Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Hmm. Borç batağındasınız, kv yardım etmiyor, 2 çocuk var. Eşiniz eline geçen 3 kuruşla annesine bal aldı diye sorun çıkmış. Gözünüze anneye alınan bal, ceviz bile batacak kadar kötü durumdayken siz ne yapıyorsunuz kendi borçlarınız için? Koskoca insanlarsınız. 10 yıllık evlisiniz. Çocuklar yapmışsınuz. O halde kendi borcunuzun sorumluluğu size düşer. Çalışıyor musunuz, çabanız ne? Bir de sizin aileniz size para veriyor mu?

Belki alışverişe beraber gidiyorlardır, kv kendi parası ile alıyordur, eşiniz de kendi parası ile size alıyordur.

Ayrıca başlığa "çok sıkıntıda olmamıza rağmen eşim ailemizin parasını bana sormadan harcıyor" yazsa iseniz daha az tepki alırdınız.

3-5 tl lik seyler yahuu ben de anneme aliyorum

Zaten herkes ayni seyi yazmis .umarim anlarsiniz hatanizi. o bir anne. esiniz hayirli evlatmis. sevinin bnce. valla benim esim telefon faturasinida kendi oduyo her ay harcligini da cebine koyuyo. evinin beyaz esyasina kadar aliyo. kp de sag ve durumlari da iyi. bi annenin hakki odenir mi ya.

Allah kimseyi böyle bi duruma düşürmesin. Para yediriyor ne kadar çirkin bi laf. Feda olsun kazandığımız para annelerimize. Anne onlar yahu.

Madem borcunuz var sizde destek olun eşinize. Eşiniz çok para harcıyor ise kendi eviniz de dahil eşinizin gereksiz harcama yapmaması gerektiğini konuşabilirsiniz.

Hem kadin yalniz yaşiyo hemde oglunun ona aldiklari senin gozune batiyo.aman dikkat et gozun cikmasin.al kadini yanina hem maasindan faydalan hemde kocan iki eve birden masraf yapmasin bilmem anlatabildimmi

İnsallah gelininiz de sizin icin boyle dusunmez. Ne aci.

Hem kadin yalniz yaşiyo hemde oglunun ona aldiklari senin gozune batiyo.aman dikkat et gozun cikmasin.al kadini yanina hem maasindan faydalan hemde kocan iki eve birden masraf yapmasin bilmem anlatabildimmi
Evlendiğimizde 3 yıl birlikte oturduk ama inan ömrümden 3 değil 10 yıl gitti

Ozaman demezdim eşim yapıyor ama kv dede bize yapıyo sağ olsun derdim

Babam haftalık pazarımızla aylık erzak paramızın yarısını verir. ama benden bitek çöp kabul etmez durumumuz kötü diye

O onun ANNESİ...ne demek para yediriyor umarım sizin gelininiz de aynısını söylemez oğlunuza !! Hadi yabancı olsun ne güzel işte gizli sevap işliyor adam siz de önüne nasıl geçerim diyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…