- 19 Haziran 2025
- 379
- 509
- 18
- Konu Sahibi tugba626262
-
Bizimle değılsın!!Valla ben güvenmiyom apla…
İstenmediyim yerde duraçak deyilim.
Gocam pt ama sor bakim bacın squat neyin yapıyor mu? Nöö
HaxjhhgjjhjfjklKötünüz küçük diye üzülmeyin en azından Tuğba gelip orsbu demiycek arkanızdan kcjfj
Seni şaplaklarım ben olsamGocam pt ama sor bakim bacın squat neyin yapıyor mu? Nöö
Evet kuzum hiç bir sapık ruhlu adamın sizofren karısı sana or..... demeyecek.Peki biz koca gö.... ne yapacağızFındık kadar dötüm olduğu için güvendeyim
Wuhuuuuuu hani nerde????Seni şaplaklarım ben olsam
Gir koluma gidelim burası dötü büyüklere kalsın.
Döt shaming yaşadık burda....Gir koluma gidelim burası dötü büyüklere kalsın.
Gocası pt olanın götüsü kaslı olur, bizimle diilsınGocam pt ama sor bakim bacın squat neyin yapıyor mu? Nöö
Aaaayyy en sefdiğimmmmmmSeni şaplaklarım ben olsam
Bence siz üyeleri kışkırtmak için bilerek böyle bir konu açtınız ve erkeksiniz. Bir hemcinsimin böyle, bu üslupla konuşacağını sanmıyorum bir kadın hakkında. Eğer kadınsanız da çok iğrenç bir zihniyetiniz ve üslubunuz var.Öyle degl cok büyük arkasi ve resmen erkek ariyor yani o sekil
Orospu tipli olmamak için diyorum neden anlamıyorsunuz??Gocası pt olanın götüsü kaslı olur, bizimle diilsın
Wuhuuuuuu hani nerde????
Götübüyükler idman yurdugümrük kapısı gibi malı olanı kıskanmak normal, mesele önündeki radarın ölçüm ayarlarının bozuk olması.
Futbol takımı ismi gibi değil mi ya götübüyükler
Aşgım sende beni şaplakla bibide seniOrospu tipli olmamak için diyorum neden anlamıyorsunuz??
Aman biz kışkırmıyoruz bacım böyle şeylere, yolup atıveriyoruz sadece ndndnBence siz üyeleri kışkırtmak için bilerek böyle bir konu açtınız ve erkeksiniz. Bir hemcinsimin böyle, bu üslupla konuşacağını sanmıyorum bir kadın hakkında. Eğer kadınsanız da çok iğrenç bir zihniyetiniz ve üslubunuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?