- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Sevdamdillerde
-
3-5 tl lik seyler yahuu ben de anneme aliyorumKızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Neden olacak iste bu yuzden habersiz aliyor.gelin hanim istemiyorda ondan dirdir etmesin diye beence.Peki siz sıkıntıya giriyor musunuz durumunuz iyi mi? İyiyse alsın ama niye acaba habersiz alıyor??
İnsallah gelininiz de sizin icin boyle dusunmez. Ne aci.Kızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
2000 tl maaşı var borçlarımız var eşyalarımız dökülüyor çocuklar okuyor ev kira kredi borcu varPekii durust olucam ve önyargısız. Durumunuz nasil , geliriniz vs. Borç batağında misiniz? Maaşı çok mu az esinizin?
duysun duymaliKadına kıza yediriyor der gibi söylemişsiniz. Annesi o kocanızın. Insallah aynı benzetmeyi sizde ilerde gelininizden duymazsiniz
Bu kafayla yedigin ekmegin bereketi bile olmaz.2000 tl maaşı var borçlarımız var eşyalarımız dökülüyor çocuklar okuyor ev kira kredi borcu var
Evlendiğimizde 3 yıl birlikte oturduk ama inan ömrümden 3 değil 10 yıl gittiHem kadin yalniz yaşiyo hemde oglunun ona aldiklari senin gozune batiyo.aman dikkat et gozun cikmasin.al kadini yanina hem maasindan faydalan hemde kocan iki eve birden masraf yapmasin bilmem anlatabildimmi
Yok canım benim eşim nerde ne görse alır hoşuna gittiyse bu tepside olur tenceredeIyi de eşin neden eve tepsi alıyor
Bence tepsiyi kadın alır yani Kv alıp eşine veriyordur muhtemelen
Ozaman demezdim eşim yapıyor ama kv dede bize yapıyo sağ olsun derdimBelki haklıydınız ama başlık eşim kv para yediriyor olup da aldığı şeyler bi kutu balla ceviz olunca kimse size hak veremiyor haliyle. Bi de aynısı eve de almış zaten. Sizden esirgeyip ona da almıyor. Derdiniz nedir açık açık yazsanız. Kv size kutu kutu bal gönderse, turşunuzu, reçelinizi vs gönderse kv eşime para yediriyor dermiydiniz
Babam haftalık pazarımızla aylık erzak paramızın yarısını verir. ama benden bitek çöp kabul etmez durumumuz kötü diyeHmm. Borç batağındasınız, kv yardım etmiyor, 2 çocuk var. Eşiniz eline geçen 3 kuruşla annesine bal aldı diye sorun çıkmış. Gözünüze anneye alınan bal, ceviz bile batacak kadar kötü durumdayken siz ne yapıyorsunuz kendi borçlarınız için? Koskoca insanlarsınız. 10 yıllık evlisiniz. Çocuklar yapmışsınuz. O halde kendi borcunuzun sorumluluğu size düşer. Çalışıyor musunuz, çabanız ne? Bir de sizin aileniz size para veriyor mu?
Tepsi tencere bal ceviz parası sizi kurtaracak bir paraysa ne alaYok canım benim eşim nerde ne görse alır hoşuna gittiyse bu tepside olur tencerede
Bitek bunlar değilkiTepsi tencere bal ceviz parası sizi kurtaracak bir paraysa ne ala
Çalışıyor musunuz siz?Babam haftalık pazarımızla aylık erzak paramızın yarısını verir. ama benden bitek çöp kabul etmez durumumuz kötü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?