- 27 Mart 2019
- 30.604
- 113.934
- 598
- Konu Sahibi tersgulucuk
-
Iki taraftan da bol bol var diyelim o zaman.Açmak istersen ac senin kararın
Yazdım yukarda bir sürü şey ama halen yok diyor
Ya ben yasamıyorum bu ülke de ya ferhan
Yada kafa dumannnnnnn
Isyannnnnn
Benim kafam bu konularda çok mu ters çalışıyor ?ben tam tersi senin eşinin yerinde olsam mahcup olurum.bu yaşa kadar erkek hâlimle kimseyi bulamamışım, beni istenen, güçlü biri olarak görmezse karım diye telaş yaparım.Tövbe tovbeee eğer bı daha böyle laf ederse kesin bir dille bosanacaginizi söylemelisiniz çünkü bı evlilikte yapilacak en buyuk kusuru işlemiş. Benim eşim de ilk birlikteliğim değil ama ben onun ilk birlikteliğiyim. Bana hiç sormamisti ama durumu takacak bir tipse hiç devam etmeyelim diye bir sure sonra söylemiştim. Asıl benim bu yaşa kadar yapmamam anormal birini sevmissin yapmışsın ayrilacaginizi bilemezdin dedi. Bana böyle bir konudan bel altı vuramayacagini bilir. Şimdi dusununce bile ona bu meseleyi açıklama ihtiyacını duymuş olmayı salaklık olarak görüyorum. Ama eski jenerasyonun getirdiği psikolojik baskılar... Bu hayatta kimse kimseye bedeni yuzunden açıklama yapmamali buna sebep olacak kişileri de toplumdan dislamali
Evet katılıyorum size bu siteye uzun zamandır üyeyim böyle konularda tavrim nettir zaten.ne fark eder ki, alkollüyken bilinçaltı dışa vuruyor işte. adamın zihniyeti berbat, maalesef onun gibi düşünen çok türk erkeği var ama en başta onlara bu payeyi bizler veriyoruz. konu sahibi sen bir kez bile olsa bakire evlenmediğin için ezilip büzüldüysen, bu durumu evlenmeden önce adama sanki cinayet itirafı gibi itiraf ettiysen o da kendinde seni suçlama hakkı görür. bu iğrenç zihniyeti yıkacak olan, bekaret vermek, kendini teslim etmek gibi eril ifadelerden vazgeçmesi gerekenler bizleriz. şu hanzoları tepenize çıkarmayın ya....
Oda üslupla alakalı ben konuşurken öyle rahat konuşamıyorum istedim seviştim felan diye ki konumuz sorunumuz bu mu şimdi olay bu mu bundan mı patlak verecek ben canım istedi seviştim deseydim ay çok pardon eşim hiç değişmeyecekti her şey o lafa bağlı sanki Allah Allah ya
Yaşadığınız yer neresi bu kadar az görüyorsunuz. Gez bakalım ülkeyi öyle miymiş. Ülkenin yarısından çoğu bu konuda katı kurallar içindedir . Siz görmediğiniz için herkesi komşularıniz arkadaşlarınız gibi saniyor olabilirsiniz. Yaşınız küçük belki de o yüzden böyle düşünüyorsunuz bilmiyorum.Ben yine de düşük oran olduğunu düşünüyorum.herşey yaşayana zor tabi.sana denk gelirse bütün ülke bu şekilde zannedersin.haa bir de kendi kafasında kurup duran tayfa çok var.bunlara çocukken önemli diye öğretiliyor, büyüyünce bu algıdan kutulamıyorlar.oysa ki milletin umrunda bile değil.kendi kuruntusu.ben de çocukken öyle sanıyordum ama gram umrunda değilmiş kimsenin.erkekleri tanımadan ne bilecekler ?
Tamam da ben VandayımYaşadığınız yer neresi bu kadar az görüyorsunuz. Gez bakalım ülkeyi öyle miymiş. Ülkenin yarısından çoğu bu konuda katı kurallar içindedir . Siz görmediğiniz için herkesi komşularıniz arkadaşlarınız gibi saniyor olabilirsiniz. Yaşınız küçük belki de o yüzden böyle düşünüyorsunuz bilmiyorum.
