Daha fazla ustelemeyin. Siz hatanız yüzünden ozrunuzu dilemiş ve pismanliginizi ifade etmissiniz. Hayatınıza normal şekilde devam edin. Size hakaret etmeye başladığında bu şekilde konusamayacaginizi söyleyip sakinlesmeyi teklif edin. Onun dedigini yapin tavsiyesine uyun ve muhattap olmayin. Ne bu boyle cinayet islemissiniz gibi davraniyor.Bu kısa uzaklaşma iyi gelecektir. Siz usteledikce sözleriyle sizi nasıl yaraladığını görmeyecek.
Evt ozur diledim ve pismanligimi ifade ettim ama cirkin bi yere geldi konu bana agir konusunca bende sinirlenip konustum hakaret etmedim tabiki ama altta kalmamak icin herseye cevap verdim, sonrada evden gitti. Demin geldi yanima oturdu dizi izliyo konusmuyoruz tabi.
Cinayet islemisim gibi evet sanki aldattimda bosanacak benden, sigara ictiysemde kendime zarar ama yok diyoki burasi benim evim benim kurallarim gecerli kendi evine git ne istersen yap. Bende burasi ikimizin evi ve hayat ikimizinde senin kurallarina gore falan yasayamam.
Ki yasiyorum gibi aslinda, sigaradan ne korkardim bu kadar boyle olmasa soylerde icerdim zaten.
Ama esimin bakis acisi cok farkli, cok baskin davraniyo.