Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor ?

O da eski karısına yapmış o pislikleri belki daha beterini kadın çocuğuyla ortada kalmış ona bakarsak.

Bile bile evlendin deyip yarım bırakmayın.. Ben senin bu halini bilerek evlendim sen de beni bilerek evlendin, bunları bilip de şu an çekemiyorsan aha kapı orada deyin..
Psikolojik şiddet uyguluyor dangoz

Ben zaten her şeyin farkındayım ne onurum ne de gururum kaldı benimde zoruma gidiyor kimsenin kalbini kırmam istemem tabiki de ama öyle yoruldum ki sonuçta o insanla tamamen bitmiş eşimde bitmemiş adam
Sizi burda kimse incitmiyor, eşinizin ne kadar kötü ve size karşı terbiyesiz olduğunu belirtiyor.
Fakat siz konuyu yazarken dahi size aşşalayan kocanıza toz kondurmuyorsunuz.

İşin kötü tarafının farkında değilsiniz.
Aslında eşiniz bekarete çok önem veren bir adam değil… Kaldı ki inanın önemli de değil… Amacı sizi psikolojik baskı ile çaresiz, ona muhtaç bırakmak…
Ve inanın eşinizin bahsettiği gibi bakire olmayan hiç bir kadını öteleyip kakalamıyorlar buna emin olun.

Kendisi bir kadın tarafından boşanacak kadar da çekilmez bi adammış…

Neden kendinizi bu konuma soktuğunuzu anlayamıyorum. Siz kendinizi böyle ezik hissederseniz adam da böyle üste çıkar hiç kusura bakmayın

Edilgen, tecrübesiz, bakire kadınlar istiyorlar; çünkü cinsel performanslarının kıyaslanmasını istemiyorlar.

Kendi bedeni üzerinde istediği gibi söz sahibi olan, özgür düşünen ve davranan güçlü, kişilikli kadınlardan korkuyorlar;çünkü ne kadar aciz olduğunuzla yüzleşmekten kaçıyorlar.

Böyle hadsiz, terbiyesiz, ezik, aciz heriflere kendinizi ezdirmeyin. Kendi benim kendi kararım, canım istedi; YAPTIM. Bu kadar. Bitti.

Toplumda falan değil başta sizin için çok önemli bakirelik. Kendimi teslim ettim, bakireliğimi ona verdim, ben bakire değilim bunu bil demeniz, ki bu açıklamanın alt metni bak ben defoluyum(!) ben böyleyim beni böyle kabul edebilirsendir.
Şimdi siz böyle düşünürken, böyle konuşmalar yapmışken karşıya da böyle bir enerji geçiriyorsunuz o da sizi öyle görüyor. Çünkü siz en başta bu durumdan ötürü kendinizi değersiz görüp değerden düşürmüşsünüz bakire değilsiniz diye. Ama bakire değilim nolcak demek budur çünkü. Hatta kendinizi bu durumdan ötürü boşanmış çocuklu bir adama denk görmüşsünüz bence.

Gelelim şimdiki soruna bu tavrınız hiçbirşeyi çözmez. Yarı küs yarı barışık aynı evde devam... Aynı şeyleri habire yaşarsınız. Çocuğunuz 2 yaşındaymış. Çocuğunuzun aklı ermeye başlayınca bunlara şahit olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz. Kalmış 2-3 senesi
O yüzden ciddi bir rest çekmeniz bu konunun tekrar açılması dahilinde boşanacağınızı söylemeniz gerekiyor. Çocuğunuz için de endişelenmeyin böyle zar kafalı çok pardon ama şerefsiz bir babanın yanında da büyümeyiversin. Çocuğunuza iyilik ettiğinizi onu düşündüğünüzü size düşündüren ne bu evlilikte acaba.

"Ben seni -bu halinle - -bile- kabul ettim."

Bu cümle midemi bulandirdi
Çok şey yazmak gelse de içimden yazamıyorum.
Her fırsatta bu tarz konularda dile getirdigim şu ki ; kendinizi şu sözde erkek musveddelerine ezdirmeyin!

Sen kimsin ki beni kabul edeceksin?
Ne varmış benim halimde?
O zaman ben de seni o halinle kabul etmis oluyorum ?
Derdim kesinnnn derdim ben olsam!
Es de olsa , can da kan da ya nolursunuz kendinizi ezdirmeyin!

Muhabbetten, kafa yapisindan ciddi manada midem bulandı .
Buna tepki göstermeyip üzülerek dert yandiginiza göre affedip hatta kendinizi suçlu hissedip, o adama yaranmak için elinizden geleni yapacaksınız gibi duruyor.
O yüzden birşey diyemiyorum.

Son bir yıldır, evlilik hayatınızı etkileyen bazı sorunlar yaşamış olabilir misiniz? "" Her kavgada" diyorsunuz. Çok sık mı kavga ediyorsunuz? Kavga sebepleriniz nedir, nelerden çıkıyor?
Eşinizin bu sözleri kabul edilemez.Ama,bu şekilde değişmesinin bir sebebi vardır. Sevmiyorsa,istemiyorsa,evlendiğine pişmansa,böyle eziyet vermektense boşanabilir, daha önce boşanmış tecrübe etmiş, çok zor değil.
Boşanmak seçenekleriniz arasında yoksa, aile terapisi almanızı öneririm.Allah yardımcınız olsun.

"kendimi teslim ettim, daha hayatim bitti"

Bu kafa yapisindaki birisiniz, karşiniza eşiniz gibi olmayan biri cıksa zaten istisna olurdu. Asagi yukari herkes kendi zihniyetindeki insanlarla denk geliyor ve anlaşiyor. Eşinizin boyle dusunmesi kacinilmaz haliyle. Eşiniz sizinle ayni kafada olmasa sizinle olamazdi zaten.

