• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sigara içerken yakaladı ne yapmalıyım

Daha fazla ustelemeyin. Siz hatanız yüzünden ozrunuzu dilemiş ve pismanliginizi ifade etmissiniz. Hayatınıza normal şekilde devam edin. Size hakaret etmeye başladığında bu şekilde konusamayacaginizi söyleyip sakinlesmeyi teklif edin. Onun dedigini yapin tavsiyesine uyun ve muhattap olmayin. Ne bu boyle cinayet islemissiniz gibi davraniyor.Bu kısa uzaklaşma iyi gelecektir. Siz usteledikce sözleriyle sizi nasıl yaraladığını görmeyecek.

Evt ozur diledim ve pismanligimi ifade ettim ama cirkin bi yere geldi konu bana agir konusunca bende sinirlenip konustum hakaret etmedim tabiki ama altta kalmamak icin herseye cevap verdim, sonrada evden gitti. Demin geldi yanima oturdu dizi izliyo konusmuyoruz tabi.
Cinayet islemisim gibi evet sanki aldattimda bosanacak benden, sigara ictiysemde kendime zarar ama yok diyoki burasi benim evim benim kurallarim gecerli kendi evine git ne istersen yap. Bende burasi ikimizin evi ve hayat ikimizinde senin kurallarina gore falan yasayamam.
Ki yasiyorum gibi aslinda, sigaradan ne korkardim bu kadar boyle olmasa soylerde icerdim zaten.
Ama esimin bakis acisi cok farkli, cok baskin davraniyo.

Bu kadar sığ biriyle nasıl evlendiniz yahu.
Boluna dememiiler kimse içim değişmeyin, kimsenin de sizin için değişmesini beklemeyin siye.
Bu nasıl terbiyesizce bir bakış açısı.
Sigarayla hafiflik ne alaka yok artık.
Ben de kullanıyorum ne yazık ki sağlığıma zarar cebime zarar ama ahşakıma edebime namusuma bir iey olmadı sigara yüzünden.
Vah yazık vah yazık.

Evet, terbiyesiz ve alakasiz bi bakis acisi. Bide burasi benim evim benim kurallarim diyo, sanki babam, babalar anneler der ya kendi evinde naparsan yap evlenene kadar bizim dedigimiz olcak. E esimin eviyse burasida heralde ben olunce yapcam istediklerimi??

Eşinizin tepkisini anladım.
Gizlemek, arkasından iş çevirmek, kendi sağlığınıza zarar vermek, parayı boşa harcamak... Hepsi var
Ve siz 3 gün önce başladım diyorsunuz ama hiç bırakmamış bile olabilirsiniz (ona göre)
O yüzden abartılı bir tepki vermemiş bence.
Size düşen ılımlı ve sakin bir tonuyla özür dilemek, hatanizi anladığınızı söylemek (eğer birakacaksaniz) bırakma sözü vermek...
Azıcık da cilve, işve ile gitmeden aranizi düzeltirseniz zaten :)

Cok alismisim her kavgada bana bu tarz seyler soylemesine hakaret etmesine artik hic ustunde durmadan devam ediyorum. Evet o icindeki ofkesini atiyo boylece, nasilsa bendende bi tepki gormuyo. O anda bende ona cevap verip altta kalmiyorum ama ben onun gibi hakaret edemiorum en fazla madem yuzsuz gurursuzum neden benle evlisin veya kapasitesiz bi insanla niye evlisin madem olma gibi biseyler diyorum saygi cercevesinde.
Sizce napayim..

Şunu yap bunu yap demek bana düşmez.
Sadece şunu biliyorum: hakarete, şiddete bir kere bile sessiz kalsıysanız sonu gelmiyor. En başından bunun kuralını koymak lazım. İlk hakarette tepki verip bunun önünü kesmek lazım.

