eşim seni mahvederim dedi

Arkadaşlar insanın bazen basireti bağlanıyor. Arkadaşta annesi yeni gitmese kimo demek aklına gelir ve açmazdıaçınca boşta kalmış beklenmedik bir durum düşünme fırsatı olmadan adam çişim geldi diyor peki diyivermiş, sonrada dank ediyor hepimizin başına geliyor. Mesela ben birgün motorsiklet A2 ehliyeti almak için sınava girceğim okulu arıyorum B ehliyetim yani araba ehliyetim olduğu için arabayla gidiyordum. Okul yakınlarında bir adama yol sorayım dedim adamında yakası bağrı açık tıfıl bir tip adamda tarif etmeye kalktı derken dur geleyim bende dedi bende şaşkınca peki deyiverdim. Ama adamda serseri gibi acayip bitip soldan sağdan derken ben heycandan yavaş yavaş sürüyorum biryandanda ne salaklık aldım bu herifi diyorum okul yakındı neyse okulun oraya geldik. Ne sınavı bu dedi? bende ehliyet dedim. Belli zaten çok acemisin dedi, indi. Ehliyetim var korkma motor için bu dedim.- Ayy gerizekalı motorsiklet ehliyeti bu dedim kendi kendime- eve geldim akşam eşime anlattım ya dedim basiretim bağlandı aklım almıyor öküz dedim birde belli zaten araba kullanışından diyor ben korkudan arabayı nasıl kullanacağımı şaşırdım bir yandan kol çantamı tutuyom bir yandan aklımdan bin tane şey geçiyor.

Eşimde dedi keşke almasaydın ama boşluğuna gelmiş çok sinirlendi adamın ukalalığına tabi Allah razı olsun eşimden sana bişey olcak diye korkarım dedi, kızamadı doğal olarak sizinkide çok korkmuş tepkisine bişey diyemem. Ama burdaki arkadaşların tepkisine karşıyım hepimizin başına gelir.

Kadındanda zarar gelir geçen Ramazanda bir kadın kapıyı çalıyor kimo dedim ki kapı açmam kadın sesi delikten baktım açıverdim. Kısık bir şekilde buyrun dedim dibime kadar girmiş terörist gibide esmer bi tipi var karakuru neyse yardım mardım bişeyler vızıldadı bir broşür var elinde. Sizin dedim site yönetiminin haberi varmı gelişinizden? evet var iznimiz elindede bir kağıt gösteriyor bakmadım.

Dedimki apartman görevlisiyle gezmeniz gerekiyor, kusura bakmayın ilgilenmiyorum kafa sallıyor. Sağol yaa Allah razı olsun dedi ukalaca dalga geçerek. Kapadım kapıyı Sinirlendim site yönetimini aradım hayır efendim yok öyle birşey dedi, güvenlik personeli geldi binadan aldı kadını çıkardı, yani bana sprey falan sıksa kadını madını yok arkadan adamlarda çıkabilir 3 kağıtçı.

teşekkür ederim anlayışın için, herkesin başına gelebilir bunun akıllı olmakla ilgisi yok
akıllısındır o ayrı mesele ama dediğin gibi insanın basireti bağlanıyor

Son düzenleme:
işte aynı şey, normalde yapmadığın şeyi bir anlık da olsa yapıyorsun, iyi ders oldu bana zaten

sadece eşimin tepkisi çok ağır geldi, gücüme gitti o yüzden konu açtım

Ben sana hak veriyorum, ben de kolay kolay hayır diyemem, olabilir, isteyerek almadın ya...

Ama eşine de hak veriyorum ve kötü sözleri isteyerek söylemediğini düşünüyorum, tıpkı senin adamı isteyerek eve almadığın gibi...

Bu nedenle gönlünü al bence, uzatılacak bir şey değil, gönlünü aldıktan sonra da ne kadar kırıldığını ifade et...

