toksik bir ilişki olan çocuklara oluyor o yüzden bende yorum yapmak bile istemiyorum kadına 2-3 burada mızırdanır cvp bile vermez msjlaraO kadar güçlü değil ama planlı hamilelik ile 2. çocuğunu yapıyor
2., 3. çocuklara hamile olup güç yetiremeyeceğini bildiğinden aldırmak isteyenlere günah diyenler, cana mı kıyacaksınız diyenler, çocuk hele doğsun size de can gelecek Allah kolaylığını verecek diyenler nerdeler ya bişey göstercem.Birde sunu anlamıyorum. Daha ilk cocukla ilgilenmiyorsunuz, berbat davraniyorsunuz. 2.cocuk sizin neyinize ya? Gunah diye aldirmadiginiz cocugu da seneye dövmeye başlarsınız, ne güzel. Herkes gücü yettiginin suratina patlatsin bitane. Dovup, tukurmek gunah degil zaten
Ben mutlu olmazsam nadil mutluluk verebilirim tabiki çocuklarım her şeyden daha önemli ama ben güçlü olamazsam nasıl bakım onlara .Size gelince ben sizin kadr güçlü deilim
eşinize güvenmek?Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildi
eşinizi şikayet ettiniz mi hiç polise?Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.
Çocuğa üzüldüm yalnızca anne vurarak terbiye etmeyi babada tukurerek terbiyeyi öğretiyor sevgi görmediği evde cocuklar maalesef dikkat çekmek için hırçın bir çocuk oluyor tepkilerini bu şekilde gösteriyorArkadaşlar delirmek üzereyim lütfen bana yardım edin 9 yaşında kızım var ve 16 aylık bir bebeğim ikinci bebeğim plansız bir gebelik hamileliğimde tedavi olamadığım bir depresyon geçirdim.Kizim bebekten önce de hareketli ve şımarık bir çocuktu ben hep babaya karşı onu korur savunurdm çok ilgiliydim ama bebek doğunca tamahhul seviyem azaldı. Kızımın vher hareketine kızıp bazen vuruyorum sonra da vicdanım beni çok rahatsız ediyor ama kızım acayip değişti insanları sürekli rahatsız eden kötü kelimeler söyleyen bir çocuğa dönüştü bazı inslanlar bu nasıl çocuk hayatımızda böyle bir çocuk görmedik falan diyolar psikiyatri götürdüm bir kaç kes ama pek bir faydası olmadı ya da ben dediklerini tam uygulayamadim .Gel gelelim babaya o hep bir problem sürekli küfür edip bana kızıma vuruyor. Bazen de sinirlenince tükürüyor kızıma ve bana yerlere.. tiksiniyorum ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok zor durumdayım kızım zor, babası kötü bana yardımcı olun çaresiz kaldım .....
Siz beni tehdit edemezsiniz ben sizi edicem şimdi şikayet .insanlar neler yapıyor benim çaresizliğimden mi bana yükleniyosunuz yazılar olsun gerçekten.
Niye bu kadar kötü bu insanlar .Konu siliniyor mu bana bilgi verir misiniz pişman oldum gerçekten kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki intihar falan edersem bu insanalrin yüzünden
Sizin gibi insanlar anne baba olmamalı. Keşke o yavrum alınsa sizdenBen eşime güvenerek önlem almadim hamile kaldığımi öğrenince depresyon tedavisi gördüm zaten bir süre. Zaten zor bir hayatım vardı hep zorlaştı üstüne böyle bir eş .. kendimi taniyamiyorum bazen ne hale geldim vicdanım çok rahatsız ediyor beni
toksik bir ilişki olan çocuklara oluyor o yüzden bende yorum yapmak bile istemiyorum kadına 2-3 burada mızırdanır cvp bile vermez msjlara
Depresyon tedavisi yerine çocuğu aldirsaydiniz, hem çok zor bir hayatiniz vardı hem de çocuk yaptınız ve yine siz mağdursunuz?Ben eşime güvenerek önlem almadim hamile kaldığımi öğrenince depresyon tedavisi gördüm zaten bir süre. Zaten zor bir hayatım vardı hep zorlaştı üstüne böyle bir eş .. kendimi taniyamiyorum bazen ne hale geldim vicdanım çok rahatsız ediyor beni
Çocuğunuzun babası kim olacak ona dikkat edin konulu sorunumuz.... genetik de önemli.ne kadar yetiştirirsen yetiştir.sallapati bir hayat yaşamışsınız cezasını çekiyorsunuz olay bu.durup düşünmeden yaşanan hayatlarda bugün.... koca olsun yeter diyenlerde bugün....Arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen bana yardım edin 9 yaşında kızım var ve 16 aylık bir bebeğim ikinci bebeğim plansız bir gebelik hamileliğimde tedavi olamadığım bir depresyon geçirdim.Kizim bebekten önce de hareketli ve şımarık bir çocuktu ben hep babaya karşı onu korur savunurdm çok ilgiliydim ama bebek doğunca tamahhul seviyem azaldı. Kızımın vher hareketine kızıp bazen vuruyorum sonra da vicdanım beni çok rahatsız ediyor ama kızım acayip değişti insanları sürekli rahatsız eden kötü kelimeler söyleyen bir çocuğa dönüştü bazı inslanlar bu nasıl çocuk hayatımızda böyle bir çocuk görmedik falan diyolar psikiyatri götürdüm bir kaç kes ama pek bir faydası olmadı ya da ben dediklerini tam uygulayamadim .Gel gelelim babaya o hep bir problem sürekli küfür edip bana kızıma vuruyor. Bazen de sinirlenince tükürüyor kızıma ve bana yerlere.. tiksiniyorum ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi şaşırdım çok zor durumdayım kızım zor, babası kötü bana yardımcı olun çaresiz kaldım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?