- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
- Konu Sahibi greengirll
-
bilemiyorum eşimin ailesinin kv kp hep sorunlu. kv kimseyle konuşmaz küstür falan. ben de haddim değil diyerek sormadım açıkçası.zaten sorun burada sizinde onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekir. neticede ailesiniz dert ortağı olmanız lazım. siz sanırım evlilik olayını henüz özümseyememişsiniz karı koca olarak.
çocuğunuz var mıydı?
Neden haddiniz olmasin ki o sizin esiniz derdine ortak olmaz cozume ugrasmak neden hadsizlik olsun.bilemiyorum eşimin ailesinin kv kp hep sorunlu. kv kimseyle konuşmaz küstür falan. ben de haddim değil diyerek sormadım açıkçası.
Eşim bana derdini anlatamayacak kadar uzak görseydi, bende eşiniz gibi düşünürdüm.. Evliliğini kurtarmak için çabalarken biraz saçmalamış sanırım..
Neden haddiniz olmasin ki o sizin esiniz derdine ortak olmaz cozume ugrasmak neden hadsizlik olsun.
Neden haddiniz olmasin ki o sizin esiniz derdine ortak olmaz cozume ugrasmak neden hadsizlik olsun.
Iyide kv karismaniz gerekmiyor ki. Esinizle bunu paylasmaniz derdine uzuntusune destek olmanız yeterli. Ortada sorun nedir bilmiyorum ama illaki bir cozum onerisi olur. En olmadi bunu esinizle paylasmaniz bile yeter eşinizekv herkesle sorunlu olduğu için ve kendisini çok iyi tanımadığım için üç günlük gelin bize karışıyor derler diye düşündüm. yıllardan beri gelen sorunları var belki 40 yıldır kv kp nin ailesi ile sorunlu. nasıl yardımcı olabilirim ki?
eşinizin size böyle kölelik sözleşmesi gibi bir dayatma yapması eşinizin yanlışı. sizinde ilişkinizde sır barındırmanız onun ailevi sorunlarıyla ilgilenmemeniz de sizin yanlışınız. ama düzeltilmeyecek bir şey yok.konuşun anlaşın.bilemiyorum benim aile yapımla çok farklı kim doğru kim yanlış çözemiyorum artık o kadar kafam karışık ki
Iyide kv karismaniz gerekmiyor ki. Esinizle bunu paylasmaniz derdine uzuntusune destek olmanız yeterli. Ortada sorun nedir bilmiyorum ama illaki bir cozum onerisi olur. En olmadi bunu esinizle paylasmaniz bile yeter eşinize
Ben cok da haksız bulmadim eşinizikendini hayat arkadasiniz gibi hissedememis galiba. Siz ona asıl ailesinin o olduğunu hissettirememis olabilir misiniz? Ben bosanacak kadar bi sorun göremedim. Konuşun açık açık, iş sağlık ailevi sorunlar üst üste geldi biliyorsun deyin. Bundan sonra temiz bi sayfa açalım güzel şeyler yaşayalım deyin.
Benim eşim de aslan burcu, çok baskıcı bi yapısı yoktur. Aslan burclari cok romantik olur ve kadın ruhunu oksamayi sever. Emin olun esinizin de boyle bi tarafi vardir, belki sizin keşfetmeniz gerekiyordur biraz.
Ailemde ne kadar ciddi birsey olursa olsun, eğer eşim öğrenmek isterse mutlaka anlatırım. Gizli sakli olamaz, olmamali, asla kabul edemem. Esime anlatmazsam kime anlatirim?
eşinizin size böyle kölelik sözleşmesi gibi bir dayatma yapması eşinizin yanlışı. sizinde ilişkinizde sır barındırmanız onun ailevi sorunlarıyla ilgilenmemeniz de sizin yanlışınız. ama düzeltilmeyecek bir şey yok.konuşun anlaşın.
Ben sizin ailenizi de cok normal bulmadim malesef. Ama bu sizin ya da esinizin suçu degil ki. Babaniz annenizin aile sorunlarını yüzüne vurdu diye, eşiniz de vuracak değil. Annenizin tembihlerini rafa kaldırın önce. Eşinizle siz ayrı bir ailesiniz, sizin paylasimlariniz ya da paylasmadiklariniz bambaşka. Kendi kurallarinizi kendiniz belirleyin. Ben aileme kizinca koşa koşa eşime anlatirim, gerekirse ağlarım. 5 yila yakin evliyim, dun seni aglatan annenle bugün neden sarmas dolassin demedi hiç. Derse de ağzının payını verirdim.evet onu kullandığımı düşünmüş oysaki hiç alakası yokşimdi onu inandırmam gerekecek ama kafam çok karışık. yıllardır bana öğretilenler ile eşimin istedikleri farklı. eşim benden uzaklaştıkça tepki gösterdikçe ben daha da içime kapandım çekindim.... beni sevmediğini düşündüm, istemediğini...aslında başta çok iyiydik eşim üstüme titrerdi yalan yok. zaman içinde sorunlar birike birike bu hale geldik. kv şimdi korktu pısıyor ama zamanında onun yüzünden çıktı hep sorunlar. küsmeler konuşmamalar afra tafra laf sokma...şimdi baktı iş ciddi aman kabak benim başıma patlamasın diye geçmişi unutalım diyor. aileme her hareketimi bakışımı lafımı gammazlayan kv oysa ki. annemle konuşmaya çalışmış zamanında evet ama birbirlerini anlayamıyorlar anlaşamıyorlar.
temiz bir sayfa açalım konuşmasını yaptım eşimle ama hala öfkeli o öfkesini atmasını bekliyorum.hala kızgın bana...
ben yapı olarak derdimi anlatabilen biri değilim herkese mavi boncuk dağıtırım bana öğretilen derdini söyleme ya dinlemez ya sevinir... eşimle de paylaşmadım ailemi yanlış tanımasın diye. aile yapımızdan gelen bozukluklar evet anne babamın sağlıklı bir evliliği yok zaten.eşle dert paylaşıldığını ailemde görmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?