- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
O filmde kadının babası akciğer kanserinden öldüğü için ekstra bi hassasiyeti vardı sanırım. Bu durum keyfi olmuş daha çok.
Merhaba arkadaşlar..
Sigarayı 3 sene önce evlenmeden eşimin isteği ve diretmesiyle bırakmıştım, 2 haftadır tekrar içmeye başladım eşimden gizli gizli o işteyken falan içiyodum. bugün dışarı çıktı bende balkonda içiyodum aniden geldi ve gördü baya tepki gösterdi ve benimle konuşmuyo hatta gördükten sonra ben açıkladım özür dilerim dedim bi daha içmicem senden çekindimde söylemedim dedim yok bana sus konuşma benimle falan dedi sonrada çıktı gitti, mesaj attım eve gel konuşalım üzgünüm falan dedim aradım ama hiç bişey yazmadı , konuşmuyo benimle. Evden çıkalı 2 saati geçti..
size sorum sizce napayım susup kızgınlığının geçmesinimi bekleyeyim yoksa şirinlik falan yapıp konuşayımmı geldiğinde?
Zor bi durumda kaldım, 3 gün sonrada şehir dışına gidecek, 10 gün ayrı olucaz ..
bu şekilde ayrılmakta istemiyorum hiç.. napayım?
bende buna katılıyorum..Bir akşam eşini karşına alıp bir ben bir iki gündür tek teük sigara içmeye başladım..şu şu sebepten dolayı veya sebepte yok, bilmiyorum içiyorum..senden saklamak ve sana yalan söylemek te istemediğim için bunu seninle paylaşıyorum..deseydın en başta..Zaten adam kendisini önemsediğini hissedecek ve belki sana bırakman içn destek vericekti..Ama diğer türlü..Kendisini Kandırışmış hissettiği için; ki erkek ler buna çok kızıyor bi otoriteleri var sanırım kendi içlerndeDaha cok yalan soyledigi icin ve kendisinden sakladigi icin kiziyor. Bu gibi durumlarda durust olmak en iyisi.
Merhaba arkadaşlar..
Sigarayı 3 sene önce evlenmeden eşimin isteği ve diretmesiyle bırakmıştım, 2 haftadır tekrar içmeye başladım eşimden gizli gizli o işteyken falan içiyodum. bugün dışarı çıktı bende balkonda içiyodum aniden geldi ve gördü baya tepki gösterdi ve benimle konuşmuyo hatta gördükten sonra ben açıkladım özür dilerim dedim bi daha içmicem senden çekindimde söylemedim dedim yok bana sus konuşma benimle falan dedi sonrada çıktı gitti, mesaj attım eve gel konuşalım üzgünüm falan dedim aradım ama hiç bişey yazmadı , konuşmuyo benimle. Evden çıkalı 2 saati geçti..
size sorum sizce napayım susup kızgınlığının geçmesinimi bekleyeyim yoksa şirinlik falan yapıp konuşayımmı geldiğinde?
Zor bi durumda kaldım, 3 gün sonrada şehir dışına gidecek, 10 gün ayrı olucaz ..
bu şekilde ayrılmakta istemiyorum hiç.. napayım?
bende buna katılıyorum..Bir akşam eşini karşına alıp bir ben bir iki gündür tek teük sigara içmeye başladım..şu şu sebepten dolayı veya sebepte yok, bilmiyorum içiyorum..senden saklamak ve sana yalan söylemek te istemediğim için bunu seninle paylaşıyorum..deseydın en başta..Zaten adam kendisini önemsediğini hissedecek ve belki sana bırakman içn destek vericekti..Ama diğer türlü..Kendisini Kandırışmış hissettiği için; ki erkek ler buna çok kızıyor bi otoriteleri var sanırım kendi içlernde..aşırı tepki veriyorlar..
Sigarasız yaşam güzel bir şey
Ancak evlilik ve insanların birbirine davranışı farklı bir şey
Eşimin beni çocuğu gibi azarlamasına, ona buna yasak koymasına izin vermem
Babam yakaladı sigara içerken geri adım atmadım, annem yakaladı ben içiyorum kabul edin artık dedim, eşime hiç laf düşmez bu konuda, sigara konusunda aşırı hassasiyeti varsa evlenmeseymiş sizinle, o ne ya sigara içerken yakaladı ve küstü çocuk gibi.
Bu konuda hakli , bu yuzden acikladim konustum. Evi terketmesi 3 saat sonra gelmesi falan siniri gecmistir bi oranda diyerek ama yok konusmak istemio.Siz ayni durumda esinizi yakalasaniz?
Yani istemediginiz haberiniz olmayan bir seyi yaparken?
Bende esimle nisandan once hep icerdim onun arabasinda bile iciodum yani nisandan once basladi biraksan vs demeye sonra ise “sigara icen kadin benim karim olamaz” a dondu is ve demin konusurken yineledi bunu sana soylemistim diye. Asil konu benim sagligim falan degil gibi. Ickide istemio icmiyorum oda icmiyo, evlenmeden once cok azda olsa iciyodu. Ama ailesi kapali dindar bi aile , bir onceki yorumumu okuduysaniz gormussunuzdur esimle konusmam sonucu dinlemedi istemedi yuzunu gormek istemiorum dedi odadan cik yuzsuzlesme falan dedi bende israrla anlattim ve bu sefer konusup kapasak kusmesek zaten kalacagin 3 gun falan dedim neyse .. baya sinirlendi duvari yumrukladi falan beni aldi disari itti kapiyi kitledi
Bende sigara icerken annem babam bulduklarinda yalan soylemedm ve bu kdar konusup ozur dilemedim kendimi kabul ettirdim asiydim, ki 20 yasindaydim. Suanda 29 yasindayim kocamla olanlara bak.
Sigara içen kadın benim karım olamaz dediğinde koymalıydın tavrını, bu laf çok başka yerlere gidiyor çünkü, zihniyet kötü, bu saatten sonra ne yapılır bilemedim, şahsen benim kaldırabileceğim şeyler değil bunlar, böyle her yere gidebilecek laflar benim fazlaca dengemi bozuyor, iş ciddi boyutlara giderdi sanırım böyle bir şey yaşasam. Yerinde olsam özür falan dilemem, fosur fosur içerim o sigarayı, eşinin yaptığı şey çok çirkin.
Karışması bence iyi birşey. Çocuğunuz var mi bilmiyorum ama hamilelikte ve sonrasında içmemeniz hepinizin yararına.Bencede tepkisi çok fazla, mesajla bunları yazdım ama okumadı bile ve evden çıkmadan öncede konuşmadı.
Eşim içkide içmiyo evlendiğimizden beri ve bende onun yüzünden bırakmıştım, sigarayada baya tepki verdi sakladığım içinmi yoksa acaba içkide içiomudur falan diye mi düşündü bilmiyorum.
İçmek istemiyorum bende, eğer tekrar büyük alışkanlık haline dönerse zor bırakırım. Ama eşimin bu kadar karışmayan biri olmasını isterdim..
Ya kiz butun konulardeki yorumlarina bayiliyorum tek senin yorumun yuzumu güldürüyor Allah iyiligini versinKalan sigaralarla affet yazsonra da kırıp çöpe at bunu videoya çek yolla "bi daha içersem 10 kilo alayım" de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?