Eski sevgilim öyleydi benim. Ana babamın tek kızı olarak hiç ağır söz duymamıştım. Onun sayesinde tüm küfürleri öğrendim tüm hakaretleri duydum. Her geçen günle beraber kendime saygım, özgüvenim, yaşama sevincim yerle bir oldu. Ayrılamadım seviyordum güya genç kız aklı işte. Sonunda beni terk etti.
Bitti bitmesine ya benim yeniden ben olmam yıllarımı aldı ve hala gidecek yolum var. O yara kapanmıyor çünkü.

Eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş. Bir de muhafazakarmış çok güldüm. Hangi müslüman adam allahın emaneti olan eşine bunu yapar. Sözde muhafazakar sözde müslüman. Vah yazık bunlara.

Ya bir iekilde bı terbiyesizliğin önünü keseceksiniz ya da bitireceksiniz. Hangisine gücünüz var bilemiyorum.

Eşinizin tepkisini anladım.
Gizlemek, arkasından iş çevirmek, kendi sağlığınıza zarar vermek, parayı boşa harcamak... Hepsi var
Ve siz 3 gün önce başladım diyorsunuz ama hiç bırakmamış bile olabilirsiniz (ona göre)
O yüzden abartılı bir tepki vermemiş bence.
Size düşen ılımlı ve sakin bir tonuyla özür dilemek, hatanizi anladığınızı söylemek (eğer birakacaksaniz) bırakma sözü vermek...
Azıcık da cilve, işve ile gitmeden aranizi düzeltirseniz zaten :)

Dogru yazmissiniz ama yorumlarimi okudunuzmu bana soylediklerini? Yani cirkinlesti is baya. Ben kendimi savunacagim kadar savundum. Bu kadar baskiya dahada icesim gelio :) ki birakmak istiyodum aslinda..

Şunu yap bunu yap demek bana düşmez.
Sadece şunu biliyorum: hakarete, şiddete bir kere bile sessiz kalsıysanız sonu gelmiyor. En başından bunun kuralını koymak lazım. İlk hakarette tepki verip bunun önünü kesmek lazım.

Eski sevgilim öyleydi benim. Ana babamın tek kızı olarak hiç ağır söz duymamıştım. Onun sayesinde tüm küfürleri öğrendim tüm hakaretleri duydum. Her geçen günle beraber kendime saygım, özgüvenim, yaşama sevincim yerle bir oldu. Ayrılamadım seviyordum güya genç kız aklı işte. Sonunda beni terk etti.
Bitti bitmesine ya benim yeniden ben olmam yıllarımı aldı ve hala gidecek yolum var. O yara kapanmıyor çünkü.

Eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş. Bir de muhafazakarmış çok güldüm. Hangi müslüman adam allahın emaneti olan eşine bunu yapar. Sözde muhafazakar sözde müslüman. Vah yazık bunlara.

Ya bir iekilde bı terbiyesizliğin önünü keseceksiniz ya da bitireceksiniz. Hangisine gücünüz var bilemiyorum.

Cidden insanin yasama sevincini aliyo, ozguvenini zedeliyo.
Ben artik bisi soylicegim zaman dusunuorum esim bunun icin beni kendince ezer mi veya sinirlenir ters bi laf edermi, ederse bazen paylasmiyorum o konulari..
hakkinizda hayirlisi olsun sizinde oyle bi iliskide olmak ve evlenmek saglikli bi karar olmazdi zaten.. o yuzden tam isabet sizden o ayrilmis belki birakmaniz zor olurdu..
terbiyesizligin onunu kesemedim ya, daha once ayrilma asamasina geldikte annemlerin evine dondum 2 hafta sonra aradida baristik. Yinede oluyo iste. Kapi orada , gurursuz yuzsuz asagilik gibi laflar. Ve evet dindar, ama kadina hic deger vermiyo bence, en azindan onemsemio bana soyledigi laflari hakettigimi dusunuyo.
Surungen gibisin falan dedi bugun, cok garip anliyo soylediklerimi. Ki benim bu kadar aciklama yapmam bile gerekmezdi demioki kiz pisman olmus anlatiyo bende ilimli olayim, beni ezecek ya , ona aciklama yapmamla bile eziyo.
Hic birine gucum yok, bazen bitirmeye cok yakin hissediyorum. Ama cesaretim kirilio sonra. Cocugumuzda yok aslinda..

