- Konu Sahibi Sevdamdillerde
-
Kızlar ben okadar gaddar bi insan değilim ama siz anlamıyorsunuz beni. kv nin durumu kötü olsa neyse o açken biz tok yaramaz değiliz ama eşim durumu okadar abarttıki eminim benim yerinde sizde olsanız eşinize yeter artık bi dur dersiniz
lütfen dürüst olun
Bu kötü biseymi yapmayın bu kadarda kayinvalide düşmanligi olmaz o bi Anne sizde olacaksiniz senin annene gelininiz Boyle yapsa hosmu olurr,sizden izin almaya bile gerek yok merak etmeyin o harcadığı ileride fazlasiyla döner size şeytan sizi dürtüyor kulak asmayın kör şeytanaKızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Önüne geçmek miiKızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Kadının trilyonları olsa ne yazar durumu çok iyi olsa ne yazar sonuçta kadın yanlız yaşıyormuş ha bu durumdan kurtulmak istiyorsanız kayınvalidenizle birlikte yaşayın eşin bir alır birlikte yersinizKızlar ben okadar gaddar bi insan değilim ama siz anlamıyorsunuz beni. kv nin durumu kötü olsa neyse o açken biz tok yaramaz değiliz ama eşim durumu okadar abarttıki eminim benim yerinde sizde olsanız eşinize yeter artık bi dur dersiniz
lütfen dürüst olun
Ayh bu Kv lerede yazık vallahi artik kendimden korkar oldum, benimde bi oglum var ve büyüyor yani bunlar benim başımada gelecek kesinnnn ay inanamiyorum..Kızlar merhaba, başlıktanda anlamışsınızdır derdimi kyınvalidenin evine ne zaman gitsem bizim evde olanların aynısını görüyorum özellikle eşimin bizim eve aldığı şeylerin aynısı. mesela geçen baş almış petek bal kabı farklı güzel. bugün baktım aynından kv ninde dolabında var. karfurdan ceviz almıştı kv nin evindede karfur poşetinde miktarıda aynı. geçen eve güzel bi tepsi almıştı aynından orda da var. daha neler neler. kv nin maddi durumuda kötü değil iki maaşı iki kirası var yalnız yaşıyo. anlıycanız eve ne alsa orayada alıyo. bu durumun nasıl önüne geçebilirim.
Bende..Tehdit eden gelinden sonra bu konu. İki oğlum var. Tırsıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?