- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi numunemyok
-
insanlar herşeyi der herşeyi:))Özet geçeyim kendi abisi (eşinden ayrılacak olan ) arayip en iyisini yaptınız bende gidicem diyor ki adam hasta. o yüzden zaten esine sahip çıkamadı kızı evde edilerek tüm işi yıktılar oda başka şeylere gönlünü kaptırdı. ona rağmen bosatmadilar şimdi ev işi yapmıyor diye sokağa attılar. çocuğu hastaydi ona masraf ettik diyip vermediler. insan torununa yapılana masraf der mi?
Bi tek abisiyle görüşüyor eşim dediğim gibi kendi kararını alamayan biri. ama Allah yine de kapima muhtaç etmesin insAllah
Gerçekten analiz yeteneğiniz en üst seviyede. Bu alanda kariyer düşündünüz muNe kadar mutsuz olduğun şu yazdıklarından çok net anlaşılıyor üzüldüm sana. İnsanlara sataşarak hıncını çıkarmaya çalışıyorsun. Çok mükemmeliz harikayız demelerin mutsuzlugunu kapatamıyor.
Hamile halinle beddua edecek kadar nefret dolu ve zor durumdasın demek. İnşallah düzelir sorunların numune.
Gerçekten analiz yeteneğiniz en üst seviyede. Bu alanda kariyer düşündünüz mu
Valla soyundan biz bir insan goremedik ama ben karismiyorum ona kalsa avukat tutar çoktan hiç parami onlar için harcayamam yasa gelirse anca öyle masrafsız.insanlar herşeyi der herşeyi:))
kp kv sorunlu kişiler tamam anladım da soyadı değiştirmek çok uç bir mevzu.
eşin taşıyabilecek mi bu yükü.
aileyle görüşmemek başka,mesafeli olmak başka,soyunu reddetmek başka şey.
TeşekkürlerYok canım amme hizmeti yerine say
Hayır canım ben edepsizlere empati yapamayanlara tahammül edemiyorum mesleğimde de efendi olduğu için 100 verdiğim çok ogrencim oldu. bebeğim için önce edep diliyorum sağlıktan bile daha önemli. hİç düşünmeden direk yargılamak ne ahmakca
her ailede sorun var az çok.Valla soyundan biz bir insan goremedik ama ben karismiyorum ona kalsa avukat tutar çoktan hiç parami onlar için harcayamam yasa gelirse anca öyle masrafsız.
Bütün sorun eksik kelime kullanmam. 1 prenses kadar narinsiniz.Bebeğin için sağlıktan önce edep dileyecek kadar uçmuşsun sen. edepsizliği yapan, ahmak diyen, hakaret eden sensin.
Sen öğretmen misin? öğrencilerine de ayrı üzüldüm simdi.. "100 vermek" yazan biri nasıl öğretmen olabilir?
Allah senin yakınındaki herkese sabır versin :)
Bakın mahkeme bile soyadıniz ahlaksizliga karışan birine ait unlendiyse geçerli neden sayarken bizim onlarla aynı soyadını taşımak istemiyor olusumuzu anlamanız neden bu kadar zor?her ailede sorun var az çok.
hatta çok daha ciddilerini yaşayanlar da var.
herkes soyadı değişseydi ohoo ortalı karman çorman olurdu:))
neyse vardır eşinin bir bildiği ne diyeyim.
sadece bu kararı taşıyabilmesi konusunda bir durdum düşündüm.
bu çok ciddi bir durum bence.
ya bu kadar kötü olacak ne yapmışlar bunlar
kan man döküldü sandım ben o derecelik bişey olması gerekir bence:))
neyse neyseBakın mahkeme bile soyadıniz ahlaksizliga karışan birine ait unlendiyse geçerli neden sayarken bizim onlarla aynı soyadını taşımak istemiyor olusumuzu anlamanız neden bu kadar zor?
Evet ev vermemişler :)neyse neyse
sakin ol bi sen herşeyden önce.
bu kadar sinir hiiç iyi değil.
ailede ahlaksızlık mı var yaniii
Hanim köylü değil haklıysa haksızi ayırmak diyelim ki konu zaten ben değildim aslında. kendi aralarında olan bişeye döndü asıl ben eşimin arkasında durdum hala da teşekkür eder o bana ben ona. suan 2 univ. okuyor açıktan ve uzaktan hayalleri var. rvlenirkrn ortaokul mezunuydu ve ailesi evi satarken siz zaten odeyemeZsiniz diyordu ahlaksizlar.Kocanızı sağlam hanımköylü yapmışsınız valla helal olsun. Buradaki üyeler kıskandı sizi herhalde herkes sataşmış size:)
Evet ama çocuğum varken anlatamam şu kadar diyim nazmiye cam muge anlida. ona benzer şeyler konusuldu ailesi için. sonunda gelini attılar evden.neyse neyse
sakin ol bi sen herşeyden önce.
bu kadar sinir hiiç iyi değil.
ailede ahlaksızlık mı var yaniii
He akıllı he. ya bide gevşek gevşek gülüyor Allah im hamile olunca daha sinirli oluyorum bi yandan uykum açıldı saolun. ev zaten bizimdi tatlım üstüne kondular.Evet ev vermemişler :)
Mune adminse bir konumu silmek istiyorum onu da aradan çıkaralım mümkün mü kuzenle ilgili olanİyice coştunuz vallahi, ne biçim kelimeler, cümleler dönüyor ortada?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?