Dogru yazmissiniz ama yorumlarimi okudunuzmu bana soylediklerini? Yani cirkinlesti is baya. Ben kendimi savunacagim kadar savundum. Bu kadar baskiya dahada icesim gelio :) ki birakmak istiyodum aslinda..
Eve dondu ve anlattim, ama dinlemiyo kesinlikle defol yuzumden muhattap olma benimle seklinde konustu esim kavga anlarinda baya kabalasiyo ve kiriyo beni, ben sakin bi sekilde anlatmaya calisitm ve konustum ama surekli cehenneme kadar yolun var napiosan yap sesini duymak gormek istemiorum suanda dedi ben yaninda durdukcada cik disari dedi en sonunda aldi beni kolumdan cekip disari ittirdi odanin kapisinida kitledi ..
3 gun sonra gidiceksin guzel gecirelim kapatalim bosver falan dediysemde kesinlikle konusmak istemio bi faydasi olmadi durust olmamin , veya hala kizgin iste. Esim kavgalarda boyle bi kac gun konusmaz..
bi ara bana “sana soylemistim evlenmeden sigara icen kadin benim karim olamaz diye” dedi bende ben sigara ictigim icin degil senden sakladigim icin ozur diliyorum dedim, sagligim icin degil o muhafazakarliktan diyo yani sigara icen kadin ozgurdur veya hafiftir tarzinda. Bunu direk olarak soylemesede biliorum iste. Oysaki beni tanidiginda ve nisandan sonraya kadar ben hep sigara ictim yanindada hep ictim..
simdi bu durumda esim uzerimde baski olusturmus olmuyomu sizce..
artik susmaktan baska carem kalmadi
Oha!!
Ben bu tepkiyi okumamistim
Bu ne ya?
Sanki esrar içerken yakaladi
Adam resmen hakliyken haksız durumuna gelmiş.. ben başlarda hak vermiştim çünkü ben de hiic sevmem sigara. Sadece alkollü ortamlarda içerim 4-5 tane. Onun dışında hiç aramam. Ve hayatımdaki erkeğin sigara içmesi benim için dırdır sebebidir. Evet, zararı kendine ama uyuz olurum. Her sigaradan sonra dişlerini fırçalamaktan aşındırsa bile fazlasıyla rahatsız olurum ve sigara içen biriyle bırakana kadar evlilik düşünmem . Bana söz verip bıraktığı halde içtiğini yakalarsam da tepki veririm haliyle.
Eşiniz de yüksek ihtimalle bu kafada birisi... Ama son mesajlarinizdan anlaşiliyor ki adamın ağzının ayarı yok. Neye ne tepki vereceğini bilemiyor. Kendini odalara kilitleyecek, hakaretler edecek kadar da büyük birşey yok ortada.
Ne diyeyim...her kavgada böyle cirkinlesiyorsa işiniz zor

Oha!!
Ben bu tepkiyi okumamistim
Bu ne ya?
Sanki esrar içerken yakaladi
Adam resmen hakliyken haksız durumuna gelmiş.. ben başlarda hak vermiştim çünkü ben de hiic sevmem sigara. Sadece alkollü ortamlarda içerim 4-5 tane. Onun dışında hiç aramam. Ve hayatımdaki erkeğin sigara içmesi benim için dırdır sebebidir. Evet, zararı kendine ama uyuz olurum. Her sigaradan sonra dişlerini fırçalamaktan aşındırsa bile fazlasıyla rahatsız olurum ve sigara içen biriyle bırakana kadar evlilik düşünmem . Bana söz verip bıraktığı halde içtiğini yakalarsam da tepki veririm haliyle.
Eşiniz de yüksek ihtimalle bu kafada birisi... Ama son mesajlarinizdan anlaşiliyor ki adamın ağzının ayarı yok. Neye ne tepki vereceğini bilemiyor. Kendini odalara kilitleyecek, hakaretler edecek kadar da büyük birşey yok ortada.
Ne diyeyim...her kavgada böyle cirkinlesiyorsa işiniz zor

