- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi greengirll
-
Ben sizin ailenizi de cok normal bulmadim malesef. Ama bu sizin ya da esinizin suçu degil ki. Babaniz annenizin aile sorunlarını yüzüne vurdu diye, eşiniz de vuracak değil. Annenizin tembihlerini rafa kaldırın önce. Eşinizle siz ayrı bir ailesiniz, sizin paylasimlariniz ya da paylasmadiklariniz bambaşka. Kendi kurallarinizi kendiniz belirleyin. Ben aileme kizinca koşa koşa eşime anlatirim, gerekirse ağlarım. 5 yila yakin evliyim, dun seni aglatan annenle bugün neden sarmas dolassin demedi hiç. Derse de ağzının payını verirdim.
Kendi ailesiyle ilgili bi sorun olunca da, eşimle paylasirim. Etrafa dert yanacagima en yakinim sensin, sana anlatıp rahatlamam lazim derim. Kendi aile meselelerimi saklayip, onun ailesiyle olan sorunlari masaya getirirsem olmaz ki. Sizinli biraz boyle olmus galiba.
Bence esinize guvenmiyorsunuz. Bu da annenizin yanlışı malesef. Ne demek ya sevinir, ya yuzune vurur? Her iki ihtimalde de evli kalmaniz anlamsiz zaten. Kendi iliskinizi kendiniz tecrube etmelisiniz. Eşiniz iyi niyetli bir insan bence. Size duygusal olarak hakim olmak istiyor. Bu kötü birsey değil. Omuzunda aglayin, derdinizi paylasin, eminim siz de kendinizi hafiflemis hissedersiniz. Herseyi icinizde yaşamak zordur.
Canim benim iyi olmuş konuşmanız eşinle en azından artik seni sevdiğini biliyorsun .
Baska yere tayin çok iyi olur birbirinize vakit ayirirsiniz boşanmadan önce bunu uygula en azından aklında keşkeler kalmaz .
Aile ile ilgili konuları konuşma bence iyi yapıyorsun , eşim de bana anlatmazdı sadece uygun gördüğü kısımları anlatırdı , bense her şeyi anlatırdım aramızda iletişim eksikliği olmasın diye . Ama zamanla benim söylediklerimi tartışmalarda dile getirdi yani bu benim icin bir eksi oldu .
Sen özgür yaşamayı seviyorsun eşin de bir baba gibi her şeyi bilip seni öyle dizginlemek istiyor açıkçası , sen yaşca ondan küçüksün ve seni küçük bir kız çocuğu gibi narince sevmeli .
Baskıyla , bütün derdini bana anlat diyerek sana kendi varlığını hissettiriyor . Ayrı pencerelerden bakıyorsunuz
Bence senin onu anlaman yerine o seni anlamalı.
Evde günlerce küs kalıp da sana derdini anlatmadı , sen de kvde konusunda bu kadar yıprandın , kafayı yedin , bir tatili bile sana çok görüyor .
Neymiş keyfi yerinde değilmiş .
Greengirl ben senin önceki konularını okudum. Eşinin ailesi ile olmaz. Normal bir kv kp olsa olurda bu aile tamamen seni manipüle etmek istiyor. Anneni dinle. Eşin anasına bağımlı; ne anlatırsan onun da gider kulağına. Bir dene istersen. Bir şey söyle; emin ol aynısına yakınını Kvden duyacaksın. Eşinin dikbaşlı demesi de anasına gidip gelmediğim içindir. Kendin yazmışsın; eşin ailemle iyi olmadan bu iş yürümez demiş var mı ötesi?evet ailem normal değil ki. hiç de huzurlu olmayan birbirini sevmeyen istemeyen tamamen zıt karakterli iki insanın her gün kavgayla dolu evliliği içinde büyüdüm ben. her erkeği babam gibi zannettim belki de. evet eşim yakın olmak istiyor bunu yeni anladım maalesefevet hep kv ile yaşadığım sorunlar gündeme geldi çünkü hep küstü konuşmadı vs.
evet eşim sen herkesi idare ediyorsun herkese mavi boncuk dağıtıyorsun diyor. haklı
benim kocamda Aslan ,biraz baskın ol çok pis kompleks yapıyorlar, ama evde olsa sorun etmez ama biraz dışarıda ya da aile içinde de eşinize karşı biraz sert emredici baskın bir tavır sergilediyseniz takar daha çok ,ve sürekli önünüze getirir ... Keşke aile meselenizi hiç belli etmeseydiniz ,ettiysenizde söyleseydiniz ben arada güven olduğu sürece eşler arasında saklı hiçbirşey olmamasından yanayım (benim düşüncem bu ben öyleyim)eğer sizi seviyorsa üzmeyin eşinizi Aslanlar candır ya ailesine aşırı bağlı sahiplenici sırtınızı güvenle dayarsınız ona ,benim kocam aslan kıyamıyorum ona
Bence ailen haklı. Kol kırılır yen içinde kalır. Yarın öbür gün bir şey olsa başlar senin anan, kardaşın baban diye. O yüzden arkadaşına anlat, buraya yaz ama eşine derdini belli etme.
