eşim seni mahvederim dedi

Haklı da sert tepki vermiş olur öyle hatalarolur ama yani ama sende demekki adamı iyi niyetli görmüşsün almışsın keşke demeseydin eşinin ilerde şiddet uygulamaya meyili var gibi

dedimya gerçekten normalde delikten bakar öyle açarım, tanımıyorsam açmam bile, ama o an delikten bakmadım çünkü beş dakika önce annem gitmişti, herhalde bişey unuttu dedim, açtım, adamı geri çevirebilirdim, kusura bakmayın ama kullanamazsınız demeliydim şimdi düşünüyorum nasıl böyle birhata yaptım,

Eyvallah adam kötü niyetli olsa başına çok kötü şeyler gelirdi ama seninde boşluğuna gelmiş
İlk defa böyle bir durum oluyor (durumda durum olsa sıkışan biri lavaboyu kullanıp çıkıyor),
Başkasından da değil senden duyuyor,
Sen bide boşluğuna geldiğini dile getirip bidaha yapmamak üzere özür diliyorsun
yinede bu tarz bi tepki veriyorsa sanırım bi daha yapmamaan için seni iice korkutmaya çalışıyor

Ya sonuçta yapılan ev yakında yani bence ortada o adamın size vereceği zarar gibi bir durum söz konusu değil ama belli de olmaz zaman kötü sonuçta,iyi kalplilikten hata denemez aslında adamda da suç var kadının evine gidip nasıl wcyi kullanabilirmiyim diyorsun adamda suçlu yani

eşim adamı bulsa parçalayacaktı allahtan siniri geçince daha sakinleşti, bu konuyu konuşmayalım, ama bunu unutmayacağım dedim
bence de unutma, unutmaki bir daha yapma dedi

Sana bir olay anlatayım ondan sonra eşinin bu kadar sinirlenmesine bakalım anlam verecek misin vermeyecek misin...

"G.doğuda bir şehirde lojmanda oturan iki aile var..Birbirlerine gidip geliyorlar ailecek görüşüyorlar..
Bir sabah kadının eşi işe gidiyor, aradan birkaç dakika geçiyor zil çalıyor...Kadın eşi sanıp direkt açıyor..Karşı komşusu kapıda birden içeri giriyor ve kadına saldırıyor..Kadın bir şekilde kurtuluyor elinden..Ama bu olayı herkes duyuyor ve hem eşinin hem kendisinin psikolojisi bozuluyor...Sonra diğer adamın tayinini çıkarıyorlar başka şehre.."

Bu olaylar o kadar sık çıkıyor ki karşımıza..Gerçekten yaptığın büyük bir hata..Ama eşinin öyle demesine bakma...
Gözünü korkutmak için demiştir...Dediğine göre bunu yapacak birisi değildir sanmam kendini kaybetmiştir o anda..

evliliğimin ilk yıllarında bak ne oldu; okuldan geldim dinleniyorum kapı çaldı, gözden baktım iki kadın tanımıyorum,
bunlar ısrarla zile basıyor, seslenmedim hiç, sonra kapıda tıkır tıkır sesler duydum, kapıyı açtılar çelik kapı kilitlememişim sanırım,
hemen koştum kapattım kapıyı suratlarına, kapıyı aç dediler bana, siz de kimsiniz dedim, aç içerde ayla var mı dediler,
ne aylası yok burda siz ne hakla kapımı açarsınız dedim,
aç bakacağız diyorlar, şimdi polisi arıyorum dedim, kaçış o kaçış,
benim de başıma geldi ve inanın o zamandan beri çok dikkatliyimdir, hani olacağı varmış derlerya o hesap,
öncesinde bakardım gözden sonrasında da ama o an ne oldu anlamadım bakmadan açtım

Bak işte senin de başına gelmiş bu tarz şey..İşte eşin de çok korkmuş ki aniden öyle bir tepki vermiş..

eşinin endişelenmesi doğru ama bunu yansıtma biçimi çok yanlış..

senin için çok endişelendim,korktum,deliye döndüm bir daha sakın böyle birşey yapma demek istemiş ama bunu ifade edememiş..

sakinleşince oturun konuşun bence..evet yanlış cümleler seçmiş ama bütün nedeni aşırı endişe duyması..

ve lütfen tanımadığın hiç kimseyi evine alma bundan sonra,sakın..

Ben olsam ben de tuvalet için girebilir miyim dediğinde hayır diyemezdim. Hayır demeyi öyle istiyorum ki kimseyi kıramıyorum.
İnşallah bu yüzden başıma birşey gelmez. Tamam sen hata etmişsin ama kocanın bu kadar olayı büyütüp dallandırıp budaklandırmasının da alemi yok.