Evet is cirkinlesti, bana memnun degilsen kapi orda gibi tepkiler verdi, ben sigara icen kadindan cocuk yapmam vs. gurursuz yuzsuz asagilik gibi seyler dedi bana.
Benim soylediklerimi sen bana soyleseydin daha muhattap olmazdim sen yuzune tukursem silip konuscak gibisin vs dedi.
Neyse.
Yani evet cok cirkinlesti olay sigaradan cikti, baya haksiz durumuna dusurdu kendi kendini. Sinirini benden cikardi guya.
Burasi onun evi onun kurallariymis ben istedigim gibi davranazmisim ahir degilmis burasi.

Cidden insanin yasama sevincini aliyo, ozguvenini zedeliyo.
Ben artik bisi soylicegim zaman dusunuorum esim bunun icin beni kendince ezer mi veya sinirlenir ters bi laf edermi, ederse bazen paylasmiyorum o konulari..
hakkinizda hayirlisi olsun sizinde oyle bi iliskide olmak ve evlenmek saglikli bi karar olmazdi zaten.. o yuzden tam isabet sizden o ayrilmis belki birakmaniz zor olurdu..
terbiyesizligin onunu kesemedim ya, daha once ayrilma asamasina geldikte annemlerin evine dondum 2 hafta sonra aradida baristik. Yinede oluyo iste. Kapi orada , gurursuz yuzsuz asagilik gibi laflar. Ve evet dindar, ama kadina hic deger vermiyo bence, en azindan onemsemio bana soyledigi laflari hakettigimi dusunuyo.
Surungen gibisin falan dedi bugun, cok garip anliyo soylediklerimi. Ki benim bu kadar aciklama yapmam bile gerekmezdi demioki kiz pisman olmus anlatiyo bende ilimli olayim, beni ezecek ya , ona aciklama yapmamla bile eziyo.
Hic birine gucum yok, bazen bitirmeye cok yakin hissediyorum. Ama cesaretim kirilio sonra. Cocugumuzda yok aslinda..

Mesleğiniz eğitiminiz var mı?
Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Daha önemlisi sevgi ve bağlılık duyuyor musunuz hala?

Hamdolsun Allaha ben onu bırakamazdım. İlk erkek arkadaşımdı son oldu zaten. Bende hep ilkim eşim olacak düşüncesi vardı ya evlilik olacak ya evlilik olacak. Sabrettim alttan aşdım o yüzden ama şimdi çok pişmanım kendimi o derece ezdirdiğime.
Benimki ilişkiydi sizin evlilik. O yüzden iyice bir düşünmek lazım.
Çok şükir çocuk yok henüz ve bence bunlar nihayete ermeden çocuk düşünmeyin. Muhtemelen eşiniz çocuğu da ezecek hele kız olursa.
Ayrıca eşinizin dinden haberi yok. Emnatinin hakkına giriyor. Kendi cehennemine odun taşıyor.

Evet is cirkinlesti, bana memnun degilsen kapi orda gibi tepkiler verdi, ben sigara icen kadindan cocuk yapmam vs. gurursuz yuzsuz asagilik gibi seyler dedi bana.
Benim soylediklerimi sen bana soyleseydin daha muhattap olmazdim sen yuzune tukursem silip konuscak gibisin vs dedi.
Neyse.
Yani evet cok cirkinlesti olay sigaradan cikti, baya haksiz durumuna dusurdu kendi kendini. Sinirini benden cikardi guya.
Burasi onun evi onun kurallariymis ben istedigim gibi davranazmisim ahir degilmis burasi.

