Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir çocuğa bakamadan ikinci yapmışsınız. Yazık günah o çocuklara. Bir de utanmadan çocuğa vurduğunuz söylüyorsunuz. Bunu söyleyerek vicdanınızı mı rahatlatacaksınız?
Sizin kızınız şımarık ve kötü bir çocuk değil anne babası nasıl çocuk yetiştirileceğini bilmeyen ebeveynler

Gidin ailecek tedavi olun

Nasil Anne babasiniz siz ya?
Cocugun davranislarinin sebebide siz ikinizsiniz.

Igrencsiniz

Bu arada 2. hamileliğiniz dediğiniz gibi plansız değilmiş. Gayet bile isteye yapmışsınız. Kocanız daha 2. çocuk yokken size şiddet gösteriyormuş ona rağmen gitmiş çocuk yapmışsınız

Her şiddet gören cocuk alinsaydi ailesinin yanında cocuk kalmazdı burada. En önce ailenin iyileşmesi gözetilir. Kurumlar çocuk dolardı her tokat yiyen çocuk kurum bakımına alınsaydı...

Kızıniz gördüğü hareketi uyguluyor. Bence babayı doktora götürün ya da bosanin kiziniz da düzelir.

Kızınız niye zor, siz yetiştirmediniz mi bu çocuğu? Sanki başkası büyütmüş ve kötü büyütmüş gibi davranıyorsunuz. Bu çocuk sizin eseriniz.

Madem ki tedavi edilmemiş bir depresyonunuz vardı neden ilk fırsatta kendiniz tedavi olmadınız da şimdi çocuğu doktorlarda gezdiriyorsunuz?

Eşiniz lama gibi tükürmeye dün başlamadı herhalde. tüylü bir hayvandan hallice adama 2 çocuk vermenin manası ne?

Bir de vuruyormuş çocuğa elleri kopsun inşallah.

Keşke ABD gibi olsak, sosyal hizmetlerin aileler üzerinde bir baskısı olsa.

çocuğunuz adım adım elden gidiyor ama konu sizin ne kadar bunaldığınız hakkında.
Pes...

maşallah huzur yok ama fofenk sabit

Nereden biliyorsunuz evimdeki kitaplığa bir bakın çocuk gelişim kitapları dolu ama bazen hayata geçirmek zor oluyor kimseden destek olmayınca size laf anlatamam derdim yeter bana
Sizin de bence psikolojininz çok bozulmuş. Hanımlar belki sert üslupla söylemişler ama içerik olarak her kelimeleri doğru. Şimdi hassas olduğunuz için bunu saldırı gibi görmeniz normal. Ama çok kötü bir hayat yaşıyorsunuz çok kötü bir adamla. Sizin de kizinizin da psikolojisi mahvolacak daha beter daha beter olacak zamanla. Bir an önce bu adamdan kurtulmanin planlarını yapın. Keşke ikinci olmasaydi ama doğmuş artık. Para biriktirin üç beş gizli bir yere. Bebeğin biraz daha büyümesini bekleyin. Sonra ailenizin yanına gidip çalışmaya başlayın. Nafaka da alirsiniz. Huzurunuz olur

Çocuklarınıza fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulamanın affı, özrü yok. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla bunun siz de farkındasınız ve çıkış yolu arıyorsunuz.

Öncelikle sizin terapi almanız lazım. Psikiyatri değil, terapi. Akabinde sizle beraber kızınızın da terapi alması gerekiyor. Hata yapmak hepimize mahsus ama farkındaysanız değiştirmekle mükellefsiniz.

Eğitimden meslekten bahsetmişsiniz. Doğumdan önce kızınızı eşinize karşı koruduğunuzu anlatmışsınız. Demek ki çocuklarla aynı evde olmamalı eşiniz. En kısa sürede önce toparlanıp sonra çocuklarınızla yeni bi hayat kurmanız lazım.

Çocukların sağlıklı yetişmesi için en az 1 sağlıklı ebeveyne ihtiyaçları var. Sizin evde hiç yok.

Eşiniz lama mi?

Ben en iyi doktorun insanın kendisi olduğunu düşünüyorum ben mutlu olsam çocuklarımı da mutlu yetiştiririm yani bunun için tedaviye gerek yok ortamımın iyi olması lazım yoksa faydasiz

Vallahi şaka gibisiniz
Yorumlarınızı okudukça sinir basıyor. işim gücüm var konuyu bırakıp çıkamıyorum. Kendinizin doktorusunuz öyle mi?
e kocanıza bir ilaç yazıverin tükürük salgısını kessin belki lama olmaktan vazgeçer
kendinize de antidepresan yazın en azında doğru-yanlış ayırdına varın
kendi tüplerinizi bağlamanızda fayda görüyorum zira çocuk büyütme işi size göre değil.

