eşim sonunda anlattı derdini...

zaten sorun burada sizinde onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekir. neticede ailesiniz dert ortağı olmanız lazım. siz sanırım evlilik olayını henüz özümseyememişsiniz karı koca olarak.
bilemiyorum eşimin ailesinin kv kp hep sorunlu. kv kimseyle konuşmaz küstür falan. ben de haddim değil diyerek sormadım açıkçası.

Eşim bana derdini anlatamayacak kadar uzak görseydi, bende eşiniz gibi düşünürdüm.. Evliliğini kurtarmak için çabalarken biraz saçmalamış sanırım..

ben yapı olarak derdimi anlatabilen biri değilim herkese mavi boncuk dağıtırım bana öğretilen derdini söyleme ya dinlemez ya sevinir... eşimle de paylaşmadım ailemi yanlış tanımasın diye. aile yapımızdan gelen bozukluklar evet anne babamın sağlıklı bir evliliği yok zaten.eşle dert paylaşıldığını ailemde görmedim ben.

Neden haddiniz olmasin ki o sizin esiniz derdine ortak olmaz cozume ugrasmak neden hadsizlik olsun.

kv herkesle sorunlu olduğu için ve kendisini çok iyi tanımadığım için üç günlük gelin bize karışıyor derler diye düşündüm. yıllardan beri gelen sorunları var belki 40 yıldır kv kp nin ailesi ile sorunlu. nasıl yardımcı olabilirim ki?

Iyide kv karismaniz gerekmiyor ki. Esinizle bunu paylasmaniz derdine uzuntusune destek olmanız yeterli. Ortada sorun nedir bilmiyorum ama illaki bir cozum onerisi olur. En olmadi bunu esinizle paylasmaniz bile yeter eşinize

Ben cok da haksız bulmadim eşinizi kendini hayat arkadasiniz gibi hissedememis galiba. Siz ona asıl ailesinin o olduğunu hissettirememis olabilir misiniz? Ben bosanacak kadar bi sorun göremedim. Konuşun açık açık, iş sağlık ailevi sorunlar üst üste geldi biliyorsun deyin. Bundan sonra temiz bi sayfa açalım güzel şeyler yaşayalım deyin.
Benim eşim de aslan burcu, çok baskıcı bi yapısı yoktur. Aslan burclari cok romantik olur ve kadın ruhunu oksamayi sever. Emin olun esinizin de boyle bi tarafi vardir, belki sizin keşfetmeniz gerekiyordur biraz.
Ailemde ne kadar ciddi birsey olursa olsun, eğer eşim öğrenmek isterse mutlaka anlatırım. Gizli sakli olamaz, olmamali, asla kabul edemem. Esime anlatmazsam kime anlatirim?

bilemiyorum benim aile yapımla çok farklı kim doğru kim yanlış çözemiyorum artık o kadar kafam karışık ki
eşinizin size böyle kölelik sözleşmesi gibi bir dayatma yapması eşinizin yanlışı. sizinde ilişkinizde sır barındırmanız onun ailevi sorunlarıyla ilgilenmemeniz de sizin yanlışınız. ama düzeltilmeyecek bir şey yok.konuşun anlaşın.

Iyide kv karismaniz gerekmiyor ki. Esinizle bunu paylasmaniz derdine uzuntusune destek olmanız yeterli. Ortada sorun nedir bilmiyorum ama illaki bir cozum onerisi olur. En olmadi bunu esinizle paylasmaniz bile yeter eşinize

normal hayattaki sıkıntılarımızı paylaşıyoruz iş vs ama aile konusuna gelince çekiyorum kendimi evet yanlış anlaşılmaktan korkuyorum aileme laf söylemesinden çünkü bizimkiler çok da dengeli insanlar değiller tutup olmadık şeyler söylerler.iyi niyetlidirler ama nerde nasıl konuşulacağını bilmezler...

evet onu kullandığımı düşünmüş oysaki hiç alakası yok şimdi onu inandırmam gerekecek ama kafam çok karışık. yıllardır bana öğretilenler ile eşimin istedikleri farklı. eşim benden uzaklaştıkça tepki gösterdikçe ben daha da içime kapandım çekindim.... beni sevmediğini düşündüm, istemediğini...aslında başta çok iyiydik eşim üstüme titrerdi yalan yok. zaman içinde sorunlar birike birike bu hale geldik. kv şimdi korktu pısıyor ama zamanında onun yüzünden çıktı hep sorunlar. küsmeler konuşmamalar afra tafra laf sokma...şimdi baktı iş ciddi aman kabak benim başıma patlamasın diye geçmişi unutalım diyor. aileme her hareketimi bakışımı lafımı gammazlayan kv oysa ki. annemle konuşmaya çalışmış zamanında evet ama birbirlerini anlayamıyorlar anlaşamıyorlar.

temiz bir sayfa açalım konuşmasını yaptım eşimle ama hala öfkeli o öfkesini atmasını bekliyorum.hala kızgın bana...

inşallah anlaşabiliriz. şu an öfkeli olduğu için çok üstüne gitmemeye çalışıyorum, eskiden hiç konuşamazdık en azından şimdi sorunun ne olduğunu öğrendim bu da bir başlangıç...bir de eşimin beni sevdiğini biliyorum artık öyle olmasa boşanalım dediğimde tabi hemen demez miydi?