Bence esınız cok abartmış, tamam korkmuş olabilir ama, korku bunları söyletmez insana. Bence eşinizin sınırı soğuduktan sonra ayarı verin eşinize, bu sekilde tepkinin fazla olduğunu söyleyin.
Yoksa bundan sonra daha cok karşılaşırsınız bu tepkilerde.
Ben kendimi düşünüyorum, belki cok da doğru değil ama , adamları uzun süredir karşı dairede görüyorsam , biliyorsam alabilirdim ben de. Alırdım ama adam çıkana kadar da dış kapıyı açık tutardim.
Ama sanırım esime söylemezdim söyleme gereği de duymazdim.

ben de öyle yaptım zaten, dış kapı açıktı kapatmadım, eşime söyledim çünkü olur da duyarsa daha kötü farklı düşünebilir
diye söyledim

Canim ya Allah korumuş vallaha adam bide kötü niyetliymis. Ama senin kardesin daha çocukmus bide benim kardesim küçük değil 20 yasında koca kız tipta okuyo 3. Sinifta nerdeyse doktor olucak ama basireti bağlanmış iste demek ki o an konu sahibinin de öyle olmuş ama iste insanın sevenleri böyle seylere cok kiziyo ama tek sebebi cok korkmuş olmaları kocasıda öyle cok korkmuş

bence büyük hata yapmışsınız kabul etmekle neler neler duyuyoruz,insanlar evde yalnızken dilenci v.s kılığında gelip soyanları öldürenleri duyuyoruz Allah korusun
eşiniz kızmakta çok haklı ama söyledikleri çok çok yanlış

Son düzenleme:
Bence de eşiniz haklı hatta herkesin aksine tepkisi bile abartısız diyecegim,
bu defa da şiddet yanlısı olmakla suçlanacagım ama öyle :)

Siz kendinizi eşinizin yerine koyun,
gelen kişi bayan olsa
aklınızda kaç tilki dolaşırdı acaba?

Bunun insanlıkla falan alakası yok,
ben eşim evde yoksa açmıyorum kimseye kapıyı....

Son düzenleme:

gelen kişi bayan olsa da tehlikeli can güvenliği açısından ama tecavüz vakalarını düşününce kocası da çok haklı

bende kimseyi beklemiyorsam kapı çaldığında delikten bakarım ve tanımıyorsam kesinlikle kim o bile demem açmam...

her ne olursa olsun eşinin şiddetle seni tehdit etmesi çok çirkin .evet belki korktu belki endişelendi senin için ama olsun çok yanlış ve çirkin .ayrıca tuvaleti kullanmış adam yani bilmiyorum kötü niyeti yok ki yani .zaten inşaat yapıyolarmış dediğine göre öle yoldan geçen biri değil ki demek ki çok sıkıştı .ben burda verilen tepkileri anlamadım doğrusu .hani yoldan geçen biri olsa o olmaz tabi ama yaniorda çalışan ustalardan biri çok abartı bence

Yani öyle bir olayki esimde olsa koruma ic güdüsü ile ayni senin esin gibi davranirdi.
Anlatmasi zor ama yinede deniyeyim, benim esim mesela hayatta bana kiyamaz ama basima kötü birsey gelebilir korkusu ile böyle senin esin gibi sinirlenir.
Ama esini cok iyi anliyorum, kötülük olarak degilde seni cok sevdigi icin, icgüdüsel koruma amacli söylemistir bunlari.
Bence üzülme ve ne mutluki seni böyle cok seven bir esin var bence.
Ama keske döverim falan demeseydi ama her halde o anki sok durumunda söylemis, bir daha böyle birsey yapmaman icin.
Bende senin gibiyim aklimin ucundan gecmez bazen bazi seyler, esimde hep koruyucu funksiyonu üstlenmisitr bizde.
Allah korusun adam sapikda cikabilirdi mesela, gitsin bir bakkal veya ne bileyimbaska bir yer bulsun, neden tanimadigi bir eve giriyor, salak herif, onun yüzünden esinle sorun yasamis oldun.
Ne düsüncesiz insanlar var ya, git disariya orada sor bir yere.