Ay ben bu olaya çok şaşırdım:S amaçları neydi ki..

Eşin bence senin için çok endişelenmiş, o nedenle ağzından kaçırmış o kötü sözleri.. Bence sadece kırgın olduğunu belli eden bir tavır sergile, onun dışında tavır takınma sonuçta haklı. Sen iyi niyetli olsan ne olmasan ne adamın niyeti önemli, o nedenle kızmış. Bence gönlünü al ve o tarz sözlere kırıldığını söyle. Hemen yumuşayacaksınızdır diye düşünüyorum.. :)

Son düzenleme:
üç senelik evliyim, yedi yıldır eşimi tanıyorum daha doğrusu tanıdığımı düşünüyorum, dünkü halini hiç görmemiştim,
masaya vuruyor ya nasıl yaptın diye, tövbe bi daha kapıyı açarsam..

aşırı kaygı ve korku yaşamış,tepkisi de bu yüzden aşırılaşmış.

Ne alakası var ne demek o şimdi, konu neden açmak istemeyeyim
adamı bilerek mi aldım içeri tövbe
sizin de birgün başınıza gelirse anlarsınız
24saat gladyatör gibi gezemeyizya , insanız sonuçta

Tamamen iyi niyetli söyledim ben.
Yanlış anlaşılmışım inanmıyorum.
Ben Allah korusun kötü niyetli düşünseniz açmazdınız konu demek istedim.
Kötüyü düşünemeyecek kadarda temiz kalplisiniz dedim,tövbe tövbe.
Ayrıca böyle birşey neden başıma gelsin ki?
Allah korusun evde eşim yokken tanımadığım birini eve almayacak kadar akıllıyım.
Siz boşta bulunmuşsunuz o ayrı tabi..

Bu arada devir 24 saat gladyatör gibi gezilecek bir devir..

Son düzenleme:
Canim kocana kızma nolur. Gecen sene kız kardesim evdeyken eve uç adam gelmiş biz yan evi yapıyoruz ama kapı kapandı anahtarda yok sizin terastan çatıya çıkıp ordan da onların terasa geçip kapıyı açabilir miyiz demişler benim şaşkın kardesim de ki kendisi küçük değil 20 yasında izin vermiş. Allah'tan adamlar iyi niyetliymis dedikleri gibi yapmışlar ama duyunca tepem attı yapıştırdim tokadı suratına ama bı anda oldu ve sonra oturup bı saat ağladım korkudan. Emin ol esın cok cok cok korkmuş git konus barışın lütfen adamı cok iyi anlıyorum

bu ne yaa..
psikopata baglamis cok abartmis
siz insanlik görevinizi yapmissiniz ne yani ortalik sapik geziyor diye herkese potansiyel sapik gözüylemi bakacagiz
ayrica bu ne tepki böyle
konusmayin bencede akli basina gelsin
sucuyuda tüpcüyüde kendi beklesin heyy Allahim yaa

Hemen hemen aynısını da benim kardeşim evdeyken yapmışlar, kardeşim 10 yaşındaydı. İlk kez o gün cep telefonumu evde odamda unutmuştum. Adam etrafa bakmış, telefonu alıp gitmiş. Allahtan kardeşime bişey yapmamış. Allahın işi, ilk kez o gün unutmuştum, belki unutmasam başka şeyler olabilirdi. Sonra gerçi o telefon da bulundu...

merak ediyorsan söyleyeyim 30 yaşındayım, 8 senelik de öğretmenim
bunun ne yaşla ne de okumuşlukla ilgisi yok
her ne kadar eşim bana bunları söylese de..
adamlar bir haftadır çalışıyor, hiç böyle bir durum olmamıştı
hatalı olduğumu da söylüyorum daha ne anlamadımki
Allahtan bişey olmadı, hergün böyle olaylarla karşılaşmıyoruz
eve birini almayacak kadar akıllıyım diyorsun doğrudur
ama benim de aklım var çok şükür
sadece samimi olduğum insanların evinde tadilat var ve ben sırtımı dönemedim o insanların çalışanına
gerçekten bu kadar büyük tepki alacağımı bilseydim kapıyı açmazdım

Son düzenleme:

işte aynı şey, normalde yapmadığın şeyi bir anlık da olsa yapıyorsun, iyi ders oldu bana zaten

sadece eşimin tepkisi çok ağır geldi, gücüme gitti o yüzden konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…