• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli dalga peşinde

bir balik burcu da bende var bu sekilde ve daha cok sinirli oldugum zamanlarda bunu yapiyor. yasamayan anlamaz seni asiri iyi anliyorum. bizim terapistimiz sey dedi ve onu derken esimin yuzunu gordum icimin yaglari eridi tabii pek duzelme olmadi da. kadin dedi ki: bu yontem iste mizaha vurma, alaya alma siklikla kullanilan bir bas etme yontemidir. burda siz bunu neden yapiyorsunuz, asil sorununuz ne buna bakmak faydali olur dedi. adam normal saniyordu bunu. onemli bir nokta daha: balik burcu erkegini allah dusmanimin basina versin. dengesiz, sorun olunca kacan, bir oyle bir boyle adamlar

Ya Ne değişik insanlar var benim eşimde inanılmaz ciddi ve disiplinli güldüğünü bile çocuğumla oynarken görüyorum sadece Bu da kötü ama sizinki daha fenaymış insan böyle bir eşe saygı duyamaz ki

Ya belki şaşıracaksınız ama benim eşimde öyle. keyfi yerindeyse saçma sapan kalkar oynar kıvırır bişey anlatırım yoh yaa bak sen diye tiye alır :D
ama bilmiyorum ben çok eğleniyorum aptal aptal hareketlerine :D bazen ben bile sapıtıyorum o oda bana boşa aldın gene diye saf saf bakar :D
tabi kriter meselesi benim sevdiğimi başkası aptalca bulabilir. :)

Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Ayyyy Allah sabır versin 😀 hep mi böyleydi evlenince mi rahatlık yüklendi eşinize 🕺

Bilmem kaç tane konu açtınız hatta bezen günde iki kere konu açtınız, hala eşin diyorsunuz. Ne yapalım gelip kocanızla biz mi konuşalım.

Onu küçümseyici bakışlar,at bu ne hareketlerin böyle hiç çekici değil çcouk gibi , saçma sapan de ama gidip sarılıp öpme oNu begenmediğini küçük gördüğünü düşünsün.
Bir adam olsun akıllı olsun böyle erkek çok itici. Siz kendinizde emin özgüvenli olun o gelip dokunsun sen cool tavırlara devam et
Yapamaz, konu sahibi babet giydiği için sokakta olay çıkaran birine ses çıkaramaz.

Kendisine daha kaliteli espriler ogretmeyi ne dersinsiniz? Tabi herkese gore degisir ama daha seviyeli takilirsa maksat isiniz gorulsun mesela komik kitaplar alabilirsiniz, gordugunuz komik twitleri paylasabilirsiniz hem zaten bir uzmanla konusmaya ikna etmissiniz, o beynin hamura donmus bu kismini normal insan seviyesine getirebilir diye dusunuyorum ve istemsiz orada yapacagi esprilerden dolayi uzmana gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.

birde bi ara genel cerrahiye gitsin gaz problemi var 💆‍♀️

Tutturmuşlsr kadınlar komik erkek sever diye.
Kim uyduruyor bunları çok merak ediyorum.
Herkes bir espiri yapma derdinde .
Ya yapmıyorsanız susun .herkes cem yılmaz olmak zorunda mı?
Ben sevmem mesela komik erkek.
Erkeğin ağırlığı karizması olmalı .
Bu komik değil ki? Sevimsiz bu. Şımarık. Kılçık. Üstüne kusulası bir şey.

E beni de ediyo çıldırtıyo bağırınca da terbiyesiz sen delisin diyor ben bağırmadım sen bağırdın diyor . Uzatınca da takıntılısın uzatma diyor sürekli bi ya karnı ya başı ağrıyor . Niye böyle diyorsun desem aman sen de çok alıngansın diyor
Sizi manipüle ediyor, sizinle uğraşarak deşarj oluyor normal bir insan değil eşiniz. Hiç tepki vermeyip tamam ben suçluyum deyip kesin atın bak nasıl agresife bağlayacak.

