• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli dalga peşinde

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Eşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin

Eşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo

Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Çocuk parkına dönmüş evlilik iyice.

Konuyu okuduğum zaman pek sorun görememiştim fakat bu mesajı okuyunca fikrim değişti bu davranışlar beni çok irite ederdi

Konuyu okuduğum zaman pek sorun görememiştim fakat bu mesajı okuyunca fikrim değişti bu davranışlar beni çok irite ederdi
E beni de ediyo çıldırtıyo bağırınca da terbiyesiz sen delisin diyor ben bağırmadım sen bağırdın diyor . Uzatınca da takıntılısın uzatma diyor sürekli bi ya karnı ya başı ağrıyor . Niye böyle diyorsun desem aman sen de çok alıngansın diyor

Ya ben cidden olgun biri göremiyorum karşımda kafayı yicem saha klozeti temizleyemen adam temizlik konusunda. Da laf edip duruyır
İdare edin bari biraz, yeni evlendiğiniz için boşanamıyormuşsunuz da. Terapiye gidiyor muydu bari bu b.klu paşa?

O ne öyle be Libido katili 😂😂😂

Eşinle ne çok sorunun var ya sürekli konu açıp durmussun. Parça parcami geliyor aklına 🙄

Back
X