hastaysan gıt tedavı ol. bu ne be. esınle aran kotuymus sevmemıs senı kavga edıyormussun yıne de uremeyı ıhmal etmemıssın. bosanma asamasında hamıle oldugumu ogrendım dıye konu acmıssın? nerde bosanma? . adam sevmıyor senı. sen bıle senı sevmıyorsun.?? kendıne saygısı olmayan ne saygı beklıyor. nefretlık ya. anne olmaman lazımmıs senın zaten jıletlı mıletlı anne mı olur !!! bu neyın kafası ne ıcıyosunuz kızım sız? bı tek cocuguna uzuldum. andavalları buluyosunuz adam kalmamıs gıbı yamanmaya calısıyosunuz, sızı dıbe cekene resmen yardım edıyosunuz. bu cıdden hastalık tedavı ol tedavı napcam da napcam yazcagına bı dr a gıt.. uzaklas evınden ınatlasmanın faydası yok. zorla sevdırcek degılsın ya kendıni.. aylardır da sevısmıyormus. baskası var demek kı???Şu anda araştırıyorum tam bende bilmiyorum kendime zarar veriyorum derkende çok derin olmuycak şekilde kollarıma bileklerime jilet atıyorum benim durumum çok kötü napicagmi inaninki bilmiyorum
Çocuk daha doğmadan hayata 5-0 geride başladı garibim. Böyle anne? ve böyle bir baba? ya doğacak olarak.hastaysan gıt tedavı ol. bu ne be. esınle aran kotuymus sevmemıs senı kavga edıyormussun yıne de uremeyı ıhmal etmemıssın. bosanma asamasında hamıle oldugumu ogrendım dıye konu acmıssın? nerde bosanma? . adam sevmıyor senı. sen bıle senı sevmıyorsun.?? kendıne saygısı olmayan ne saygı beklıyor. nefretlık ya. anne olmaman lazımmıs senın zaten jıletlı mıletlı anne mı olur !!! bu neyın kafası ne ıcıyosunuz kızım sız? bı tek cocuguna uzuldum. andavalları buluyosunuz adam kalmamıs gıbı yamanmaya calısıyosunuz, sızı dıbe cekene resmen yardım edıyosunuz. bu cıdden hastalık tedavı ol tedavı napcam da napcam yazcagına bı dr a gıt.. uzaklas evınden ınatlasmanın faydası yok. zorla sevdırcek degılsın ya kendıni.. aylardır da sevısmıyormus. baskası var demek kı???
aklı basında bı aıle bıreyı varsa cocuga sahıp cıkar...ınsallah....Çocuk daha doğmadan hayata 5-0 geride başladı garibim. Böyle anne? ve böyle bir baba? ya doğacak olarak.
Ne sebebi olacak ki? Yaşları küçük. Olgunlaşmamış iki birey. 18 yaşında aile evinden kaçmış, bu adamla evlenmiş. Adam şiddet gösteriyor, bu kendini jiletliyor. Sizce de seviyeler az çok belli değil mi? Belli ki şımarmış, sorumsuzun teki. Kadını aşağılamayı kendine hak gören bir zır cahil. Anne baba ne ki çocuğundan ne bekleyeceğiz? Burnunda sümük, ayağında terlik sokakta ser sefil olacak doğacak çocuk.İğrenme sebebi ne?
Beklenmeyen gebelikmi?Psikoloijik destek alıyorumdum ama hamile kalınca doktor tüm ilaclari boslati şimdi durumum daha kötü hale geldi şu anda bi makine varmış onu araştırıyorum tranvalarimi siliyormus öyle tuhaf birsey ben saten psikolojikmen çok yıprandim bu surecte şu anda bazı ağlama krizlerini kendime zarar vererek durduruyorum
Eski konularında herkes seni uyarmış sen herkese çemkirmişssinMerhaba arkadaşlar eşimle ilgili sorunlarımiz var eşim her yanasmaya calistigimda seni istemiyorum dokunma bana senden iğreniyorum benden uzak dur seni sevmiyorum 1 ay oldu boyle yapali bide yani 17 haftalık hamileyim bu 1 ay beni çok kötü yaptı her böyle dediğinde o mışıl mışıl uyurken ben ağlıyorum böyle dedikçe kendimi değersiz görüyorum sürekli bosanicam senden diyor sizce niye böyle yapıyor olabilir?