Kurban olayım Vanda da yoksa hiçbir yerde yoktur. Siz Van da denizin kenarında falansaniz olabilir ama değilseniz yanlış bakıyorsunuz büyük ihtimalle.Tamam da ben Vandayımdaha nerede denk gelebilirim ki.neyse herkes kendi çevresini daha fazla sanıyor doğal olarak.
Ne diyeyim varsa vardır.umarım karşıma çıkmazlar.Kurban olayım Vanda da yoksa hiçbir yerde yoktur. Siz Van da denizin kenarında falansaniz olabilir ama değilseniz yanlış bakıyorsunuz büyük ihtimalle.
O düşünceler kompleksli ve cahil erkeklerde oluyor. Eşim tam tersine toplum içinde çok iyi iletişim becerilerine sahip ve benim analizime göre üstün zekaya sahip hobilerine de tutkuyla bağlı biri. Beğendiği kadınlara da flört etmektense arkadaş olarak yaklaşma yapısına sahip. O yüzden de kendi degimiyle friendship zonelardan hiçbir zaman çıkamamış.:) Ben de akıllılık edip benle en arkadaş gibi sohbet eden erkekle evlendim. Benim eşim biriyle evlilik öncesi sevişmeyi bir başarı ya da başarısızlık olarak görmüyor(ben de öyle) bu hayatta hiç evlenememis yetişkinler de var. Evlenememis olmaları da sorunlu oldukları anlamına gelmiyor.Benim kafam bu konularda çok mu ters çalışıyor ?ben tam tersi senin eşinin yerinde olsam mahcup olurum.bu yaşa kadar erkek hâlimle kimseyi bulamamışım, beni istenen, güçlü biri olarak görmezse karım diye telaş yaparım.
Erkek olsam da çevreden beğenilmeyen, iletişim kurmayı beceremeyen, yobaz bir kadınla mı birlikteyim diye düşünürdüm.ben ona belaltı vururum yani ben çok beğebiliyordum senin gibi ilişki yaşayacak birini bulamamış sünepeyle evlendim , ben olmasam bakir kalacatın diye diye.tabii herhangi bir seviyesizlik ve hakaret durumunda.bu hayatta her şey bakış açısı valla.sanki herkes çok popüler tercih edilen tipler de herkes kendini tutuyor sanki evleneceği kişi için
Aslında dediğinizin tam aksine burada konu açanlara şöyle yapsaydın böyle yapsaydın vs vs diyenler gerçekte kendileri yapabilir mi eyleme geçebilir mi bilemem yaşamadan anlayamaz bilemez insan illa kendi konumu da kastetmiyorum size de demiyorum bunu genelleme konuşuyorum çünkü üye olmadan önce siteye bakıyordum bazıları bende dahi konu açarken dertleşme maksadıyla açıyor ama bazı üyeler konu açan kişi zaten bunalmış daha daha sinir ediyorlarsende adam olsaydın karını boşamasaydın bir çocukla başıma kalmazdın den
sizi en hassas yerinden vuran biri için bu sozde az da neyse
ayrıca bu tarz konular açılır üyeler cevap yazar konu sahibi kişiler evde eşe yapamadıkları atari burda üyelere yapar hatta bide beddua ederler
arkadaşlar doğru diyor bu kadar saygısız bir adamla halen niye evlisiniz
burakın alsin çocuğunu bulsun bakire birini
ve vermek kelimesi kadar çirkin bir kelime olamaz böyle konuşuyorsunuz erkeklere herşeyi anlatıyorsunuz
fırsat veriyorsunuz birazda ağzı tutmak gerekir
yasadigin şey hata bile olsa hatanı yansitmayacaksin gün gelir o yaradan vururlar o zaman da ezik olmak yetine yürekli olacaksın
Hayır ayık kafayla demiyor asla da konusu dahi açılmıyor konuşuyorum ama alkolluyken bambaşka bir insana dönüşüyorayıldıktan sonra konusuyomusun böyle şeyler söyledin hatırlıyomusun neden söyledin içinde hep bunlar varsa benden neden gizledin vs içini dökmesini isteyin. size söyledikleriyle içindekiler çok zıt belli ki. ayık kafaylada aynı cümleleri kuruyosa direkt bosanın
Alkol almasına engel olamıyorum ayda 2 veya 3 kere içiyor her içtiğinde de bu muhabbet dönmüyor ama bazen içtiğinde diyor işte boşanma benimde aklım da var ama hem kızımdan dolayı hemde ailemden gerekli desteği göremediğim için duruyorumEvet katılıyorum size bu siteye uzun zamandır üyeyim böyle konularda tavrim nettir zaten.
