Eşim senden iğreniyorum diyor

Gözümüzden sakındığımız üstüne titrediğimiz aman hiçbir kötülüğü öğrenmesiler diye yanlarında konuşmaya korktuğumuz haber kanalı izlemediğimiz çocuklar böyle bilinçsiz insanların yetistirdigi psikolojisi bozuk çocuklar yüzünden ileride çok büyük sıkıntılar çekecekler. yani sadece kendilerine zarar vermiyorlar toplanıp bir bütün olduklarında herkese zarar veriyorlar . Rabbim evlatlarımızı korusun başkalarının çocuklarına üzülüyoruz ama ileride bütün bunları sıkıntısını bizim çocuklarımız çekecekler

Senden iğrendiği için dokunmuyor işte, iğreniyorum demiş hala neden diye soruyo musun? Bide böyle bi evliliğe bebek getireceksin, şimdi çocuk var boşanamam dersin, zavallı bebek kendini jiletleyen bir anne ile büyüyecek.
Hiç çevrenizde akıl veren yok mu size, hadi orda yok diyelim bu sitede bile neler neler yazıldı. Kendi düşen ağlamaz, kır dizini otur evinde adamada yaklaşma. İğrenmediği arzuladığı kadınla birlikte oluyodur zaten, sende evde beklersin kirli donlarını yıkar çocuğunu büyütürsün. 20 yaşında kendine seçtiğin hayat bu

Adam seni sevmiyorum diyor istemiyorum diyor birde hamilesin derdin sevişmek mi?

Çocukların günahına giriyorsunuz ne kadar bencil insanlarsınız ya. Neyse hamilesin bir şey demicem. Dayak yiyormuşsun don annenin evine yapacak bir şey yok. Aldır desek hem zaman geçmiş hem günah diyeceksiniz

Her anne olacak kadına demem. Çocuğu doğurun ve yuvaya verin. İnşallah sevgi dolu bir ailesi olur. Sizde aklınızı başına alın. Aile evine dönüp, tedavi olun.

Yorumları okumadım ama eminim arkadaşlar da aynı şeylerden bahsetmiştir.
En sevmediğim şeylerden biri konudan kopup neden çocuk, neden evlendin soruları.
Ama gerçekten neden çocuk ya? Sanki kendi hayatınız harikaymış gibi bir de bu hayatın içine çocuk sürüklüyorsunuz. Adama koca olarak bile tahammül edemezken bir de o bebeğin ömür boyu babası olmasını sağlıyorsunuz. Adam sizi dövüyor, bunun ötesi var mı? Hala bizi istiyor musun diye soruyorsunuz. İstiyorum dese koşa koşa dönecek misiniz?

Yani bunu bile bile hamile kalmışsınız. Sonucu belliymiş. Boşanmayacaksanız ağlamanında bi manası yok.

Yaa vallahi sizin gibilere üzülmüyorum. Ne diye çocuk yaparsınız? Çocuğa yazık.

Bir de ilişkiye girmek istiyorum diyorsun.

Aklın fikrin şalvarında.

Sorunları neden görmezden geliyorsun?

Yazık o bebeğe, ilişki uğruna kim bilir neler gelecek başına.

Devletin sizin gibilerden bu bebeği alması lazım.

Bugün kendine zarar veren yarın bebeğe de verir.

ve buna rağmen devam mı ediyorsun.?

Daha çok gençsin, ama yapmamanız gereken ne varsa yapmışsınız.

Vallahi ben de bunun gibilere üzülmüyorum da kendime, aileme ve doğacak çocuğuma üzülüyorum. Bunların doğurdukları yüzünden benim hiçbir eğitimden mahrum bırakmadığım, iyi yetişsin diye yüzlerce kitap okuduğum, araştırdığım çocuğum canından olabiliyor mesela.

Kendisi ne ki çocuğu ne olsun? Toplumsal çürüme bu işte.

şimdi sert yazmayayım diyorum da
senden iğreniyorum diyen adamın koynuna girip bilerek gebe kalmış gibisiniz
ne cesaret!

çocuk evliliği düzeltmez eninde sonunda boşanacaksınız olan hep çocuklara oluyor

Çok istedim bosanmayi ama hep içimde birşey beni durdurdu ne bende bilmiyorum korkumu yoksa milletin ne diyecegi dusuncesimi yada sevdiğim aşık olduğum adamın böyle olduğunu kabul etmek mi istemedim bilmiyorum

İçinizdeki o şey size çocuk yap dedi.

İğrenme sebebi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…