• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli dalga peşinde

Benim eşim de beni gıcık etmeyi sever. Dokunurum mesela aaahh ne biçim vurdun falan der :D üstümü değiştiririm aa terbiyesiz memelerini açmış gene der :D
güleriz geçeriz. Bir şeyinden rahatsız olursam söylerim yapmaz yani.. hele milletin içinde assla.

Bana siz de şakalaşmayı sevmiyorsunuz gibi geldi. Ama tabii ki eşinizin şakaları hiç hoş değil, beni de irrite ederdi bu kadarı..

Eve gidince kocamın alnından öpecem...
sonra da helalimsin derim
güleriz

Ses çıkarmıyor değilim ben ses çıkarınca o daha da öteye gidiyor ve beni saygısız ilan ediyor
Onu adam yerine koyduğunuz için olabilir mi? O sizi bırak eş insan yerine bile koymuyor. Size buradan boşan dediler, elalem ne der, daha bir yıllık evli değilim diye kendinizce bahaneleriniz var. Buraya sürekli konu açmakla ne geçiyor elinize? Size verilen fikirleri kabul etmiyorsunuz, kimseyi dikkate almıyorsunuz, sadece bahane sunup konu açıyorsunuz.

Eski eşimde boyleydi, ever esprili komik olmasını bilerek evlendim zaten ama cozutuyodu bazen, ben ki eğlenmeyi gulmeyi çok severim ama beni bile tiksindiriyodu bazen hali tavrı . Biseu soylesem, mesela ilk zamanlar demiştim ki biraz olgun davran akrabaların yanında baba olcaksin ,eskisi gibi olma bak millet arkandan guluyo derdim, küfür ederdi ,sen ne gecimsizsin sen ne takiksin derdi. Boyleleri adamı mezara götürür Rabbım korusun boylelerinden o yüzden inan kimse degismiyor kişi kendindeki kusurları görecek ki biseyler yapsın ama onlara göre kendileri mukemmeller bizde sıkıntı var

Back
X