Yok mu ananız babanız yahu
çocuklar böyle bilinçsiz insanların yetistirdigi psikolojisi bozuk çocuklar yüzünden ileride çok büyük sıkıntılar çekecekler. yani sadece kendilerine zarar vermiyorlar toplanıp bir bütün olduklarında herkese zarar veriyorlar
ileride bütün bunları sıkıntısını bizim çocuklarımız çekecekler
olacak olan bu maalesefBiz bu eğitimsiz neslin cezasını daha çok çekeriz.
kıydınız zaten böyle bir hayatı reva görerekben nasıl bı cana kiyiyim
sana aldır dıyen yok sana basta uremeeeeeeee aayyyyyrııl dıye bogurdu millet duymazlıktan geldın. cımbızla laf enıyor bı de :)) naparsan yapBenim psikolojim çok bozuldu ve ben bu cocugu şimdi istemiyordum başta istemistim ilk evlendiğim aylar bı kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz neyse benim tek derdim de sevişmek veya cinsellik değil ha siz öyle düşünebilirsiniz sorun yok ben evet boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim mahkeme günü bekliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim esimde çocuk için bir daha deniyelim dedi ama keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?ben yapamadım nedenide ben nasıl bı cana kiyiyim hemde daha masum bı cana ben çok düşündüm aldırmayı ama yapamadim ve çocuğum için eşimin teklifini kabul etim ama bilmiyordum tekrar aynı şeyleri yapacağını kusura bakmayın hepinizden özür dilerim
Hadi ordan be. Daha yazı yazmayı bilmiyor. Nasıl eğiteceksin, ne öğreteceksin o çocuğa?Benim psikolojim çok bozuldu ve ben bu cocugu şimdi istemiyordum başta istemistim ilk evlendiğim aylar bı kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz neyse benim tek derdim de sevişmek veya cinsellik değil ha siz öyle düşünebilirsiniz sorun yok ben evet boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim mahkeme günü bekliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim esimde çocuk için bir daha deniyelim dedi ama keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?ben yapamadım nedenide ben nasıl bı cana kiyiyim hemde daha masum bı cana ben çok düşündüm aldırmayı ama yapamadim ve çocuğum için eşimin teklifini kabul etim ama bilmiyordum tekrar aynı şeyleri yapacağını kusura bakmayın hepinizden özür dilerim
Masum can derken ne kadar kolay söylüyorsun, o masum cana sunduğun şu hayata bak. Sırf boşanmamak içinBenim psikolojim çok bozuldu ve ben bu cocugu şimdi istemiyordum başta istemistim ilk evlendiğim aylar bı kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz neyse benim tek derdim de sevişmek veya cinsellik değil ha siz öyle düşünebilirsiniz sorun yok ben evet boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim mahkeme günü bekliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim esimde çocuk için bir daha deniyelim dedi ama keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?ben yapamadım nedenide ben nasıl bı cana kiyiyim hemde daha masum bı cana ben çok düşündüm aldırmayı ama yapamadim ve çocuğum için eşimin teklifini kabul etim ama bilmiyordum tekrar aynı şeyleri yapacağını kusura bakmayın hepinizden özür dilerim
Paran olmadığı için korunma hapı alamıyorsun yarın bebeğin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacaksınız?Benim psikolojim çok bozuldu ve ben bu cocugu şimdi istemiyordum başta istemistim ilk evlendiğim aylar bı kadın nasıl der git çocuğunu başka bir aileye ver diye tamam ben iyi değilim kabul ediyorum ama o ailenin nasıl olucagni nereden biliyorsunuz neyse benim tek derdim de sevişmek veya cinsellik değil ha siz öyle düşünebilirsiniz sorun yok ben evet boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim mahkeme günü bekliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim esimde çocuk için bir daha deniyelim dedi ama keşke inanmasaydim ha bu arada ben saten ilaç kullanıyordum sadece 1 ay filan kullanmadım korunmadim ondada Alicak param olmadığı için alamadım ben kötü biriyim biliyorum ama size soruyorum siz hamile olduğunuzu ogrenseniz aldirirmiydiniz ?ben yapamadım nedenide ben nasıl bı cana kiyiyim hemde daha masum bı cana ben çok düşündüm aldırmayı ama yapamadim ve çocuğum için eşimin teklifini kabul etim ama bilmiyordum tekrar aynı şeyleri yapacağını kusura bakmayın hepinizden özür dilerim
Ben korunuyordum 1 ay kulanmadim ilaç yani benim isteğimle olan birşey değil ben ilk evlendigimiz aylarda istiyordum çocuk o zamnalar iyiydik 4 aydan sonra ilaç kullanmaya başlamıştım korunmustum yani ama 1 ay kulanmadim o zamanda param yoktu almak içinsana aldır dıyen yok sana basta uremeeeeeeee aayyyyyrııl dıye bogurdu millet duymazlıktan geldın. cımbızla laf enıyor bı de :)) naparsan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?