• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soğuk yapıyor

Daha 195 güncük olmuş :KK70: 363. Günden bildireyim mi hxjsjdjdjjs tırtılken kelebek olacak dedim , içinden canavar çıktı :KK70:
İçimi açtın, aydınlandım şuan da 😂
Keşke yorumuna cevap yazmasaydım böylelikle moralim bozulmazdı 😂😂
Neyse bi şekilde geçecek cağnım hep böyle kalmayacaklar dimi 😒😒😂

o yumurtlama anını beraber yaşarız diye şey ettim ne bilim söyledim ovülasyon testi ile takip etcem gibisinden zaten testi yapıyorum illaki elimde görüyor
Öyle olmuyor işte o olaylar bilmesi gerekmiyor yani bu kadar detayı, öpüşün sevişin bişey de demeyin gerek yok. Ayrıca ovulasyon testini niye elinizde görüyor ki banyoda yapmıyor musunuz? Testi okuyun atın, atmak istemiyorsanız bakıp görmeyeceği biyere bi dolaba vs.koyun yani, elinizde testle evde mi dolanıyorsunuz anlamadım ki :D

Cinsel ilişkiye yalnızca çocuk için girileceğini mi düşünüyor acaba? Çocuk hasreti çektiğinizi ona da belirtmişseniz kendisini buna inandırmıştır. Cinsel ilişki eşittir çocuk yapmak için girişilen eylem.
açıkcası o beni çocuk için ikna etti kendisi çok istiyor acaba kendini görevlendirdi mi anlamadım ki

İçimi açtın, aydınlandım şuan da 😂
Keşke yorumuna cevap yazmasaydım böylelikle moralim bozulmazdı 😂😂
Neyse bi şekilde geçecek cağnım hep böyle kalmayacaklar dimi 😒😒😂
Elbette 23 yaş gibi rahatlıyormuşsun :D o saaten sonra rahatlasam ne fark edecek acaba hshshs kıazz sen bilmiyor musun ? Ben ABD adamıyım :D nüfus artışını engellemek için kk ya saldılar beni :D

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Canim siz yeni evlisiniz. Zaten normal denerseniz elbet ovulasyon donemine denk gelicekdir. Haftada 3 kere deneyin. Gun tutmayin. Yoksa cinsellikden daha fazla soyuyacak ve hatta ereksiyon, sertleşme sorunu bile yaşaya bilir. Evet çocuk dusunuyoruz ama normal cinsel birlikteligimize devam edelim de. Yumurtlama testlerinden uzak dur. Kafan ne kadar rahatsa o kadar erken olacak. Şimdiden test girdabina girersen stres ikinizi de etkileyecek. Bak tecrube konuşuyor)

Elbette 23 yaş gibi rahatlıyormuşsun :KK70: o saaten sonra rahatlasam ne fark edecek acaba hshshs kıazz sen bilmiyor musun ? Ben ABD adamıyım :KK70: nüfus artışını engellemek için kk ya saldılar beni :KK70:
Bacım inan ki gerek yok buna :D
Bak inan ki ben 2. düşünmyorum zaten, sal beni :D

açıkcası o beni çocuk için ikna etti kendisi çok istiyor acaba kendini görevlendirdi mi anlamadım ki
Olabilir. Bana biraz öyle geldi yani siz birbirini arzulayan bir çift değil de bebek uğraşan, başarısız oldukça ilişkiye küsen durumdasınız. Biraz rahatlamanız, akışa bırakmanız lazım.

S
Bacım inan ki gerek yok buna :KK70:
Bak inan ki ben 2. düşünmyorum zaten, sal beni :KK70:
Sende yapacak potansiyeli gördüm nedense :D geçecek falan diyorsun . Hayırdır KİMİ ikna etme çabası bu dhjejd
Gerçi bizden fazla kimsenin mutlu olma hakkı yok. Doğurun anacığım :D

Koca gibi koca :KK53: benimkide bugün kirpik diplerim agıriyor karikaturundeki diyen kişi :KK70:
Bibişş itiraf edicem kocama sadece 1 hafta iyi davranıyorum o da kredi kartımın ödeme haftasında djjsjdjsjdjjsjsjdjdjjd ödedikte sonra eski ben :D zavalı aşkitommm

S

Sende yapacak potansiyeli gördüm nedense :KK70: geçecek falan diyorsun . Hayırdır KİMİ ikna etme çabası bu dhjejd
Gerçi bizden fazla kimsenin mutlu olma hakkı yok. Doğurun anacığım :KK70:
Evrene pozitif enerji gönderip rahatlamaya çalışıyorum 😔 bir nevi kendimi kekliyom valla bak 😂😂

Canim siz yeni evlisiniz. Zaten normal denerseniz elbet ovulasyon donemine denk gelicekdir. Haftada 3 kere deneyin. Gun tutmayin. Yoksa cinsellikden daha fazla soyuyacak ve hatta ereksiyon, sertleşme sorunu bile yaşaya bilir. Evet çocuk dusunuyoruz ama normal cinsel birlikteligimize devam edelim de. Yumurtlama testlerinden uzak dur. Kafan ne kadar rahatsa o kadar erken olacak. Şimdiden test girdabina girersen stres ikinizi de etkileyecek. Bak tecrube konuşuyor)
evet yaa ereksiyon sertleşme sorunu oluyor ne yalan söyleyim hatta üzülüyor bu sefer kendiside bende boşver diyorum sarılıp uyuyoruz napalım

aslında benim strese girmem lazım ona ne oluyor ki
Her iki taraf içinde elbet geçerli ama onları da etkiliyor hemde çok inan.ben snn yerinde olsam suan ki aklım iLe bırakır takip etmem düzenli cinsel hayatı olan insan rahatça hamile kalabilir zaten sağlık sorunu yok ise .. mesela hafta da 4 gün birliktelik gibi ne bileyim 1 dolu 1 boş gibi .. reglden sonra 2 günde bir ilişki gibi vs ..

Back
X