Eski erkek arkadasim esrar ve başka çeşit uyuşturuculari kullanmayı ısrarla sürdürdüğünde de buna benzer bir tepki vermiştim (zaten sonra terk ettim). O yüzden tepkisini bir nebze anlayabiliyorum . Ama bir sigara için çok yine de

Başımdan geçen bir olayı paylaşayım sigarayla alakalı. Gerçi konularımda da var.

Epey zaman önce arkadaş aile vasıtasıyla biriyle tanıştım evlilik amaçlı. Güzel bir işi, saygın bir ailesi olan biriydi.
Tanıştık konuştuk. Ben sigara kullanıyorum o kullanmıyor. Sigara içmeni istemiyorum sevmiyorum kokusunu dedi. Ben de (salak gibi) söz veremem ama tamam biz anlaşabiliriz noktasına gelirsek deneyeceğim dedim.
Başka şehirlerde yaşıyoruz. Hafta sonu benim yaşadığım yere geliyor o yüzden çok görüşemedik mesaj dışında.
Ben de aptal aptal sigara bırakma denemeleri yapıyorum. Durduk yere bir meaaj geldi ben bu işten vazgeçtim diye.
Tamam ok aşkımdan ölmüyorum ama insan ne oldu ya sorusunu soruyor ve ben de sordum. Aldığım cevap şu:
Sen sigara içiyorsun, bıraksan bile şu an zarar görmüş durumdasın. Bu yüzden benden erken öleceksin.
Kusura bakma evlenip sonrasında dul kalamam ben. Kendimi düşünmem lazım dedi.
Yolladık gitti.

Evlendi bu adam. Bir kaç hafta önce duydum ki eşinden boşanmış sebebi şu "bu kadın çok kilo aldı kesin kalp hastası olacak erken ölecek ya da hasta olacak ben bunu çekemem"

Demem o ki eşiniz sorunlu biri. Sorun siz değilsiniz.
Sigara iğrenç bir alışkanlık ben de kullanıyorum ve tüm kullananlar bunun zararını biliyor. Bazıları beylik laflar ediyor bu konuda sanki kullanan ne yaptığını bilmiyor gibi.

Ondan sonra karar verdim. Kiöse için değişmeyeceğim.
Bana kapan diyen
Sigarayı bırak diyen
Çalışmanı istemiyorum diyen
Veya çalışmazsan olmaz diyen kim varsa hepsine yolu gösterdim.

Mesleğiniz eğitiminiz var mı?
Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?
Daha önemlisi sevgi ve bağlılık duyuyor musunuz hala?

Hamdolsun Allaha ben onu bırakamazdım. İlk erkek arkadaşımdı son oldu zaten. Bende hep ilkim eşim olacak düşüncesi vardı ya evlilik olacak ya evlilik olacak. Sabrettim alttan aşdım o yüzden ama şimdi çok pişmanım kendimi o derece ezdirdiğime.
Benimki ilişkiydi sizin evlilik. O yüzden iyice bir düşünmek lazım.
Çok şükir çocuk yok henüz ve bence bunlar nihayete ermeden çocuk düşünmeyin. Muhtemelen eşiniz çocuğu da ezecek hele kız olursa.
Ayrıca eşinizin dinden haberi yok. Emnatinin hakkına giriyor. Kendi cehennemine odun taşıyor.

Hayirlisi olsun hakkinizda ki olmusta bence.
Evet yurtdisinda yasiyoruz egitimim var ve calisiyorum.
Seviyorum ama eksilmeler var tabi hislerim degisiyo halimize gore, bazen bosanma hisleri cok baskin geliyo. Bazende iyiysek daha ilimli oluyorum.
Esimin iyi huylarida var , ama bu beni ezmesi destek olmamasi hep kendini ustte gormesi kavgada ettigi laflar hepsini bastiriyo gibi..
Ickiyi biraktim kiyafetlerimi degistirdim denize girmemi istemiyo, fedakarliklarim cok. Yurtdisinada onun isi yuzunden tasinmistik zaten.
Aramiz boyle olunca veya bana boyle laflar ettiginde cok sorguluyorum niye bu kadar fedakarlik yapiorum degiyomu diye..
Simdi eve dondu, tv karsisinda yanimda oturuo izledigimiz diziyi acti ona bakioruz ama konusmuyoruz..

