- 21 Haziran 2015
- 904
- 2.201
- 113
- Konu Sahibi alonedark18
-
Allah Allah onun da mi akli finansta iyi yeniden üzüldüm şimdi(
Evet babasına ait bir işte çalışıyor. Ev geçindiriyor yani.birde halanizin oğlu ev gecindiriyirmu cakisiyormu sorumlulukları varmi
bunu okuyunca içime ateş düştü ...
olabilirmi hafif de olsa acaba
Tek gidip bi danisin bence.Ileride sormadim demezsiniz.bilmiyorum canım tefaviye gel desem asla gelmez ne scamaliyorsun der ben normalin der üzülmez de böyle bı talebe ..cayininicmeye devam ederben kendim mi gitmeliyim tek başıma ? neye yarayacak bilemiyorim
Eşim gayet normal bir insan, sıradan, ortalama gibi gibi.duzelticem canım pardon bilemedim..o bahsetmeye çalıştığım hareketleri konuşmaları yapmasa sorun yok da onunda elinde değil
Bence ortamlarda esine ayak uydurup kimseyi kaaleye almamali A alonedark18Konu sahibi siz ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ama adamcağız travma kaynaklı fobi yaşıyor veya gerçekten "saf" . O kadar çok memnuniyetsizlik veriyorsunuz ki beğenilme düşüncesiyle daha çok panikleyip gerileyecek belki de bi durum varsa. Çok üzüldüm..
Sevmiyorsunuz eşinizi.
Onunla evlenme sebebiniz bu saflığı değil mi , nedir 2 çocuktan sonra göze batan anlayamadım ?
Her hareketine böyle karışır misiniz ; gülme, sırıtma, öyle konuşma , saçma sapan davranma tarzında hep böyle kötü annelik mi yaparsiniz ?
Üzüldüm eşinizin adına.
İşinde başarılı, sevilen biri, iyi niyetli ve sizin bütün bu soylemlerinize rağmen sizi kırmayan bir eşiniz var anladığım kadarıyla.
2 çocuktan sonra adamın zekasını sorgulamak için geç kalmadınız mi ?
Esiniz konuşurken kardesiniz, kuzeniniz sizin gözünüze bakarak guluyorlarsa size saygıları yok demektir bu , eşinizle ilgili değil mesele bana göre.
Esim gayet aktif ama babasinin karsisinda beni savunmaz ben kendim savunurum sonra bana guzel guzel sozler edip beni yumusatir umrumdami deil arasira herkesle tartisirim herkes yerini bilsinlütfen ornek verirmisiniz buna ihtiyacım var ...benim yerimde olan eşleri nasıllar...ben hep kavgacı hakkını savunan sivri dilli biri oldum çıktım onun yanında insanların gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?