Sormamin sebebi eğer konu sahibi boşanmayı dusunmuyorsa bari eşinin alkol almamasini sağlasın bi şekilde.Alkolik değilse adam tabi.
Tabi eğer alkol almadığı zamanlarda böyle iğrenç şeyler soylemiyorsa geçerli bu önerim.
En azından bir nebze de olsa huzursuz olmaz.
Ben zaten her şeyin farkındayım ne onurum ne de gururum kaldı benimde zoruma gidiyor kimsenin kalbini kırmam istemem tabiki de ama öyle yoruldum ki sonuçta o insanla tamamen bitmiş eşimde bitmemiş adamSizin kafalar yok bizde, bizde kapasite çok merak etmeyin.
Oturunda içinde bulunduğunuz ve içine çekildiğiniz durumun ne kadar sizi alçalttığını bi düşünün…
Inan çoğu kişi hayatın da ne sıkıntılar yaşıyor ve o dediginiz eylemi yapıyorlar bende o eylemi yapanlardanımAslında dediğinizin tam aksine burada konu açanlara şöyle yapsaydın böyle yapsaydın vs vs diyenler gerçekte kendileri yapabilir mi eyleme geçebilir mi bilemem yaşamadan anlayamaz bilemez insan illa kendi konumu da kastetmiyorum size de demiyorum bunu genelleme konuşuyorum çünkü üye olmadan önce siteye bakıyordum bazıları bende dahi konu açarken dertleşme maksadıyla açıyor ama bazı üyeler konu açan kişi zaten bunalmış daha daha sinir ediyorlar
İnanın yorumlarınız benim için o kadar kıymetli ve önemli ki benden yaşça büyük olan da vardır bu özel bir konu kimseye anlatıp içimi de dökemiyorum iyi ki böyle bir platform varInan çoğu kişi hayatın da ne sıkıntılar yaşıyor ve o dediginiz eylemi yapıyorlar bende o eylemi yapanlardanım
Ben dünyaya birinin kahrını lafını çekmeye ezilmeye hakarete uğramaya gelmedin
Ben insanım köle değilim
Bunun bilincinde olmak lazım dik durmak net olmak lazım burda yazılan yorumların çoğu tecrübe ben yaşadım siz yaşamayın sizde hayatınıza bakın diye yazılan samimî yorumlar
Ama diğeri de var kendi özelinde bir şey yapamayıp buraya atar yapmaya dalga geçmeye yada neyse yapanlarda vardır bir dünya insan var
Siz size en doğru neyse ona yönelirsiniz olur biter
Ben okurken açıkçası farklı şeyler düşündüm. Sizin geçmişinizle bir derdi yok bence. Çocuk doğduktan sonra eşinize karşı soğuk mu davrandınız? Ya da cinsel hayatınızda sıkıntılar mı var? Sevilmediğini ya da arzulanmadığını düşünen bir adamın haykırışları gibi geldi bana. İçten içe onu sevmediğinizi ya da eski erkek arkadaşınız kadar sevmediğini düşünüyor olabilir.İnanın yorumlarınız benim için o kadar kıymetli ve önemli ki benden yaşça büyük olan da vardır bu özel bir konu kimseye anlatıp içimi de dökemiyorum iyi ki böyle bir platform var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?