eşim seni mahvederim dedi

Size birşey olacağndan korkmuş öyle mi peki
size şiddet uyguladığında size birşey olmuş olmayacak mı
fikir zikir meselesi

üff bnm babamda böyle :95:
yıllarca kendi kafasnda kuruduğu şeyler yüzünden bize demediğini bırakmamıştır
fakat tabi yaptığınız doğru değil,hem olasılıklar da dalga geçilecek gibi değil
lakin eşiniz keşke sizi üzecek şekilde tepki vermeseymiş
anlamıyorum şöyle hop oturup hop kalkan tipleri

Evet bazen insanın basireti bağlanıyor,benim başıma gelen olayda şöyle;bi kaç yıl önce,(yeni evliyiz o zaman)bizim apartmanın önünde bize misafir gelen bi akrabamızın aracına çarptılar,bizimkiler de olayla ilgilenmek için gittiler oraya da bi amca gelmiş yaşlı,eşimle konuşurlarken hemşehri oldukları ortaya çıkmış,neyse eşim söyledi bunu bana,aradan bi kaç gün geçti bi amca geldi binaya yavrum dedi ben birini arıyorum,adını söyledi eşimin,onun evi neresi,ben de dedim ben onun karısıyım,anladım onun o amca olduğunu, dedi ki çok yoruldum,evine cıksam bana bi bardak su verir misin?biraz da dinleneyim,ben de olur dedimsonra bu oturdu,suyunu da içti,dedi ki;eşinin telini verde sonra da görüşelim,bize de gelin hemseriyiz, tamam dedim,ama bu arada da korktum sonradan ne akla hizmet aldım adamı eve diye,neyse akşam oldu,eşimle film izliyoruz,ben söyledim adamın geldiğini,eşim sinirlendi ama çok belli etmedi keşke almasaydın,bi daha alma canım gibisinden bişeyler söyledi ben de tamam canım korktum pişmanda oldum zaten dedim,aradan biraz zaman geçti bi telefon geldi,amca eşimi aramış,demiş ki;karın çok güzelmiş,dikkat ettabi kocamın kulaklarından duman çıkıyor teli kapattıktan sonra,bi kaç gün küs kaldıkamca yüzünden,o gün bu gündür kimseyi eve almıyorum,kapıyı da açmıyorum mazallah ne olur,ne biter paronayak ettiler bizi,insanlıktan çıkmışların sebep olduğu hayatlar yüzünden...

Valla sizinki iyi cesaret. Telafisi olmayan sonuçlara sebep olabilirdi Allah korusun. Tanımadıgım hiç kimseye kapıyı dahi açmam.

Artık cat kapı bırılerınden bırsey ısteme devrı bıttı nasıl gerekıyorsa oyle yasayacagız, duygusal dusunup ınsanlık olumu dıyoruz ama ornekler o kadar cokki sonucları uzcu oluyor malesef,
Adam a sınır oldum ben de tuvalete o kadar sıkıstıysa gıtsın heryerde bır camı var restoran var yapacak yer cok, nıye bır evın kapısını calıyorkı.
esın korkusundan bıraz da abartmıs ama haksız da degıl canım ama sende haklısın basıret gercekten baglanıyor yapmam dedıgın seyı yapıyorsun.

Klasik erkek modeli.Üslup ve cümleler şiddet barındırmasa da eşim de çok hassastır bu konularda.
Öyle haklılar ki aslında.Düşün şimdi en kötüsünü.İyi niyetinin başına açacağı şeyleri.Allah korusun!
Evet tavır yanlış ama endişelenmekte de çok haklı.
Kırılmakta haklısın kullandığı cümleler çok sert ama sinirle çıkmış işte ağzından.
Çok da kendinde olduğunu sanmıyorum anlatımından.
Biraz sakinleşsin,bu gece üstüne yatın bu tatsızlığın yarın sakin kafayla konuşursunuz.

Birşey sorsa..yani yaptığı işle ilgili gereksinim duyduğu bişey...ya da su falan istese benimde basiretim bağlanabilir...amaa..tuvalete girmek isteyen bir adama çoook sinir olurdum bende ve asla basiretim falan bağlanmaz!
Aklıma kötü bişey gelmese bile sadece bu sebepten bu saygısız insana haddini bildirirdim.