Ben sizin ailenizi de cok normal bulmadim malesef. Ama bu sizin ya da esinizin suçu degil ki. Babaniz annenizin aile sorunlarını yüzüne vurdu diye, eşiniz de vuracak değil. Annenizin tembihlerini rafa kaldırın önce. Eşinizle siz ayrı bir ailesiniz, sizin paylasimlariniz ya da paylasmadiklariniz bambaşka. Kendi kurallarinizi kendiniz belirleyin. Ben aileme kizinca koşa koşa eşime anlatirim, gerekirse ağlarım. 5 yila yakin evliyim, dun seni aglatan annenle bugün neden sarmas dolassin demedi hiç. Derse de ağzının payını verirdim.
Kendi ailesiyle ilgili bi sorun olunca da, eşimle paylasirim. Etrafa dert yanacagima en yakinim sensin, sana anlatıp rahatlamam lazim derim. Kendi aile meselelerimi saklayip, onun ailesiyle olan sorunlari masaya getirirsem olmaz ki. Sizinli biraz boyle olmus galiba.
Bence esinize guvenmiyorsunuz. Bu da annenizin yanlışı malesef. Ne demek ya sevinir, ya yuzune vurur? Her iki ihtimalde de evli kalmaniz anlamsiz zaten. Kendi iliskinizi kendiniz tecrube etmelisiniz. Eşiniz iyi niyetli bir insan bence. Size duygusal olarak hakim olmak istiyor. Bu kötü birsey değil. Omuzunda aglayin, derdinizi paylasin, eminim siz de kendinizi hafiflemis hissedersiniz. Herseyi icinizde yaşamak zordur.

Canim benim iyi olmuş konuşmanız eşinle en azından artik seni sevdiğini biliyorsun .
Baska yere tayin çok iyi olur birbirinize vakit ayirirsiniz boşanmadan önce bunu uygula en azından aklında keşkeler kalmaz .
Aile ile ilgili konuları konuşma bence iyi yapıyorsun , eşim de bana anlatmazdı sadece uygun gördüğü kısımları anlatırdı , bense her şeyi anlatırdım aramızda iletişim eksikliği olmasın diye . Ama zamanla benim söylediklerimi tartışmalarda dile getirdi yani bu benim icin bir eksi oldu .
Sen özgür yaşamayı seviyorsun eşin de bir baba gibi her şeyi bilip seni öyle dizginlemek istiyor açıkçası , sen yaşca ondan küçüksün ve seni küçük bir kız çocuğu gibi narince sevmeli .
Baskıyla , bütün derdini bana anlat diyerek sana kendi varlığını hissettiriyor . Ayrı pencerelerden bakıyorsunuz
Bence senin onu anlaman yerine o seni anlamalı.
Evde günlerce küs kalıp da sana derdini anlatmadı , sen de kvde konusunda bu kadar yıprandın , kafayı yedin , bir tatili bile sana çok görüyor .
Neymiş keyfi yerinde değilmiş .

benim kocamda Aslan ,biraz baskın ol çok pis kompleks yapıyorlar, ama evde olsa sorun etmez ama biraz dışarıda ya da aile içinde de eşinize karşı biraz sert emredici baskın bir tavır sergilediyseniz takar daha çok ,ve sürekli önünüze getirir ... Keşke aile meselenizi hiç belli etmeseydiniz ,ettiysenizde söyleseydiniz ben arada güven olduğu sürece eşler arasında saklı hiçbirşey olmamasından yanayım (benim düşüncem bu ben öyleyim)eğer sizi seviyorsa üzmeyin eşinizi Aslanlar candır ya ailesine aşırı bağlı sahiplenici sırtınızı güvenle dayarsınız ona ,benim kocam aslan kıyamıyorum ona

Bence ailen haklı. Kol kırılır yen içinde kalır. Yarın öbür gün bir şey olsa başlar senin anan, kardaşın baban diye. O yüzden arkadaşına anlat, buraya yaz ama eşine derdini belli etme.

Bi an dedim ki benimkinin söylediği şeyleri söylemiş adam aynı benimki. Sonra baktım aslan burcu. Sonra baktım sen kovasın ben de kovayım. Bence karakter olarak asla biraraya gelmemesi gereken iki insan tipi.. İki uçağın havada çarpışma ihtimali bile bizim iyi anlaşma ihtimalimizden daha fazla o yüzden yorum yapamıycam ilacım olsa kendi başıma sürerim

çocuk yoksa plan yapmak daha kolay şu aşamada.
uzun uzun ama sakin konuşabileceğiniz bir tatil yapamaz mısınız?
ultra her şey dahil bir tatil olmasın tabi bu.

konuşmanız lazım.
iktidar savaşını bırakmanız lazım.
karşılıklı bazı konularda taviz vermeniz ama bundan rahatsız huzursuz olmamanız lazım.

ilaydahey benkeyfimvekahyasi ama aslan burcu bi tanedir. Yelelerini iki tara, aslanım benim de, tamaaam istedigim herşeyi yapar. Hele insan içinde onure edersen (ki bence her erkek hak eder bunu) yere göğe sigdiramaz da başının üstünde taşır seni. Bence çok kolay varlıklar. Istediklerini azıcık bisey, onu da yapalim bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…