikamiyor. Lacivert de siyahla uyar.
Saf olmadiğina kanaat getirmeden evlenmeseydiniz. Babadan oğula geçtiyse sizin oğlunuza da geçebilir.

Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz sürekli hareketlerimi kontrol etmesi beni çileden çıkarmıştı çünkü eşyaları çok kıymetli ve sakarsın bile dedi aşırı soğuttu ilişkiden

Daha iyi işte her şeyi sen ele al sen yönlendir

Polar konusuna karışmayın annesi gibi davranmayın ama diğer konularda haklısınız. Böyle insanlara fikirsiz derler. İşin sonunun nereye varacağı hakkında fikir yürütemezler, öngörüleri yoktur. Değişmez bence bu durum

Burdan bakınca saf gibi görünüyor. Bu erkeklerin geneli üç aşağı beş yukarı böyle zaten. Söylemesen akıl edemiyorlar. Ne beyinsizler ya sinirlerim zıplıyo böyle erkeklere.

Yavrum lacivert tişört siyah pantolona takana kadar eşimin aldığı arabada bir sıkıntı var mı ben ona takarım...alım satım sırasında bin hile donuyor ,insanlar yanmış -takla atmış araçlari servisin sahte evrak düzenlemesiyle bilmeden satın alıyorlar..bir de eşim saf diyorsun ben buradan gerildim

Yemekten önce elini yıkamayı akıl eden erkek olduğunu pek sanmıyorum. umursamıyorlar
Yanlış düşünüyorsunuz eşim asla elini yıkamadan yemek yemez, hatta sonrasında da yıkamadan durmaz eli kirlenmese bile elini yıkar ağzını çalkalar. Bunun yanında tuvaletten çıkıp el yıkamayan hemcinslerimi gördüm üzülerek söylüyorum ki içinde meslektaşım olan öğretmenler de var. Temizlik cinsiyetten bağımsız olarak 1 yaştan itibaren kazanılan bir alışkanlık

Haklısınız

Saf birini yönetmek de yönlendirmek de kolay olur ama eşiniz karışmanıza kızıyorsa bu saflık değil bence de.. Giydiğine falan karışmayın bırakın yansın bırakın tuhaf baksınlar kendi kendine çeki düzen verir en azından..

Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz sürekli hareketlerimi kontrol etmesi beni çileden çıkarmıştı çünkü eşyaları çok kıymetli ve sakarsın bile dedi aşırı soğuttu ilişkiden

Umursamaz biri olduğum için biliyo he he diyip geçiştirceğimi o yüzden Neyse diyip gidiyo Söyleniyorum başladı gene diye sonra gelip Öpüyo sevgisi herşeyi unutturuyor diyebilirim

ahahah. benim eşimde aynısı. ben de çözemedim. ama öyle böyle götürüyoruz. yontmak zaman alıyor.

Umursamaz biri olduğum için biliyo he he diyip geçiştirceğimi o yüzden Neyse diyip gidiyo Söyleniyorum başladı gene diye sonra gelip Öpüyo sevgisi herşeyi unutturuyor diyebilirim
Ben kendimi önceleri alınganlık yapıyorum diye duymamaya çalıştıkça artırdı tavırlarını yönetmek istiyor onun istediği kalıba sokmaya çalışıyor beni sanki evliliğin bütün sorumluluğunu kendisi almış ben umursamıyormuşum gibi davranıyor evde şu haldeydim patron işçi boğdu beni bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…