Esim sikinti

Yanliz6777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
966
796
103
Geldi is yerinden kufur etti sikildim bunadim calismiycam her seyi birakip gidicem dedi. Delircem ya
Guncelleme: arkadasiyla tartismia geldi bana catti bende elin adami icin beni kirdin dedim. Gonlumu almaya calisti ama cok kirildim

Not önemli bunuda okuyun fikirleriniz benim icin önemli daha once actigim bir konu ile ALAKALI
Siddet olayi 1 kere oldu sonra cok korktu zaten bosancam senden dedim ailelemle konuscam dedim. Agladi falan sarildi bana gercekten pisman oldu yani (burdakinler hemen darp roboru al dediler gider alirdim davada acardim ama bunlari yapmasi zor degil ama pismam oldugunu anladim) ertesi gun cicek falan getirdi.(uyduruk cicek degil baya guzel yani suslu püslü )
Esim genel olarak cok vicdanıdır . Cocuguna duskun bana duskun kendi yemez bana yedirir tabakta 3 tatli kalmissa 2 sini bana 1 kendi yer hep oyledir. Bazende hepsini bana yedirir. Zor bir hayat gecirmis allah var ben el bebek gul bebek buyudum ama oyle buyumemis hem okumus hem calismis ana baba pek umursamamis kv kp cok yasli zaten benim rahmetli dedemle babaannenle yasit

Icimi dokmeye ihtiyacim var biraz morale

Son düzenleme:
Cok mu stresli bir iste calisiyor? Anlayisli olmaya calisin. Adam cok bunalmis belli ki. Size kufur etmediyse sorun yok.

Eki Görüntüle 2303289
Hep bu yazı aklıma gelir eş problemi yaşayan duyunca
Burada bir konu var yeni, mesleği olan ve çalısan bir kadın eşinden işyerine gözleri mor gidecek kadar dayak yiyip evliliğine bir şekilde devam etmiş, para kazandığı halde maaş kartını eşine verip onun kontrolünden çıkamayan birçok konu da okuduk burada.

Evet meslek ve para kazanmak çok şey ama herşey değil.

Son düzenleme:
Kesinlikle nice doktor avukat kadin var şiddet goren karsi taraf deli olunca cekip gidilmeZ. Her zaman davulun sesi uzaktan hos gelir.

Universite mezumuyum is konusunda sansim yaver gitmedi
Farklı bir meslek grubundan da olsa iş arayabilirsiniz. Aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama belki siz de çalışırsanız; eşiniz bu kadar dert yanmaz en azından, diye düşünüyorum. Hem çekip giderse ortada kalmamış olursunuz.

Hanfendi ben onun icin bir cok fedakarlık yaptim bir erkek her zaman calismali kadın isterse calismali burda hem ev isi yapiyorum hem hamileyim hem calisiyorum Kocam yardim etmiyor COK YORULUYORUM diyen kadin cok bunun adi modern kölelik degilde nedir. Bir erkek EVINE bakmali.

Eşinizin öfke problemi mi var?? Daha önce size şiddet de uygulamış .. fotoğraf paylaşımı yapmissiniz konunuzda gördüm ve çok üzüldüm.Esiniz hayatta yapamadiklarinin,hatalarının ,kendisine yapılan haksızlıkların acısını sizi duygusal ve fiziksel olarak kum torbasi olarak kullanıp sizden çıkarıyorsa oturun bir karar alin.Bunu yasamak zorunda filan degilsiniz

Kesinlikle nice doktor avukat kadin var şiddet goren karsi taraf deli olunca cekip gidilmeZ. Her zaman davulun sesi uzaktan hos gelir.
çocuktum daha, mahallemizde çok güzel bir doktor hanım vardı. Bir de eşi vardı kepaze.. Sabahtan başlardı içmeye, kendini bilmiycek kadar sarhoş olurdu, altını çıkarır sağa sola tuvaletini yapardı. Bigün bizim kaldırıma dışkısını bırakırken yengem görüp 1 kova soğuk su devirmiş tepesinden. Çalışmazdı da. Ve o kadın o adamı seviyorum diye boşamadı. Doktorsun ya doktor.. Her şey diploma değil dediğiniz gibi.

Çalışsanız belki durum değişir dedim. "Hanfendi...." diye giriş yaptığınıza göre; düşüncelerim hoşunuza gitmemiş belli ki. Evet erkek çalışmalı ama kadın da imkân varsa çalışmalı. Artık zaman değişti, şartlar değişti yüz yıl öncesinde yaşamıyoruz. Maddi durumla ilgisi de yok bu durumun. Bir çok ultra zengin ailelerde gördüğümüz üzere; kadınlar da çalışıyor. Bu sadece para kazanmak da değil, bir şeyler üretmek adına yapılmalı. Bu dünyada sadece bir erkeğin çamaşırını, bulaşığını yıkayıp, yemeğini yapıp, saç süpürge etmekle ömür geçirmek trajik olsa gerek. Adam arkadaşıyla tartışır eve gelip kadına patlar, işte sorun çıkar gelir kadından çıkarır sinirini. Sonra özür diler affedilir. Özür dilemekle de, dil eskimez ne de olsa değil mi ? Çalışan kadınlarda da var evet ama sırf buna izin verdikleri için yaşıyorlar bu durumu. Sonuç olarak kocamdır yapar, canı sağolsun, yeter ki evdeki rahatım bozulmasın, çalışıp kendimi yormayayım diyorsanız siz bilirsiniz tabii. Beni enterese etmez.

ve karısını dövmemeli dimi?

Kocası çekip gitse, kadın ortada kalmış mı oluyor? Bu nasıl bir düşünce?

konunun calısıp calısmamakla alakasını goremedım nice calısan belırlı statu sahıbı kadınlar kocasından sıddet goruyor...

konu sahıbı kac yıllık evlısınız daha once yıne sıze boyle cemkırdı mı esınız ?

4 5 aydir iyidir genelde iyiyiz dun boyld oldu

Siddet olayi bir daha olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…