- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi Sevdamdillerde
-
Tehdit eden gelinden sonra bu konu. İki oğlum var. Tırsıyorum.
Benim tepki göstereceğimi bildiğinden önceleri sesleniyorum ama eşim okadar çok abarttıki tepki gösterdim. alsın ama herşeyi almak zorunda değilkiBöyle bi durumda sadece neden eşim benimle beraberken almıyo diye düşünürdüm ki cevabını siz zaten biliyorsunuz aslında
Gözüm yok güle güle harcasın. ne onun bize zararı olsun nede bizim onaKayinvalidenin malında mülkünde parasında gözün var, imkanın olsa yiyeceksin ama eşin üç kuruşluk bişey alınca yediriyor olacak. Ne ala memleket...
Benim durumum iyiyken çocuğum bana sürekli harcasa kendi borç içine batsa aldıklarını kabul etmem önce eşi çocukları olsun isterimcocugunuz varmı varsa muhtemelen size aynısını yapacaklar
Haklısınız ben durumumu ifade edemedimKonu sahibi para yediriyor demeniz hoş olmamış böylelikle herkes size tavır takınmış.
Her insan kadın erkek önce evini çocuğunu düşünmek zorunda. Ama durumu el verdiğince ailesine de destek olabilir, annesi belki parasını ödemiştir, bana da al neyse ben veririm demiştir. Aileler evlatlarını suistimal etmemeli bence de. Yine de ben de kendime birşey alsam annemde de olsun isterim... Tabi ki öncelikle kendi bütçemi düşünür kendi hesabımı yaparım. Allah korusun muhtaç olur bir hastalık olur o durumlar ayrı.
Durumunuz sıkıntılı ise siz de çalışın bence hayat müşterek.
Burada hastanede yatan eltisine su ısıtıcı götüren kocasına kızan kadını da okuduk, hamile halde çalışan karısının emeğini hiçe sayıp ailesine keyfi yediren adamı da okuduk.
Siz para yediriyor derseniz herkes yüklenir, borç harç içindeyiz çocuklarını ihmal ediyor olsa durum herkes size destek verir. Yine de unutmayın veren el alan elden hayırlıdır.
Anne baba çocuğunu büyütmek zorunda
Keşke damlaysa ama yağdırıyorBuyuttu tamam.
Sonra anne babaya ihtiyac kalmiyor mu yani..
Ne hali varsa gorsun mu.
Ona 1 kilo ceviz 1 kilo bal alinca
Para cope atilmis mi var sayiliyor.
Anne baba tabi ki buyutmek zorunda
Ama evlatta annesini babasini sayacak.
Sagligiyla ilgilenecek.
Yesinler diye onune ceviz de koyacak bal da.
Yagdirmayacak ama damlamasini bilecek.
Gonul alacak.
Bende giderim marketten ceviz alabilirim
Ama oglumun anne sana ceviz aldim
Dedigini hayal ediyorum suan
Gozlerim doluyor.
Maneviyat bu.
Kızlar ben okadar gaddar bi insan değilim ama siz anlamıyorsunuz beni. kv nin durumu kötü olsa neyse o açken biz tok yaramaz değiliz ama eşim durumu okadar abarttıki eminim benim yerinde sizde olsanız eşinize yeter artık bi dur dersiniz
lütfen dürüst olun
Keşke damlaysa ama yağdırıyor
Kızlar ben okadar gaddar bi insan değilim ama siz anlamıyorsunuz beni. kv nin durumu kötü olsa neyse o açken biz tok yaramaz değiliz ama eşim durumu okadar abarttıki eminim benim yerinde sizde olsanız eşinize yeter artık bi dur dersiniz
lütfen dürüst olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?