Kimse çocuğunu döven, koca denen lamanın evladına el sürmesine izin veren, üstüne boşanmamak için 2.çocuğu bu saçmalığın içine katan birine empati yapmaz. Eğitimliyseniz bu şartlar altında ne yapacağınızı biliyor olmanız lazım. EQ ve IQ farklı şeyler. Tahmin ediyorum o kitaplar da perde asarken işe yarıyordur çünkü size zerre miskal fayda etmemiş.

Bir de intihar edeceğim yazmışsınız. Tam bir drama quennsiniz.

psikiyatri götürdüm bir kaç kes ama pek bir faydası olmadı ya da ben dediklerini tam uygulayamadim
Kadın zor durumdaymış bir de siz üstüne gitmeyin diyenler; bizim dememizle dayakçı pislik kocasından boşanıp psikoloğa gidip tedavi olacak mı? Ben o kadar güçlü değilim yazmış ee nasıl olacak?

Doktora götürmüş olsaydınız hemen anlaşılırdı çocuğun niye böyle davrandığı. İlk seansta siz ve kocanızın dayakçı istismarcı olduğunuzu hemen ortaya çıkardı. Siz söylemeseniz bile çocuktan öğrenirdi doktor.
Kazayla da değil bilerek hamile kalmışsınız. Dayakçı adama döveceği bir çocuk daha vermişsiniz. Her birinize bir çocuk var evde, evire çevire dövün. İkinizin de elleri her vurduğunuzda tekrar tekrar kırılır inşallah.

Okulda nasıl utanıyordur o çocuk annem babam beni dövüyor diye. Eziklense, hor görülse, zorbalığa uğrasa sesini çıkaramayacak çünkü evde de aynısı var ve alışmıştır çocuk. 9 yaşında zor diyorsanız ergenlikte ne yapacaksınız?

Bir üye vardı burada, çocuğunun direk yüzüne kafasına vurmayıp sırtına omuzuna vuruyordu. Ona göre onlar şiddet sayılmıyormuş, iz kalmasın diye görünen yerlerine vurmuyorum demiyor.

O kadar güçlü değil ama planlı hamilelik ile 2. çocuğunu yapıyor

Mevzu çocuk olunca sakinliğimi koruyamıyorum ama size elimden geldiğince sükunetle yorum yapacağım.

Bugünden öncesi için söylenecek hiç bir sözün faydası yok. Ama an itibariyle kendinize çeki düzen verin lütfen.

1.si her ne olursa olsun yavrunuza el kaldırmayın. Çok sinirlendiğinizde başka bir odaya gidebilirsiniz ya da tuvalete banyoya. Gidin derin derin nefes alın sakinleşin ondan sonra gelin çocuğunuzun yanına.

2.si kocanız olacak adamdan da her ne pahasına olursa olsun yavrunuzu koruyun. Dik durun ne kendinizi ne çocuğunuzu ezdirmeyin.

3.sü de ivedilikle boşanın. Daha kötü ne yaşayabilirsiniz ki emin olun bundan daha kötü bir hayatınız olmaz. Sonra da inşallah kaybettiğiniz zamanlarınızı telafi edersiniz çocuğunuzla.

Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadr
Sizin şu an bana yaptığınız psikoloj şiddet lütfen olumsz yorumları kendinize saklayim ben yapıcı yorumlarla motive olup cesaretleniyorum.
Çocugu psikologa götüreceğinize siz ve eşiniz gidin. O çocugun öyle olmasının sebebi sizsiniz kötü sözler söyleyip dövüp bagırıp çocuktan normal davranmasını mı bekliyorsunuz. Tırnak yemesi de stresten. Boşuna çocuk söyle böyle demeyin ne verirseniz onu alır çocuk nasıl olursanız size benzer asıl sizin gibi bi anne babası oldugu için böyle olmuş. Gidin kendinizi tedavi ettirin. Bi de masum görünmeye çalışıyorsunuz eviniz kişisel gelişim kitabı dolu olsa nolur böyle birinin öğretmen olması ayrı üzücü ! nasıl anne oldugumu bilmiyorsunuz demişsin gayet anladık nasıl anne baba olduğunuzu gidin psikologa tedavi olun insan kendinin doktorudur diye bişey yok çocuğuna yansıyorsa bu durum gideceksin daha iyi olmak için

O cocuk o evde kaldigi sürece davranişlari cok normal cocugu psikiyatriye götürceginize .kendiniz gidin bence sorun annesi ve babasi .nasil kiyabiliyorsunuz ya .birde vurdum vicdan azabi cekiyorum diyorsun .vurmadan önxe vicdan azabi cek herkez belli sorunlar yaşiyor kötü günler yasiyor bende yasadim cok zor ve kötü günler ama bir kere cocuguma vurmadim vurma ne ya insan bakmaya kiyamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…