- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.234
- 798
- Konu Sahibi beautifulgirl25
-
Kadının belaları evi basınca o evde kalmışmışlar ya, yakında eve getirip "bu kadını bu evde koruyacağım" da diyebilir zaten.
Konu sahibi tane tane yazıyor ne güzel en sevdiğim
Numaraları alın kanıt olarak kullanınEşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Şuphelenmekte biraz gec kalmamis misin?Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
şaka gibi adam yüzsüzlükte zirve yapmış.
konu sahibesi de ayrı tuhaf..
Vallahi o kadar bunaldım ki kimi adamı sen eve baglayamamissin kimi iş icabıdır diyorşaka gibi adam yüzsüzlükte zirve yapmış.
konu sahibesi de ayrı tuhaf..
Meslek onurunu zedeleyici davranış olarak görünüyor yüz kızartıcı suç veya ahlaksız yaşam vs mesleğe aykırı .Evli olduğu halde başka kadınlarla evlilik dışı ilişki yaşıyorsa bunu ispat ederse sorun yaşar eşi .Emniyete niye şikayet edeceksiniz onu anlamadım. Polislerin pavyona gitmesi yasak mı. Ha yasadısı iş yapıyorsa bilemem.
Ne barlar var pavyondan beter.En fazla baska bir sehre surerler ya da birimini değiştirirler. Baska da bir şey olmaz.Meslek onurunu zedeleyici davranış olarak görünüyor yüz kızartıcı suç veya ahlaksız yaşam vs mesleğe aykırı .Evli olduğu halde başka kadınlarla evlilik dışı ilişki yaşıyorsa bunu ispat ederse sorun yaşar eşi .
İş icabı gibi bir yalanı kadının kocası bile akıl edip söylememiştirVallahi o kadar bunaldım ki kimi adamı sen eve baglayamamissin kimi iş icabıdır diyor
Vallahi o kadar bunaldım ki kimi adamı sen eve baglayamamissin kimi iş icabıdır diyor
Ya tabiki meslekten atılmaz ama kıdem cezası vs alır ,yada dediğiniz gibi birim şehir vs değişir .İlk yazdığım düşüncelerim toz oldu valla .Senden daha iyi kadınlık yapiyolar lafundan sonraNe barlar var pavyondan beter.En fazla baska bir sehre surerler ya da birimini değiştirirler. Baska da bir şey olmaz.
Bunlar olsa da degısen bir sey olmayacak ki. Bu durumda adam daha da kınlenecek.Bosanmayacaksa yuz goz olmasın daha iyi.Ya tabiki meslekten atılmaz ama kıdem cezası vs alır ,yada dediğiniz gibi birim şehir vs değişir .İlk yazdığım düşüncelerim toz oldu valla .Senden daha iyi kadınlık yapiyolar lafundan sonra
İş bulamadım oğluma nasıl gelecek sunacağım diye korkuyorumE böyle olaylarda önce şüphelenip bir kanıt aranıp sonra itiraf kısmi olmaz mı?
Sizde kanıt olarak resim var.
Adam gayet öküzvari (tüm öküzlerden özür dileyerek) bir biçimde itiraf da etmiş.
Siz hangi şüpheyi bekliyorsunuz?
Allah korusun zaten pek benimle ilgilenmiyorkalk doktora git madem boşanmıyorsun , hastalık kapmışssındır büyük ihtimalle
Vazgeçer diye hep umutladim ama yok bizide gözü görmüyor artık kadınlarla sarmaş dolaş resimlerini buldum emniyete şikayet etmek istiyorum ama bize bişey yapar diyede korkuyorum işim olsa bir dakika bile durmak istemem
Polis adamn uyumaya vakti zor oluyo hangi ara gdiyo pavyonlara ise diyemi cikiyo gdiyo yogun calisan meslek grubu ailelerine zor vakit ayiriyolar siz nasil anladiniz pavyona gttgniEşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?