Bir de sorun sadece
Evet , baya bi baski altina aldi beni. En son soyle bi laf etti “sigara icen kadin yolludur” sigara icen kadin benim karim olamaz cocugumun annesi olamaz zaten ondan cocuk yapmam.
Sonrada ne kadar yuzsuz gurursuzsun senin yerinde olsam sen benim ettigim laflari bana ediyo olsaydin seninle muhattap olmazdim gurur kirintisi yok karaktersizsin kapasitesizsin anlamiyosun falan diye ustume saldirdi.
Esim boyle kavgalarda hakaret eder ve psikolojik olarak saldirir bana. En son bana nasi boyle konusursun ben sigara ictim diye sucluyum sen bunlari soylerken suclu degilmisin bu nasi bi duzen ya dedim, sana soylemistim konusma benimle sinirliyim diye agzimdan cikacaklara hakim olamam demistim dedi begenmiyosan kapi orda cehenneme kadar yolun var dedi bende ben ilimli bi sekilde yaklastim hatami kabul ediyorum senden gizledigim icin hataliyim ve 3 gun sonra seyahate gidiyosun boyle olmasin diye konustum dedim, o da susup gidicekmisin yoksa ben gideyimmi dedi neyse ya ben giidyorum dedi bilgisayarini aldi senle ayni evde olmaktansa dedi gitti, hala gelmedi bi cafede oturmustur.
Yani ben konusup barismaya calistikca ters tepti gurursuz oldum bide ustune.

Oha ben bile bu kadar abartmamıştım
En fazla ağladım niye içiyosun diye

Eşiniz olayı başka bi boyuta getirmiş
O laflardan sonra ben zaten barışmazdım sizin yerinizde olsam
Seyahate de bugünden çık git derdim herhalde

Hayirlisi olsun hakkinizda ki olmusta bence.
Evet yurtdisinda yasiyoruz egitimim var ve calisiyorum.
Seviyorum ama eksilmeler var tabi hislerim degisiyo halimize gore, bazen bosanma hisleri cok baskin geliyo. Bazende iyiysek daha ilimli oluyorum.
Esimin iyi huylarida var , ama bu beni ezmesi destek olmamasi hep kendini ustte gormesi kavgada ettigi laflar hepsini bastiriyo gibi..
Ickiyi biraktim kiyafetlerimi degistirdim denize girmemi istemiyo, fedakarliklarim cok. Yurtdisinada onun isi yuzunden tasinmistik zaten.
Aramiz boyle olunca veya bana boyle laflar ettiginde cok sorguluyorum niye bu kadar fedakarlik yapiorum degiyomu diye..
Simdi eve dondu, tv karsisinda yanimda oturuo izledigimiz diziyi acti ona bakioruz ama konusmuyoruz..

Egoist, bencil, haddini bilmeyen insanın iyi huyu olmaz.
Kendiniz için doğru olanı siz daha iyi bilirsiniz. Ölçün tartın. Evliliğe devam edecekseniz hakareti kesmenin bir yolunu bulun ama. Şahsiyetinize yazık.

Başımdan geçen bir olayı paylaşayım sigarayla alakalı. Gerçi konularımda da var.

