Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü çocuk yoktur kötü yetiştiren ebeveyn vardır boşuna çocugum söyle böyle demeyin evde güzel bişey yaşamıyor ki çocuk güzel konuşsun güzel davransın. Şu formasyon olayı da kalkmalı gerçekten öğretmenlik okumayan onca insan formasyonla öğretmenlik yapıyor ! Düzgün yetiştireneyecekseniz çocuk yapmayın çocuga yaşattığınız travmalar nasıl gececek acaba

Burda beni yargılamayın acımasız olmayın demişsiniz vicdanınızı rahatlatacak sizi destek verecek birini mi arıyorsunuz

2., 3. çocuklara hamile olup güç yetiremeyeceğini bildiğinden aldırmak isteyenlere günah diyenler, cana mı kıyacaksınız diyenler, çocuk hele doğsun size de can gelecek Allah kolaylığını verecek diyenler nerdeler ya bişey göstercem.

Eğitimli anne demişsiniz onlardan da merhametsiz ,vicdansız olanı çıkıyor
Çocuğun düzeleceğini sanmıyorum ,babasının devamı olacak oda kendi çocuğuna hoyrat davranacak ,ileride bu kız çocuğu size çektirecek gibi

Ben mutlu olmazsam nadil mutluluk verebilirim tabiki çocuklarım her şeyden daha önemli ama ben güçlü olamazsam nasıl bakım onlara .Size gelince ben sizin kadr güçlü deilim

Sakin kalarak konunuzu okumaya çalıştım, sizde dışarıdan başkası yazmış gibi okuyun lütfen...

• Leş bir herifi bir kez baba yapmışsınız
  • Gördüğünüz hakaret, şiddet yetmemiş ikinci kez baba yapmışsınız
  • Mesleğiniz, tutunacak dalınız olduğu halde boşanmaktan kaçınmışsınız
  • Kızım zor bir çocuk demişsiniz o zor çocuğu siz büyütüp şekillendirdiniz
  • Düzelme için hiç bir girişiminiz yok sadece boş pişmanlık

Şimdi bunlardan sonra güçsüzüm demek sözün bittiği yer... Madem güçsüzsün doğurmayacaksın, madem doğurdun güçleneceksin. Sana şiddet gösteren bir kocayı iki kez baba yapmak benim kabahatim değil herhalde evet bu kelimeyi üstüne basarak kullanıyorum kabahat/suç yerden göğe senin. Bu herif durduk yerde böyle olmadı, hep böyleydi sen görmemeyi seçtin, çocuklarını da bunu yaşamaları için zorladın. Senin gibi bir tane de bizim ailede var, totonuzun rahatından vazgeçemiyorsunuz geçin bu psikoloji masallarını. Sevişirken hiç bozuk olmuyor bu psikoloji her daim üremeye hazır, size şiddet gösteren bir adamla birlikte olmaya hazırsınız. İkinizinde psikolojisi falan bozuk değil, zorda olan ruhu yaralanan çocuklarınız ama burda bile onlardan rol çalıp psikolojim bozuk havasına giriyorsunuz. Size tek tavsiyem kendinizi kısırlaştırın lütfen bir daha doğurmayın. Kendinize dürüst olun ve çocuğunuza vurmayın, hayatınızın doğrularıyla yüzleşin. Bunu öyle bol keseden atmıyorum, bir küçücük makinayla dikiş dikerek babasız dört çocuk büyütmüş bir kadının kızıyım.

Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildi
eşinize güvenmek?
geri çekilme ile mi korunmaya çalışıyordunuz
pardon öğretmen hanım bu kadar mı cahilsiniz?

bal gibi de korunmayı aldırmamış umursamamışsınız

yazık yavruya
boşanmayacaksınız psikolojik destek alıp en azından kendinizi düzeltin

Çocuklar artık erken ergenlige giriyor sanırım benim kardeşim de 10 yaşında annemin babamın burnundan fitil fitil getiriyor çok hırçın sinirli asabi laf dinlemiyor söz dinlemiyor başına buyruk Allah herkese kolaylık versin Rabb'im . Ama anne baba olarak sizin de tutumunuz çok yanlış vurdukça kızdıkça iyice sinirlenecek bu çocuk iyice asabi olacak bu bir terbiye etme şekli değil inanın

ayy Allahım düşman başına vermesin şimdi tam görüp öğrenme zamanı çoçuğun yaşadığı travmaya bak siz evdeki ayıcığı ikna edip bi psikoloğa görünün siz bi tedavi olun o arada çocuğuda pedegoga götürebilirsiniz

Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.
eşinizi şikayet ettiniz mi hiç polise?
burada şikayet edicem diye efelenmek kolay

Çocuğa üzüldüm yalnızca anne vurarak terbiye etmeyi babada tukurerek terbiyeyi öğretiyor sevgi görmediği evde cocuklar maalesef dikkat çekmek için hırçın bir çocuk oluyor tepkilerini bu şekilde gösteriyor

Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.

Size ve çocuğunuza şiddet gösteren eşinizi de bu kadar kolay şikayet edebildiniz mi? Ya da darp raporu aldınız mı?

Niye bu kadar kötü bu insanlar .Konu siliniyor mu bana bilgi verir misiniz pişman oldum gerçekten kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki intihar falan edersem bu insanalrin yüzünden

Siz intihar falan etmezsiniz onun yerine bir tane daha çocuk yaparsınız. Sevgiden yoksun tek gördüğü şiddet olan çocuklar yetiştirirsiniz. Bu çocukların günahını nerede vereceksiniz. Keşke çocukları elinizden alsalar

Sizin gibi insanlar anne baba olmamalı. Keşke o yavrum alınsa sizden

toksik bir ilişki olan çocuklara oluyor o yüzden bende yorum yapmak bile istemiyorum kadına 2-3 burada mızırdanır cvp bile vermez msjlara

Cevap veriyor kötü yorumlara beddua edip şikayet edeceğini söylüyor. Hani o güçsüz kadın var ya işte burada hepimize kafa tutuyor

Bunlar nasıl yorumlar böyle.. Okurken hayretler içinde kaldım. Kendi hatasının farkında olan, vicdanıyla yüzleşen psikolojisi çökmüş bir kadını aşağılayıp daha da dibe çekiyorsunuz. Onun elinden tutulup bu çukurdan çıkartılmaya ihtiyacı var. Yaptığı son derece yanlış ama bu yorumlar da çok korkunç..

T Time01 En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Evlatlarınız için vereceğiniz en güzel karar kangren olmuş bu kolu (evliliğiniz) kesmek. İlk yapmanız gereken bu..
Onlar size Allah'ın emaneti. Masum savunmasız iki yavru.. Hayattaki rehberleri sizsiniz.
Güçsüz bir canlıya eziyet ettirecek acizliğe düşüren etkenleri ortadan kaldırmalısınız İlk önce..
Her çocuk şımarır yaramazlık eder. Ama şiddet gören çocuk daha hırçın olur. Şiddet gördükçe kontrolden çıkar.
Lütfen şu andan itibaren onlara birdaha el kaldırmayın.. Ben zaten kötü anneyim diyerek, hiç iyi olamayacağım diyerek nefsiniz sizi kandırmaya çalışır.. Bir adım atın ve çıkın yola.. Kızınızdan özür dileyerek..

Özelden yazın bana konuşalım

Depresyon tedavisi yerine çocuğu aldirsaydiniz, hem çok zor bir hayatiniz vardı hem de çocuk yaptınız ve yine siz mağdursunuz?

Çocuklarınıza yazık ya evde kim kimi dövebilirse korkunç travmalarla yaşıyorsunuz. Bir aile büyüğünüz yok mu? Aileniz ne durumda size destek olur mu?

Evli kalmaya devam edemezsiniz, çocuklara bunları yaşatmaya hakkınız yok.

Çocuğunuzun babası kim olacak ona dikkat edin konulu sorunumuz.... genetik de önemli.ne kadar yetiştirirsen yetiştir.sallapati bir hayat yaşamışsınız cezasını çekiyorsunuz olay bu.durup düşünmeden yaşanan hayatlarda bugün.... koca olsun yeter diyenlerde bugün....

Anne kızıp vuruyor, baba küfür edip vurup, tükürüyor, çocıuğun nasıl davranmasını bekliyorsunuz? Çok yazık, çok şanssız bir çocuk sizin evinizde doğduğu için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…