- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım senindeYa kiz butun konulardeki yorumlarina bayiliyorum tek senin yorumun yuzumu güldürüyor Allah iyiligini versin![]()
Bende evlendikten sonra bıraktım , zaten bırakmak istiyordum . Ben gündüz içmezdim akşam içerdim hep , gündüz çok yoğun çalışıyordum sigara içmek için vakit ayırmıyordum o nedenle akşam evde içiyordum . kendinize bir hobi bulun el işi gibi sigara içmek istediğinizde işle oyalayın kendinizi çok faydası oluyor İnan’ın , canınız sigara çektiğinde kafayı meşgul edim şimdi içemem işim var diye beyin bir süre sonra sigara içmen için sinyal göndermiyor ben denedim başardım. 2,5 yıldır içmiyorum arada arkadaşlarımla içtim ama artık hiç canım çekmiyor herşey sizin kafanızda bitiyor .Çok yalnız kaldığım için başladım eşim seyahat ediyo hep. kendimi iyi hissettirdi bana. Ama içmek istemiyorum komple hayatımdan çıkarayım 1-2 tane içsem bile bağımlılık yapıyo.
abartSizi ortaokul öğrencisi kendisini de veli sanıyor galiba.
Şiddete tepkiniz neyse bu konuya da o olmali. Psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Ozguveninizi bitirmiş, sucluluktan öleceksiniz.
Yavas
Sizi ortaokul öğrencisi kendisini de veli sanıyor galiba.
Şiddete tepkiniz neyse bu konuya da o olmali. Psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Ozguveninizi bitirmiş, sucluluktan öleceksiniz.
Saçma bir tepki olmuş. Koca insanlarsınız o ne öyle çocuk cezalandırır gibi.
Bırakmakta fayda var elbette külliyen zarar ancak babam sigarayla yakaladı pozisyonuna gelmemeniz lazım.
Açıklarsınız sebebini o da bir zahmet destek olsun bu konuda.
Sigara içen kadın benim karım olamaz dediğinde koymalıydın tavrını, bu laf çok başka yerlere gidiyor çünkü, zihniyet kötü, bu saatten sonra ne yapılır bilemedim, şahsen benim kaldırabileceğim şeyler değil bunlar, böyle her yere gidebilecek laflar benim fazlaca dengemi bozuyor, iş ciddi boyutlara giderdi sanırım böyle bir şey yaşasam. Yerinde olsam özür falan dilemem, fosur fosur içerim o sigarayı, eşinin yaptığı şey çok çirkin.
edebsızce bır soz etmıs esınızsigara icen kadin yolludur”
Yukarida yazdigim yorumu okuyabilirsiniz, benimle muhattap olmak istemio kesinlikle sakinlikle konusup anlattiysamda basta cik yanimdan git istemiorum icimden gelmio senle kousmak sesini bile duymak istemiorumla basladi en son gurursuz yuzsuz asagilik gibi hakaretler etti hirsinu alamayip. Bunlari diyen adam sabah gayet iyiydi dunde oyle gayet mutlu mesuttuk, bu laflari nasi edio sasiyorum hala .
Destek olmayi birakin beni hep yalniz birakio herseyde. Bunu soyleyincede kapi orda memnun degilsen diyo.
Daha fazla ustelemeyin. Siz hatanız yüzünden ozrunuzu dilemiş ve pismanliginizi ifade etmissiniz. Hayatınıza normal şekilde devam edin. Size hakaret etmeye başladığında bu şekilde konusamayacaginizi söyleyip sakinlesmeyi teklif edin. Onun dedigini yapin tavsiyesine uyun ve muhattap olmayin. Ne bu boyle cinayet islemissiniz gibi davraniyor.Bu kısa uzaklaşma iyi gelecektir. Siz usteledikce sözleriyle sizi nasıl yaraladığını görmeyecek.Evet , baya bi baski altina aldi beni. En son soyle bi laf etti “sigara icen kadin yolludur” sigara icen kadin benim karim olamaz cocugumun annesi olamaz zaten ondan cocuk yapmam.
Sonrada ne kadar yuzsuz gurursuzsun senin yerinde olsam sen benim ettigim laflari bana ediyo olsaydin seninle muhattap olmazdim gurur kirintisi yok karaktersizsin kapasitesizsin anlamiyosun falan diye ustume saldirdi.
Esim boyle kavgalarda hakaret eder ve psikolojik olarak saldirir bana. En son bana nasi boyle konusursun ben sigara ictim diye sucluyum sen bunlari soylerken suclu degilmisin bu nasi bi duzen ya dedim, sana soylemistim konusma benimle sinirliyim diye agzimdan cikacaklara hakim olamam demistim dedi begenmiyosan kapi orda cehenneme kadar yolun var dedi bende ben ilimli bi sekilde yaklastim hatami kabul ediyorum senden gizledigim icin hataliyim ve 3 gun sonra seyahate gidiyosun boyle olmasin diye konustum dedim, o da susup gidicekmisin yoksa ben gideyimmi dedi neyse ya ben giidyorum dedi bilgisayarini aldi senle ayni evde olmaktansa dedi gitti, hala gelmedi bi cafede oturmustur.
Yani ben konusup barismaya calistikca ters tepti gurursuz oldum bide ustune.
Eve dondu ve anlattim, ama dinlemiyo kesinlikle defol yuzumden muhattap olma benimle seklinde konustu esim kavga anlarinda baya kabalasiyo ve kiriyo beni, ben sakin bi sekilde anlatmaya calisitm ve konustum ama surekli cehenneme kadar yolun var napiosan yap sesini duymak gormek istemiorum suanda dedi ben yaninda durdukcada cik disari dedi en sonunda aldi beni kolumdan cekip disari ittirdi odanin kapisinida kitledi ..
3 gun sonra gidiceksin guzel gecirelim kapatalim bosver falan dediysemde kesinlikle konusmak istemio bi faydasi olmadi durust olmamin , veya hala kizgin iste. Esim kavgalarda boyle bi kac gun konusmaz..
bi ara bana “sana soylemistim evlenmeden sigara icen kadin benim karim olamaz diye” dedi bende ben sigara ictigim icin degil senden sakladigim icin ozur diliyorum dedim, sagligim icin degil o muhafazakarliktan diyo yani sigara icen kadin ozgurdur veya hafiftir tarzinda. Bunu direk olarak soylemesede biliorum iste. Oysaki beni tanidiginda ve nisandan sonraya kadar ben hep sigara ictim yanindada hep ictim..
simdi bu durumda esim uzerimde baski olusturmus olmuyomu sizce..
artik susmaktan baska carem kalmadi
edebsızce bır soz etmıs esınızbnde ıcıom arada ne var yanı bunda edebımde ıcıok bn yolda ıcmem butyklerın yanında ıcmem arada bır evde kafede staj yerınde okulda yollumuyuz yanı
coook ayıııp....
Offfff
Takıntılı biri sanırım. Kapı orada ne demek yahu. Ne ayıp şey.
Siz ettiği laflara karşılık onun gibi hiçbir şey olmamış yaşanmamış gibi davranıyorsanız adamın canına minnet.
Saydırıp rahatlıyor kaldığı yerden devam ediyor.