.

.

Son düzenleme:
Ah benim canım anam ah, 5-6 yıl önce bir gece vakti zilimiz caldı ve babam' da evde yoktu. Annem balkondan baktı polis gelmis, uyandım baktım annem biriyle konusuyor polis daha bir yüksek sesle konusuyor bu arada, anneme kapıyı ac diyor, annem acmıyor adam polisim diyor annem ben nerden bileyim polis oldugunu, kimligini göster diyor. Yanında meslektasları da var, adamlar artık dalga gecer gibiama aynı zamanda ısrarcı konusmaya baslamıstı ki, babam geldi asagıda babamla konusurlarken babamı gören annem de indi asagı adamlar gercekten polismis, bizim alt kata tasınan yeni kiracıyı arıyorlarmıs..

Ben postacı, kargocu vs.vs hic birine kapıyı acamıyorum, aklımdan bi ton sey geciyor..

Ama her insan bos bulunabilir, esiniz sizi sevdigini, sizin icin endiselendigini bu cümleler mi ifade ediyor?
Dayak delisi yaparım seni, hic hos degil..
Ayrıca bir arkadasın dedigi gibi bu konuda hassasım bilmiyor musun? demesi de celiskili..
Belkide o anlık öfkeyle agzından cıkana engel olamadı bilemiyorum tabii yinede.

kocan sonuna kadar haklı canım..adamdaki rahatlığa bak vc için hiç tanımadığı insanların zilini çalıyo var sen düşün gerisini.ya insan tanıdığı olur akrabası olur gidersin senin ne işin var elalemin evinde vc de.

canım bir an boş bulunmuşsun işte,bu sana ders olur bidaha da daha temkinli olursun
Allahtan başına bir iş gelmemiş
eşin de düşüncesinde sonuna kadar haklı ama tavrı ve bunu sana anlatış tarzı yanlış
bikaçgün geçsin
siniri yatışsın
alır karşına konuşursun
sinirle söylemiştir,sana bişey olacak korkusuyla
üzülme bence ve bundan sonra daha dikkatli ol lütfen
bırak tanımadıklarını,tanıdıkların bile kapıyı çaldığında..

[/B]
Amcama bak sen, iyilik yaramiyor bu devirde.
soyledikleri yanlis olmakla birlikte esiniz hakli.
Yinede eslerin boyle konusmasi hakli bile olsa cok kirici.
Sakinlesip olaylar soguyunca bu tavri ve soyledikleriyle ilgili rahatsizliginizi konusursunuz
Cok sukur kotu bir durum olmamis ama kotu niyetli. Bir insanin bu firstati nasil degerlendirebilecegini dusununce tuylerim diken diken oluyor .

Eşin sana bir zarar verilecek korkusuyla kızmış bağırmış, yukarıda bir arkadaş da kardeşinin başına geleni anlatmış. Kendimi onun yerine koydum da çıldırırdım herhalde.

Ama insanın aklına "seni dayak delisi yaparım" tehditinin gelmesi ve hassas olması meselesi sanki eşinin eve yabancı birini, sana zarar verecek birini almana kızmasından çok, eve bir erkeğin girmesi ya da laf olacağı korkusuyla hareket ettiği izlenimini uyandırıyor.Bunu sen daha iyi anlarsın, benimki bir tahmin sadece. Kızması kabulum, gerçekten insan çıldırır ama her ne olursa olsun böyle tehdit savurması ve dilinin ayarının olmamas kabul edilemez, bugün söyleyen yarın yapar.

Son düzenleme:
biraz fazla sinirlenmiş evet ama haksız da değil... malum hiç iyi bir devirde yaşamıyoruz ve sevdiklerimize bişey olması korkusu gün geçtikçe artıyor... bidaha böyle bi hata yapmamanız için söylemiştir muhtemelen bukadar keskin cümleleri...

eş falan değilde bazen evde ergen kız kardeşim kalıyor
aynı şeyi o yapmış olsa bende onu mahvederdim
kaldıki o bir yerde çocuk akıl edemez belki ama hakkaten çok sinirlenirdim
insanın aklına neler geliyor allah korusun
eşinin zaafını biliyorsan boşluğa düşmeyeceksin.