Başına gelebilecekleri kafasında bir anda kurup sinirle söylenmiş sözler. Ve bir daha yapmaman için seni korkutmak istemiş. Eşin kesinlikle haklı ve evde yanlız bir bayan olarak eve tanımadığın bir erkeği almak erkek için cinayet sebebidir. Eşin şiddete meyilli olsaydı emin ol oracıkta o dayağı yemiştin. Buda gösteriyor ki sadece gözdağı vermiş seni koruyabilmek için. Tavır yapma hatalısın çünkü.

herkes gibi ben de eşinin korkmakta haklı ama tepkisinin aşırı olduğunu söyleyeceğim ama bir yandan da içimden bir ses...

'insanlık öldü mü' demekten geri durmuyor malesef.aynı durumda olsam adam eve alır mıydım almaz mıydım bilemiyoruım,bazen şaşırıp yanlış şeyler yaptığım olabiliyor.

yazın tatile ,13 saatlik yola giderken kızıma çorba içirmem gerekti,çorba yanımda hazırdı elbet ama buz gibi olmuştu.

kızımın uyanık olduğu sürede bulunduğumuz yerde lokanta vs bir yer bulamadık.o kadar istedimki bir evin kapısını çalıp ısıtmalarını rica etmeyi.

ama korktum,eğer reddesilseydim muhtemelen birkaç günüm buna üzülmekle geçerdi.

kısacası çalamadım kimsenin kapısını,ama içim eridi üzüntüden.aç kaldı kızım kaç saat,sonra da öylece uyuyakaldı.

yani ne var ki böyle bir şeyin istenmesinde

tamam belki bir adamın tuvalete girmesiyle aynı şey değil ama o da zor durumda kalmış belli ki,tuvalet ihtiyacı bu yaa,altına mı yapsın

duygularım karmakarışık oldu,yazık ne hale geldi ülkemiz....

Bi an sinirle kızabilir. Her insan farklı tepki verir. Siz konuşmayacağım demişsiniz ama tam tersi dayak delisini neden dediğini kouşabilirinisiniz. Şöyle sakin zamanında canım düşünememiştim haklısın ama tepkin bana ağır geldi. En çokta dayak delisi yaparım demen. O abarttığının farkındaysa ve durumu düzeltmek isterse ala. Yok ama halaa kasılıyorsa, bunu yapabieceğini düşünüyorsa siz de ona göre davranırsınız. Ahh ahh yok ya normal adam.

tüm arkadaşlarımın görüşlerine saygı duydum ve olayı yaşayan arkadaşın eşine de kısmen hak verdim ama ŞAŞKıNıM şu an. bizim dayaktan muzdarip arkadaşlarımıza kol kanat geren, dayakçı eşlere buradab giydiren hanımların hepsi arkadaşın eşi yerden göğe haklı diyor! şaşkınım...

arkadaşım eşiniz kızmakta haklı bence de ve ben onun öfkesini yaşadıüı korkuya bağlıyorum. ama ne olursa olsun seni dayak delisi yaparım lafı ağır bir laf. arkadaş da buna kızgın galiba. ben bir kadınla böyle konuşulmasını kabul etmiyorm. eşi sinirliymiş diye erkekleri mazur gören kadınları da affetmiyorum. biz mazur gördükçe onların ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. ne olursa olsun bi adam karısına senı dayak delisi yaparım dememeli. bence yanlış, ayıp ve patavatsızca. sinirlenince daima kadının alttan almasını beklıyo erkkeler ve hatta toplum. keşke biraz da erkekler dilini tutmayı becerse. ah keşke...

Bence eşin sana çok düşkün öyle düşkün ki bu huyu yüzünden seni bile üzebiliyor. çok abartmış seni üzmüş ama elin adamı eve girince sana bişey yapsa ne olurdu diye düşünüp kendini doldurmuş ve sana patlamış. sinirle bazen en sevdiğimizi kırabiliyoruz. evlilik hayatı bu her şey olabilir bi anlık dalgınlık hata için yıpratmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…