Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden evde?Oha ne biçim bilinç altın var dedim uzatmadım msjlaşmayı ben işteyim o evde çok canım sıkıldı
Bencede salaklığından söylediBen agiz aradigini sanmiyorum. Sizin agzini arayacagi bir durum yok. Arayacak olsa kardesininkini arardi.
Size soylemesi ya salakligindan ya da kimse soylememis ama belki de bir nevi bir gunah cikarma hareketi. Belki soyleyerek sizin tepkinizden kendinin anormal olup olmadigini anlamaya calisiyor ya da belki de icten ice boyle bir ruya gordugu icin cezalandirilmak.
Dün gececiydi sabah annesine gitti kahvaltıya benim iş çıkış saatime yakın eve geldiNeden evde?
Ne yapıyor evde?
Aklımda deli sorular...
+1. KESİNLİKLE katılıyorum. Ben kardeşimle alakalı böyle rüyalar görsem bırak anlatmayı kafamı kuma gömerim. ne münasebet anlatması. Adam salak biraz sanırım.gördüğü rüyadan dolayı sapık diyemem ama size anlatması ya aşırı saflığından olabilir ya da sapık fantezilerine çanak tutmanızı bekliyor olabilir. ne mana size gelip bunları söylemesi???
Insan boyle ruya gorse dusunmeye bile utanir. Kocaniz size anlatiyomus. Normal olmayan seyler var.Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Telefonuna bakmak lazım, nasıl sitelere girip neler izliyor acaba..Dün gececiydi sabah annesine gitti kahvaltıya benim iş çıkış saatime yakın eve geldi
Gorulebilir bence ama sana niye anlatıyor sorun bu bence yoksa hiç birimiz bütün ruyalarimizi yakinimiza anlatmiyoruzdur dimi.bence böyle fantazileri var sizin de eşlik etmenizi istiyo ve nabız yokluyorSelam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Tam olarak bende aynı duygularla içindeyim şoktayım ve çok rahatsızım onu görmek bile istemiyorum dünden beri. Zaten söyledim sapık sapık rüyalar görüyorsun bari bana anlatma dedim o da ben mi istedim bunu görmeyi dedi sinirlendiRuyayi gormesini bir tarafa koyuyorum, gelip gelip her gordugunde size anlatmasini hic anlayamadim. Doluya koyuyorum almiyor, bosa koyuyorum dolmuyor. Bari sinirlarinizi net cizin de bir daha gelip size anlatamasin, ne gorurse gorsun kendi kendine. Ne munasebet ya bunu dinleme fikri bile berbat bir his.
Öyle bir fantezisi olduğunu sanmıyorum çünkü olsaydı neden böyle bir rüya gördüm diye merak edip internetten anlamına bakmazdı. İlk başta bende içten içe bu kişilere karşı bir hoşlantı mı duyuyor diye düşündüm ama insan hiç aklında yokken saçma sapan rüyalar da görebiliyor bilemiyorum. Ama iki seferdir bunu bana anlatması çok büyük rahatlık ve salakçaGorulebilir bence ama sana niye anlatıyor sorun bu bence yoksa hiç birimiz bütün ruyalarimizi yakinimiza anlatmiyoruzdur dimi.bence böyle fantazileri var sizin de eşlik etmenizi istiyo ve nabız yokluyor