Ay çok güzel akıl vermişsin sanki

Lütfen 2. evlilik yapacak erkekleri söyle bir süzün.Bu zaten çok evlilik aile çocuk düşkünü olsa boşanmazdi diye.Istisnalar vardir elbet ama ülkemizde.evlilikler genellikle erkeklerin sorunluluk almak istememesi, aldstmasi, calismamasi, şiddet ve gibi konular yüzünden bitiyor.Sonra bu adamlar çok mükemmel eski eşleri tu kak. diye evlenip başınıza iş aliyorsunuz.
Sizin geçmişinizi iyi niyetli gibi yaklaşıp öğrenmiş simdi de size karşı kullanıyor.
Hayat boyu da böyle devam edecek terbiyesiz adam.Cunku kendini güçlü hissetmesi icin sizi ezmesi lazim.Muhtemel ilk evliliginde de benzer hikaye vardir.
Hayat sizin bununla bir ömür geçmez.Cocugunuz için konusun isterseniz evlilik danismanina ikna edin.
Bir aile büyüğünden destek isteyin diycem ama sizi suçlu konuma düşürebilir eşiniz.
Zor Allah yardımcınız olsun

Asıl siz onu boşanmış çocuklu hali ile kabul etmişsiniz. Hadi bir kere boşanmış neyse ama iki kere boşanmış bir adamı bir daha kim alır? Bence sizinle iyi geçinmeye baksın.

Terbiyesiz pislik adam. Kendi evlenmis bosanmiş size mi laf ediyor. Normalde de etmemesi lazim ama bu durumda ek olarak edemez. Soz de ona sayin agzinizi baglayan yok. Şiddet egilimi varsa da kacın kurtarın kendinizi

Eşinize yazıklar olsun madem bu zihniyette bir adamdı evlenmeden aklı neredeymiş. Evlenmiş boşanmış çocuklu adam nolur beni alsın diye bakire kızlar sıraya dizilmişti sanki, beyne bak adamdaki. Vallahi çok sinirlendim eşinize insan evlendiği kadına, çocugunun anasına eşine böyle sözler söyler mi. Hazmedememiş kendi içinde bu olayı o yüzden içip içip saçmalıyor. Normalde de çok kıskanç mıdır? Psikopatlık derecesinde kıskanıyor gibi sanki eski sözlünüzü, altta kalmayın sakın bir laf söyleyince sizde söyleyin. Siz pasif olup ağladıkça sustukça daha çok üzerinize gelir. Evlenip boşanmak suç değil ama sözlenip ayrılınca bu mu suç. Ayrıca sizin durumunuzda olan senelerce ilişkisi devam eden kadınların bir çoğu zaten evlilik öncesi birliktelik yaşıyor, siz önüne gelenle takılan biriymişsiniz gibi davranmaya ne hakkı var size buna izin vermeyin siz bi namussuzluk yapmamıssınız. Evliyken eşinizi aldatmamışsınız. Utanacak hiçbişeyiniz yok kendinizi eksik güçsüz hissetmeyin. O adama muhtaçta değilsiniz, o olmasaydı da evlencektiniz. O olmasaydı da birini sevecektiniz. Bir defa hayatınızda kötü bir deneyim başınıza geldi diye bu hayatın sonu değil. Üstelik binlerce kadın gidip diktirme vs işlem yaptırıyorken siz dürüst davranarak gerçekleri anlatmışsınız. Bu saatten sonra zerre kızmaya hakkı yok size, eğer dediğim şekilde adamı kandırsaydınız siz haksız olurdunuz ama bu durumda tamamen eşiniz haksız

Kendi neden evlenmiş. Sevmiş ki evlenmiş. Siz de dinliyorsunuz bu sözlerini. Sevmiş evlenmiş sevişmiş. Sizi yargılamaya ne hakkı var? Siz neden dinleyip oturuyorsunuz? Defolsun gitsin bakire bulsun o zaman ayı.

Şunu da söyleyeyim konu sahibi, ben bakire değildim. Eşimin de benim de ilk evliliğim. Bir kere bile kaç kişi oldu, kimle oldu diyemez. Demedi ama demeye kalksaydı da lafını dinleyip oturmazdım. Yol verirdim. Sekiz senedir evliyiz. Aklınızı toplayıp boşanın bu öküzden

Dini yorumlar yasak ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim
Halifelerden birine ismini tam hatırlamıyorum sahabilerden biri gelerek İslam'la tanışmadan önce kızının yaptıklarını anlatıp hatta intihar ettiğini bile evlendiği eşine ailesine anlattığını söyleyen adama
halife tarafından sen kızını ak pak gelin et geçmişi kurcalama bir kez daha birine söylersen sana hiç iyi söylemem iki elim yakan da olur demiş
Ben anlamıyorum
Siz öncesini sormadığıniz arastirmadiginiz birine neden anlatıyorsunuz
Ha elbet anlayacaktır ama çözüm anlatmak deil
Erkekler düz düşünür ne yaparsanız yapın elbet bir gün karşınıza çıkar bu arada bundan birine bahsetmismi

Bu kabul edilip edilmeyecek bir "kusur" değil öncelikle. Karşınızdaki adam evlenip boşanmış bir de çocuğu olan bir insan ama siz kendinizi mi kabul ettirmiş oluyorsunuz? Diyemiyor musunuz asıl seni kim kabul ederdi diye? Siz kendinizi böyle ezik görürseniz karşınızdaki de ezer. Ben olsam o adamın ağzına tükürürdüm bak bakalım bir daha ağzını açabiliyor mu ayyaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…