- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Artık cat kapı bırılerınden bırsey ısteme devrı bıttı nasıl gerekıyorsa oyle yasayacagız, duygusal dusunup ınsanlık olumu dıyoruz ama ornekler o kadar cokki sonucları uzcu oluyor malesef,
Adam a sınır oldum ben de tuvalete o kadar sıkıstıysa gıtsın heryerde bır camı var restoran var yapacak yer cok, nıye bır evın kapısını calıyorkı.
esın korkusundan bıraz da abartmıs ama haksız da degıl canım ama sende haklısın basıret gercekten baglanıyor yapmam dedıgın seyı yapıyorsun.
Evet bazen insanın basireti bağlanıyor,benim başıma gelen olayda şöyle;bi kaç yıl önce,(yeni evliyiz o zaman)bizim apartmanın önünde bize misafir gelen bi akrabamızın aracına çarptılar,bizimkiler de olayla ilgilenmek için gittiler oraya da bi amca gelmiş yaşlı,eşimle konuşurlarken hemşehri oldukları ortaya çıkmış,neyse eşim söyledi bunu bana,aradan bi kaç gün geçti bi amca geldi binaya yavrum dedi ben birini arıyorum,adını söyledi eşimin,onun evi neresi,ben de dedim ben onun karısıyım,anladım onun o amca olduğunu, dedi ki çok yoruldum,evine cıksam bana bi bardak su verir misin?biraz da dinleneyim,ben de olur dedim sonra bu oturdu,suyunu da içti,dedi ki;eşinin telini verde sonra da görüşelim,bize de gelin hemseriyiz, tamam dedim,ama bu arada da korktum sonradan ne akla hizmet aldım adamı eve diye,neyse akşam oldu,eşimle film izliyoruz,ben söyledim adamın geldiğini,eşim sinirlendi ama çok belli etmedi keşke almasaydın,bi daha alma canım gibisinden bişeyler söyledi ben de tamam canım korktum pişmanda oldum zaten dedim,aradan biraz zaman geçti bi telefon geldi,amca eşimi aramış,demiş ki;karın çok güzelmiş,dikkat et tabi kocamın kulaklarından duman çıkıyor teli kapattıktan sonra,bi kaç gün küs kaldık amca yüzünden,o gün bu gündür kimseyi eve almıyorum,kapıyı da açmıyorum mazallah ne olur,ne biter paronayak ettiler bizi,insanlıktan çıkmışların sebep olduğu hayatlar yüzünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?