Kendisine daha kaliteli espriler ogretmeyi ne dersinsiniz? Tabi herkese gore degisir ama daha seviyeli takilirsa maksat isiniz gorulsun mesela komik kitaplar alabilirsiniz, gordugunuz komik twitleri paylasabilirsiniz hem zaten bir uzmanla konusmaya ikna etmissiniz, o beynin hamura donmus bu kismini normal insan seviyesine getirebilir diye dusunuyorum ve istemsiz orada yapacagi esprilerden dolayi uzmana gecmis olsun dileklerimi iletiyorum.

birde bi ara genel cerrahiye gitsin gaz problemi var 💆‍♀️
Ha madem başından atamıyon biraz eğit diyorsunuz bu da bir seçenek.

Eşim sürekli bi dalga peşinde işte çalışırım kaç hastan vardı diyo 4 diyorum ooo ne çokmuş hava alsaydım bi dolaşsak diyorum sen işte hava almışsındır sokak kalabalık bu akşam eve gidelim diyor omzuna dokuncam ayy korktum vurcan sandım diyor . Ya böyle sürekli ti ye aldır tarz konuşup sonra neden aşınıyorsun sen kötü niyetlisin diyor uzatıyorsun diyor kafayı yicem ya yardım edin
Hiç bir şey anlamadım. Adam belki neşeli biridir. Siz fazla mı ciddisiniz.

Süreklı yanımda afedersiniz gaz çıkarıyor neymiş tutamazmış bağırsakları rahatsızmış benı bozup bozup şarkı açıyor çalıyor oynuyor saçma hareketler çıldırtacak . Mesela beni sinir ediyo oynuyo zıplıyo kıvırtarak yürüyor yüz hareketleri yapıyo
Bunları şimdi okudum tıktok a mi merak salıyor. Orda aynı bahsettiginiz tiplemeler var. Gaz çıkaran salak salak dans eden falan ? Bari çocuk yapma korun.

Evet ama ben genel anlamda konuştum.
Herkes bir espiri yapmak zorundayım hissinde.
Gerek yok ya yapmasınlar 🤣🤣
Komik erkek sevmeyen kadınlarda var
Demek ki yapamıyon, yapma, ağır dur adam sansınlar. 😂

Sizi manipüle ediyor, sizinle uğraşarak deşarj oluyor normal bir insan değil eşiniz. Hiç tepki vermeyip tamam ben suçluyum deyip kesin atın bak nasıl agresife bağlayacak.
Evet çok sıkıldım cidden çıldırıyorum bu kez kötü laf ediyorum suçlu oluyorum deli oluyorum saygısız oluyorum

Bunları şimdi okudum tıktok a mi merak salıyor. Orda aynı bahsettiginiz tiplemeler var. Gaz çıkaran salak salak dans eden falan ? Bari çocuk yapma korun.
Herşeye bi bahanesi var bağırsakları problemli diye gaz çıkarıyormuş en son artık dün gece konuyu açtıktan sonra burda ciddi şekilde dedim çıkarma diye trio attı WC ye gitti çıkardı ama sonra yine Diyoki çıkarmak zorundayım ben kabız oluyorum yoksa

Yapamaz, konu sahibi babet giydiği için sokakta olay çıkaran birine ses çıkaramaz.
Ses çıkarmıyor değilim ben ses çıkarınca o daha da öteye gidiyor ve beni saygısız ilan ediyor

bir balik burcu da bende var bu sekilde ve daha cok sinirli oldugum zamanlarda bunu yapiyor. yasamayan anlamaz seni asiri iyi anliyorum. bizim terapistimiz sey dedi ve onu derken esimin yuzunu gordum icimin yaglari eridi tabii pek duzelme olmadi da. kadin dedi ki: bu yontem iste mizaha vurma, alaya alma siklikla kullanilan bir bas etme yontemidir. burda siz bunu neden yapiyorsunuz, asil sorununuz ne buna bakmak faydali olur dedi. adam normal saniyordu bunu. onemli bir nokta daha: balik burcu erkegini allah dusmanimin basina versin. dengesiz, sorun olunca kacan, bir oyle bir boyle adamlar
Cidden öyle de bi soğukluk girdi arama ya

Back
X