- 18 Mart 2011
- 8.731
- 28.403
- 748
- Konu Sahibi tugba626262
-
Gocama ayıp olur, ben gidip ondan rica edicemAşgım sende beni şaplakla bibide seniŞaplaklaşalım litfin
Götübüyüklerden ayrıca vergi alınmalı bence çok dikkat çekiyoruz ve çok güzelizgümrük kapısı gibi malı olanı kıskanmak normal, mesele önündeki radarın ölçüm ayarlarının bozuk olması.
Futbol takımı ismi gibi değil mi ya götübüyükler
Banlanmış zaten ohhAman biz kışkırmıyoruz bacım böyle şeylere, yolup atıveriyoruz sadece ndndn
Sen beni çok güldürdün cenabül rabbimmde seni güldürsün inşallahHadi banlanmadan götümüzüde alıp gidek
Hayır niye hesap döndü dolandı gene bende kitlendi anlamadım şuvan nfnfnGötübüyüklerden ayrıca vergi alınmalı bence çok dikkat çekiyoruz ve çok güzeliz
Beni de alın aranıza kız en sefdiğim şey!Aşgım sende beni şaplakla bibide seniŞaplaklaşalım litfin
Hesabı bölüşelim benimki dolunay kadarHayır niye hesap döndü dolandı gene ben de kitlendi anlamadım şuvan nfnfn
Bana sende pek normal gibi gelmedinEşimden çok soguyorum hep gözü başka kadınlarda mesela benim bahçem var üstte komşuma bir tane yabancı kadın geliyor tam bir orospu tipi var hep ona bakıyor yani genel olarak dışarıdaki her güzel kadına bakıyor bazen sapık mı diye düşünüyorum ama kaç kere bu konuyu tartıştım ama hep sen şizofrensin sen delisin bilmem ne diyor bir de şimdi onla bir ev aldık çok büyük bir borcun içine girdik çok da pişman oldum aldığıma o borç içine girdiğimde çok pişman oldum çünkü o bana o güveni vermiyor yani hep kadın hastası olduğunu biliyorum ve hep kendi dediğini yapıyor ne desem ne yapsam boş yani ne yapacağımı da bilmiyorum
Bu durumda ben de ondan oluyorum. Sizinki kaşık kadar heralde, kıskandınız mı naptınız?Öyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Tepsiye dönmüş kendininki heral.Anladığım kadarıyla g.tü yok düz g.tlü
O değilde gene ifşa olduk yaTepsiye dönmüş kendininki heral.
Hele bir de sehpa gibi dikse vay vay vayGötübüyüklerden ayrıca vergi alınmalı bence çok dikkat çekiyoruz ve çok güzeliz
Ahaha o da en sefdiğim yazmış zevkimiz birAaaayyy en sefdiğimmmmmm
Hele bir de sehpa gibi dikse vay vay vay
Orus deniyor heralde yarım orospu gibisindenG*tü büyük olana orispi deniliyor ise memitoları büyük olana ne denir?
Sus sus oda yohhh bende ne göt ne meme dümdüz anasını satıyımG*tü büyük olana orispi deniliyor ise memitoları büyük olana ne denir?
Beni tarif ettin şekerimHele bir de sehpa gibi dikse vay vay vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?