Eşim sanırım kv ye para yediriyor

Seni duyanda yabancıya yediriyo sanacak adam annesinin gönlünü hoş tutmak mutlu etmek istiyo, ama sizin annenize alsaydı laf edermiydiniz anne bu anneeee

"Karfur" dan ceviz, bal, tepsi aldı diye mi? Para yedirmek degil bunun adı ince düşünce. Bu kadar ince hesaplara girmeye ne gerek var.

Son düzenleme:
Bu kötü biseymi yapmayın bu kadarda kayinvalide düşmanligi olmaz o bi Anne sizde olacaksiniz senin annene gelininiz Boyle yapsa hosmu olurr,sizden izin almaya bile gerek yok merak etmeyin o harcadığı ileride fazlasiyla döner size şeytan sizi dürtüyor kulak asmayın kör şeytana

Sende evine aldiklarinin aynisini annene de al eminim esin annenin evine gittiginde fark etmicek bile

Önüne geçmek mii alsın istediği kadar durumu olsun açlıktan ölmezsiniz ne var bunda sanki annesine alıyor kariya kıza yedirmiyor

Kadının trilyonları olsa ne yazar durumu çok iyi olsa ne yazar sonuçta kadın yanlız yaşıyormuş ha bu durumdan kurtulmak istiyorsanız kayınvalidenizle birlikte yaşayın eşin bir alır birlikte yersiniz

Ayh bu Kv lerede yazık vallahi artik kendimden korkar oldum, benimde bi oglum var ve büyüyor yani bunlar benim başımada gelecek kesinnnn ay inanamiyorum..

Rabbim kocamı başımdan eksik etme, dul kalıp oğlumun,kızımın eline baktırma diye dua edesim geldi..

Yahu alsın Allah aşkına ne var bunda? Adamin annesi arkadaşım ANNE si..
Yalnız yaşayan bir kadıncağız mış işte ne var bunda?

O kadın olmasaydı senin eşinde olmazdı bunu idrak edin artık neolurki..

Şahsen ben böyle bi konuyu açmaya dahi çekinir,utanırdım çok özür dileyerek söylüyorum..

Şimdi kv meft olunca o iki daire size kalıcak siz catur cutur yıyıceksiniz bu iyide
oglu ona hediye almış omu cok.
bırakıın ya su adamların analarından ne istiyorsunuz
ya benimgini olupda hasta baksaydınız dahamı iyi olurdu.
keyfıne bak bos ver annesi ya ne alırsa alsın hayırlı evlat masallah

Yapmayin ya o anne sonucta egerkii sizin eve almayip sadece ona alsaydi sikinti olurdu
Anlasilan sizinde durumunuz kotu degil ee ne var bunda annesinin gonlunu hos tutmus bnce pek bi anormallik bi durum yok bu kadar kasmayin kendiniizi

Para yediriyor dediğiniz kişi ''annesi''. Öyle bir söylemişsiniz ki sanki elalemin karısına para yediriyor. Yıllarca besle, büyüt, okut çabala sonra evlensin... Anne hakkı denilip alınan 2 3 şey karısının içine dert olsun, para yediriyor desin.

Kusura bakmayın yakıştıramadım size.

Belki haklıydınız ama başlık eşim kv para yediriyor olup da aldığı şeyler bi kutu balla ceviz olunca kimse size hak veremiyor haliyle. Bi de aynısı eve de almış zaten. Sizden esirgeyip ona da almıyor. Derdiniz nedir açık açık yazsanız. Kv size kutu kutu bal gönderse, turşunuzu, reçelinizi vs gönderse kv eşime para yediriyor dermiydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…