bence tepkisi abarti falan olmamis, tam yerinde olmus! kim olsa böyle bagirip cagirirdi
sen kast ederek demiyorum ama biraz olsun su tv yi acipta izleyin 'Müge Anli'yi
tanimadigin birine ne cesaret iceri aliyorsun, allah korusun adam sana saldirsaydi tecavüz etseydi ne yapabilecektin?
üstelik kendin aldin evine, hadi onu gectim toplum (milletin agzi torba degilki büzesin) muakak bir kac fesatlik yapan insanlar heryerde var
ya deselerdi bu bunun gizli sevgilisi diye? allahim korumus sizi sansli kul'sun, herseyi düsüneceksin zaman artik cok kötü öyle böyle degil..
esin cok hakli verdigi tepki tam yerinde gercekten.. bence triplerini birakta sucunu bilerek gönlünü al konus..
hem suclu hem güclü durumlarina gelme hos olmaz bence..

Merhaba canim cok degil bir bucuk ay önce ayni azari esimden bende isittim.

Esimin is yerine pizza götürmüstüm eve dönüyordum yerlesim yeri disindaki 70lik yola cikacak yol ayrimina gelmistim

Sagima soluma bakiyordum yola girmek icin ve karsimdaki yasli amcayi gördüm

Arabalarin durmasi icin otostop cekiyor ama kimse durmuyordu ve o an yüzünde cok acinacak bi hal gördüm ,yüzünü öyle bi burusturmustu ki cok üzüldüm

Ve ona sellektör yaptim arabama aldim,bebegimde vardi arabada.

Kazasiz belasiz inmek istedigi yere biraktim ve olayi iyi niyetimden esime anlattim

Adami arabaya aldigimi bir de üzerine bulgaristanli oldugunu söyledigimde esimden neler isitmedim ki :)

Eşinizz gayet haklı
O anlık sinirlede bagırıp çagırmış
Eşiniz sizin için tedirgin olmuş.
Siz alttan alın. Özür dileyin

Eşin haklı olabilir ama tepkisini fazlaca abartmış. ne yani bir insan hata yaptığında sevdiği insandan bu şekilde hareket görecek. siz çocuğunuz bir hata yaptığında bu şekildemi davranıyorsunuz da eşiniz bu kadar kırıcı hatta piskopatvari tehditler savuruyor ortaya.

her insan da zaman zaman olur basireti bağlanmış derler ya o misal olmuş sizinkide. cahilliğinizden, saflığınızdan değil o an bir anlık gaflet sizinki. nitekim birşey de olmamış ve siz tamamen iyi niyetinizle anlatmışsınız. eşiniz uyarabilir hatta nasıl alırsın eve ya şöle olsaydı ya böyle olsaydı filan şeklinde konuşabilirdi.sarfettiği kelimeler gerçekten çok fena geldi bana, ne olursa olsun bu cümleleri kurması heleki eşinizi haklı çıkartmaz. sucuya bile açmayacakmışın kapı olduu başka.

karşısındakinin bir insan hem de eşi olduğunu unutmaması gerekiyor kaldıki böyleyaparak kendisini sizin gözünüzde de kötü bir adam haline sokar ki bu en fenası olsa gerek

Tepkisi asırı olmuş ama onuda çok haklı benimde hassa olduğum konudur bu.kızıma her gün bin defa tembih ederim kapıyı kimseye açma diye.Ama insanın sevdiği söz konusu olunca kendini kaybediyor.

eşiniz her türlü haklı.

eğer eşiniz eve tanımadığı bir kadını wc kullansın diye alsaydı aynı tepkiyi sen de verirdin. çok fazla sinirlenir ve öfkeyle ağzınızdan tahmin edemeyeceğiniz şeyler çıkabilirdi.

eşinizin de öyle olmuş. eve tanımadığınız bir kadını da almış olsaydınız bu kadar çok olmasa da ozamanda sinirlenirdi.

bence konuşmasmak yerine

"aslında o gelen bir bayan da olsa almamam gerekirdi. zaten nasıl izin verdim anlamıyorum. birdaha asla olmayacak söz veriyorum" filan diyin, çünkü eşiniz de suç yok.

onun yerine koyun kendinizi. siz de aynı tepkiyi verirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…