eşim seni mahvederim dedi

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
kızlar valla çok üzgünüm, şaşkınım, eşimi hiç böyle bilmezdim

Şimdi bizim karşı komşu evinin içini yeniden yaptırıyor, işçiler mimar falan var, dün zil çaldı, açtım tanımadığım biri,
buyrun dedim, biz karşı evi yapıyoruz ev sahibi başka şehre gitti lavaboları söktük acaba wc kullanabilir miyim dedi,
normalde evde yalnız olduğum için almamam gerekti ama o an akıl edemedim, buyrun dedim
adam lavaboyu kullandı gitti, biliyorum hatalıyım zaman kötü o an herşey yapabilirdi ama ben düşünemedim işte
akşam eşime anlattım, anlatmaz olaydım, yarın bigün adamla karşılaşır adam derse benden duysun istedim
sinirlendi hem de nasıl bağırıp çağırıyor, yöneticiye indi evde yokmuş telefon etti yöneticiye, adamlarbugün zili çalmış falan anlattı ama sinirden ölecek, bana öyle bir bağırıyorki anlatamam, aptal mısın sen kaç yaşındasın, akıl edemiyor musun olabilecekleri diye baya saydı bana. Ben kendimi ifade edemedim, tıkandım kaldım, nefes alamadım çünkü eşimi böyle görmemiştim, tamam hata yaptım ama bağırıp çğırması neyin nesi. Ben bu konuda hasssasım bilmiyor musun sen, bi daha kapıyı açarsan seni mahvederim, dayak delisi yaparım dedi, ben şok oldum.
Eşim hayatta söylemez böyle şeyler, hatta sinirlensem vuracak kadar ellerim kırılsın inşallah o el kalkmasın diye dua eden adam bana dün neler dedi.
Çok şaşkınım, üzgünüm.. Eve sucu bile gelmeyecek bundan sonra dedi, konuşmayı düşünmüyorum bir süre..

Hatta dedimki sen bana el kaldıramazsın ancak boşarsın dedim..

Tepki aşırı olmuş ama özünde haklı

Tanımadığınız birini eve almanız doğru değil, Allah korusun kötü bir şey olabilirdi.

eşin kadınların dayak yıyebilecek veya dayak atılabilecek varlıklar olduğunu bilinç altından üstüne bir güzel çıkarmış

kızgınken söylenen çoğu şey doğrudur çünkü senin adamın içindeki maganda uyanmış...

haklı zaten biliyorum ama bu kadar bağırıp çağıracak kadar ne oldu yani, ilkinde uyarırsın yine yapıyorsam o zaman bu tepkiyi verirsin.
Ben şaşkınım, kötü bişey gelse aklıma o kapıyı açar mıydım hiç

çok kızdığından lafın gelişi öyle demiştir o an başınıza gelebilecek şeyler aklından geçince çok kçtü olup öyle laflar etmiştir.

ama yok gerçekten öyle bişey yapcağından değildir bence.doğru bişey mi kesinlikle hayır tabi ama kızgınlıkla edilen,edilmemesi gerektiği sonradan anlaşılan laflar vardır ya bu da öyle

çok hassas demek ki böyle konularda ve hassas olması da iyi tabi.

neyse biraz konuşmayın burnu sürter özür diler bence

Korkmuş eşin çok korkmuş...
Evet kurduğu cümleler çok yanlış ama belli ki çok korkmuş sana bir şey olacağından.
Oturup konuşun.
Sen hatanın farkına vardığını söyle o da cümlelerini biraz daha seçerek kullansın.

Kaç yaşındasınız rica etsem?
Nasıl aklınız ermez o anda tanımadığınız birini eve,hatta wc ye almaya?
Bu devirde diye birşey yok,benim bildiğim çok acil,ne biliyim doğalgaz kaçırması,yada olağan üstü bir durum haricinde yalnızken eve erkeği bırakın tanımadık kadın bile alınmaz.
Üstelik wc kullanmak isteyen bir adamı..

Eşiniz yerden göye haklı..Şiddet,dayak haddime değil,kastettiğim aşırı sinirlenmekte..

son birkaç tartışmamızda bunu yapar oldu, sesiyle beni bastırmaya çalışıyor, ben zaten sese gelemiyorum elim ayağım titriyor,
vallahi aklıma hiç kötülük gelmedi, tereddüt ettim ama eşimden çekindğim için, yani adamın bişey yapabileceğini hesaba katamadım

ki çok titizimdir bu konularda, gerçekten bu işler titizliğe bakmıyormuş, bir anlık düşüncesizlik kötü şeyler yaşatabilirdi bana

Son düzenleme:

Böyle bir konuya bağırıp çağırmak için Allah korusun cinayet,tecavüz vs mi olması gerekir?
Biz Türk'ler başımıza geldikten sonra vah,tüh deriz zaten.
İlla birşey olması gerekmez bence,eşiniz olabilecekleri tahmin ederek sinirlenmiş.
Bende aklınıza nasıl olurda kötü birşey gelmez ona hayret ediyorum..

Eşin,aşırı tepki göstermiş.

Şu cümleden anladığım kadarıyla,senin güvenliğin açısından düşünmemiş.
Eve erkek girmesi onu deliye döndürmüş:

Ben bu konuda hasssasım bilmiyor musun sen, bi daha kapıyı açarsan seni mahvederim, dayak delisi yaparım dedi, ben şok oldum.

Konuşmamakta haklısın.Söyledikleri,çok ağır sözler.
Barıştığınız zaman,sakince konuşup neden yapmaman gerektiğini (güvenlik) anladığını fakat bu sözleri haketmediğini anlatırsın.

normalde gerçekten dikkatliyimdir, gerçekten boş bulundum bir an

Aklınıza kötü birşey gelmeyecek kadar temiz kalplisiniz sanırım.
Aksi olsa burada konu açıp dertleşmek istemezsiniz bence.
Bundan sonra çok çok dikkat edin,Allah boşlukta bulundurmasın hiç birimizi bir an bile.

Canım, sende kendini suçlamaktan vazgeç artık..
İsteyerek olmuş birşey değil sonuçta..
Eşin korkudan fazla tepki vermiş..
Belki seni de korkutmak istemiş, bir daha böyle birşey olursa daha dikkatli ol diye..
Tepkisi çok sert gerçi..
Sakinlediği zaman bu konuyu tekrar konuşursun onunla..

Ne alakası var ne demek o şimdi, konu neden açmak istemeyeyim
adamı bilerek mi aldım içeri tövbe
sizin de birgün başınıza gelirse anlarsınız
24saat gladyatör gibi gezemeyizya , insanız sonuçta

Son düzenleme:
Haklı da sert tepki vermiş olur öyle hatalarolur ama yani ama sende demekki adamı iyi niyetli görmüşsün almışsın keşke demeseydin eşinin ilerde şiddet uygulamaya meyili var gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…