Eşiniz bana hiç güven vermedi bu konuda. Zaten baskın karaktermiş. İleride bunları kullanmayacağı ne malum? Kaldı ki önceki konularında eşinin her şeyi Kvye anlattığını ve Kvnin bunları yaydığını yazmışsın.ah ah işte eşim istiyor ki herşeyi anlat ben de sizin kafanızdayım
ahaha tanıştığımıza memnun oldum o vakitBi an dedim ki benimkinin söylediği şeyleri söylemiş adam aynı benimki. Sonra baktım aslan burcu. Sonra baktım sen kovasın ben de kovayım. Bence karakter olarak asla biraraya gelmemesi gereken iki insan tipi.. İki uçağın havada çarpışma ihtimali bile bizim iyi anlaşma ihtimalimizden daha fazlao yüzden yorum yapamıycam ilacım olsa kendi başıma sürerim
çocuk yoksa plan yapmak daha kolay şu aşamada.
uzun uzun ama sakin konuşabileceğiniz bir tatil yapamaz mısınız?
ultra her şey dahil bir tatil olmasın tabi bu.
konuşmanız lazım.
iktidar savaşını bırakmanız lazım.
karşılıklı bazı konularda taviz vermeniz ama bundan rahatsız huzursuz olmamanız lazım.
@ilaydahey @benkeyfimvekahyasi ama aslan burcu bi tanedir. Yelelerini iki tara, aslanım benim de, tamaaam istedigim herşeyi yapar. Hele insan içinde onure edersen (ki bence her erkek hak eder bunu) yere göğe sigdiramaz da başının üstünde taşır seni. Bence çok kolay varlıklar. Istediklerini azıcık bisey, onu da yapalim bi zahmet
bayramda sakin yer bulmak da zor ama olsun.eşime bunu teklif ettim, önümüzde bayram var bir tek. öfkesinden korkuyorum geçen bayram tatil dediğimde sorunlarımız var sen tatil keyfindesin dedisonra pişman oldu tatilde sorunlarımızı konuşmak ailelerimizle aramızı ısıtmak vs için dediğimde. tatil konusunu konuşmak istiyorum eşimle.
G greengirll sen hangi konuda kafanın dikine gitmişsin? Ben onu anlamadım. Burada çok kafasının dikine gitmiş bir kadın yok çünkü.
Greengirl ben senin önceki konularını okudum. Eşinin ailesi ile olmaz. Normal bir kv kp olsa olurda bu aile tamamen seni manipüle etmek istiyor. Anneni dinle. Eşin anasına bağımlı; ne anlatırsan onun da gider kulağına. Bir dene istersen. Bir şey söyle; emin ol aynısına yakınını Kvden duyacaksın. Eşinin dikbaşlı demesi de anasına gidip gelmediğim içindir. Kendin yazmışsın; eşin ailemle iyi olmadan bu iş yürümez demiş var mı ötesi?
Eşiniz bana hiç güven vermedi bu konuda. Zaten baskın karaktermiş. İleride bunları kullanmayacağı ne malum? Kaldı ki önceki konularında eşinin her şeyi Kvye anlattığını ve Kvnin bunları yaydığını yazmışsın.
bayramda sakin yer bulmak da zor ama olsun.
bence çok iyi olur.
aileyle ilişkileri de belli bir düzeye getirmek lazım.
en son bir kek yapacaktınız sanki?
ne oldu o iş?
Burçlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Eşim de ben de aslan burcuyuz, kimse kimseyi yönetmiyor mesela..
bazı konularda gittim evet daha önceki sorunlarımızda hep aynı meselelerden kaynaklıydı. eşim aileye çok önem verir ben o kadar önem vermiyordum ilk zamanlarda. görsem de olur görmesem de kafasındaydım.
Ama o zaman sizin hayata bakışınız farklı. Ben de sevmem mesela samimiyet. Evime gelinsin, gidilsin istemem. Ben eşinin nasıl biri olduğunu az çok anladım. Zor ama öyle biriyle. O herhalde kalabalık bir ortamda yetişmiş öyle istiyor ama sizin isteklerinize de saygı duymak zorunda. Siz istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Ayrıca herkesi idare ediyorsun mavi boncuk dağıtıyorsun ne demek? Bunu yani insanları idare etmenin nesi kötü? Kaldı ki nasıl hem dikbaşlı hem idareci oluyorsunuz? Bence eşiniz de dediklerinin farkında değil.yoo çok haklısınız eşime ne söylesem kv den duyuyordum ki zaten. eşim bunun normal olduğunu düşünüyor. ailemiz tek varlığımız ölelim samimiyetten modunda. tabi ki öyle aileye önem vermiyorum gidip gelmiyorum istedikleri sıklıkta vs o yüzden öyle diyor. ama aynı şeyi benim ailem için de diyor. mesela kendi akrabalarımla da görüşmüyorum diye dikbaşlısın diyor. sadece kendi ailesi için değil yani. adamda aile tutkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?