Epey zaman önce arkadaş aile vasıtasıyla biriyle tanıştım evlilik amaçlı. Güzel bir işi, saygın bir ailesi olan biriydi.
Tanıştık konuştuk. Ben sigara kullanıyorum o kullanmıyor. Sigara içmeni istemiyorum sevmiyorum kokusunu dedi. Ben de (salak gibi) söz veremem ama tamam biz anlaşabiliriz noktasına gelirsek deneyeceğim dedim.
Başka şehirlerde yaşıyoruz. Hafta sonu benim yaşadığım yere geliyor o yüzden çok görüşemedik mesaj dışında.
Ben de aptal aptal sigara bırakma denemeleri yapıyorum. Durduk yere bir meaaj geldi ben bu işten vazgeçtim diye.
Tamam ok aşkımdan ölmüyorum ama insan ne oldu ya sorusunu soruyor ve ben de sordum. Aldığım cevap şu:
Sen sigara içiyorsun, bıraksan bile şu an zarar görmüş durumdasın. Bu yüzden benden erken öleceksin.
Kusura bakma evlenip sonrasında dul kalamam ben. Kendimi düşünmem lazım dedi.
Yolladık gitti.

Evlendi bu adam. Bir kaç hafta önce duydum ki eşinden boşanmış sebebi şu "bu kadın çok kilo aldı kesin kalp hastası olacak erken ölecek ya da hasta olacak ben bunu çekemem"

Demem o ki eşiniz sorunlu biri. Sorun siz değilsiniz.
Sigara iğrenç bir alışkanlık ben de kullanıyorum ve tüm kullananlar bunun zararını biliyor. Bazıları beylik laflar ediyor bu konuda sanki kullanan ne yaptığını bilmiyor gibi.

Ondan sonra karar verdim. Kiöse için değişmeyeceğim.
Bana kapan diyen
Sigarayı bırak diyen
Çalışmanı istemiyorum diyen
Veya çalışmazsan olmaz diyen kim varsa hepsine yolu gösterdim.

Bunun icinde gecmisler olsun.. ne manyak insanlar var gercekten ya hastalik hastasimidir nedir, canim benimkinin durumu baska.
Acikca dedi iste sigara icen kadin yolludur. Bu yuzden istemio icmemi saglik dese onu bile anlicam, yok boyle bi “ozgur” goruntu vermiyim
Diye istemiyo ya. Herseyimede karisti ben karistirttim denize girmemden kiyafete ickiye sigara kadar.
Ben sigara icerek kendime zarar verdim ve esimden gizleyerek ayip ettim( ama az cok neden gizledigimi anlamissinizdir ) Bunlarida ictenlikle anlattim, anlattikca aptal yuzsuz gurursuz oldum bana hakaretler etti, e ben sigara icerken sucluyumda esim bu laflari soylerken hic degil ?
Nasi bi haksizlik bu

Bunun icinde gecmisler olsun.. ne manyak insanlar var gercekten ya hastalik hastasimidir nedir, canim benimkinin durumu baska.
Acikca dedi iste sigara icen kadin yolludur. Bu yuzden istemio icmemi saglik dese onu bile anlicam, yok boyle bi “ozgur” goruntu vermiyim
Diye istemiyo ya. Herseyimede karisti ben karistirttim denize girmemden kiyafete ickiye sigara kadar.
Ben sigara icerek kendime zarar verdim ve esimden gizleyerek ayip ettim( ama az cok neden gizledigimi anlamissinizdir ) Bunlarida ictenlikle anlattim, anlattikca aptal yuzsuz gurursuz oldum bana hakaretler etti, e ben sigara icerken sucluyumda esim bu laflari soylerken hic degil ?
Nasi bi haksizlik bu

Bakın bir anlaşma yapılmış olabilir, sözler verilmiş olabilir ama siz insansınız zaafiyet gösterebilirsiniz. Bu sizin her hakareti hak ettiğiniz anlamına gelmez.
Artı suç eşinizde. Baskı gizliliği berabeirnde getirir.
Keşke sigara içen kadın yolludur kafasında biriyle hiç başlamasaydınız. Sadece bu yaftası sebebiyle bile kadını değersiz gören biri olduğunu kanıtlamış zaten.
Sağlığım için korkuyor deseydiniz adam sizi düşünüyor derdim
Çok pahalı içme diyor deseydiniz adam bildiğin cimri deedim
Ama sizin ki takıntılı ve saygısız biri.
Hakkınızda hayrlısı olsun.

Back
X