Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Numaraları alın kanıt olarak kullanın

Şuphelenmekte biraz gec kalmamis misin?

Toplayın delilleri boşanma davası açın. Başka nasıl bir öneride bulunabiliriz? Birlikte gidin pavyona başında durun mu diyelim? Yapmanız gereken şey apaçık ortada.

şaka gibi adam yüzsüzlükte zirve yapmış.
konu sahibesi de ayrı tuhaf..

Valla okudukça sinirleniyorum yeni içeriden çıktım diye sakin duruyorum. Ama sinir katsayım fırlıyor yine..

Önce şüphe dedi.
Sonra "kadın aramızdan çekil dedi" dedi.
Sonra da adam "onlar daha iyi kadınlık yapıyor dedi" dedi.
İnşallah trolldür..

Emniyete niye şikayet edeceksiniz onu anlamadım. Polislerin pavyona gitmesi yasak mı. Ha yasadısı iş yapıyorsa bilemem.

Emniyete niye şikayet edeceksiniz onu anlamadım. Polislerin pavyona gitmesi yasak mı. Ha yasadısı iş yapıyorsa bilemem.
Meslek onurunu zedeleyici davranış olarak görünüyor yüz kızartıcı suç veya ahlaksız yaşam vs mesleğe aykırı .Evli olduğu halde başka kadınlarla evlilik dışı ilişki yaşıyorsa bunu ispat ederse sorun yaşar eşi .

Ne barlar var pavyondan beter.En fazla baska bir sehre surerler ya da birimini değiştirirler. Baska da bir şey olmaz.

E böyle olaylarda önce şüphelenip bir kanıt aranıp sonra itiraf kısmi olmaz mı?
Sizde kanıt olarak resim var.
Adam gayet öküzvari (tüm öküzlerden özür dileyerek) bir biçimde itiraf da etmiş.
Siz hangi şüpheyi bekliyorsunuz?

Ne barlar var pavyondan beter.En fazla baska bir sehre surerler ya da birimini değiştirirler. Baska da bir şey olmaz.
Ya tabiki meslekten atılmaz ama kıdem cezası vs alır ,yada dediğiniz gibi birim şehir vs değişir .İlk yazdığım düşüncelerim toz oldu valla .Senden daha iyi kadınlık yapiyolar lafundan sonra

Ya tabiki meslekten atılmaz ama kıdem cezası vs alır ,yada dediğiniz gibi birim şehir vs değişir .İlk yazdığım düşüncelerim toz oldu valla .Senden daha iyi kadınlık yapiyolar lafundan sonra
Bunlar olsa da degısen bir sey olmayacak ki. Bu durumda adam daha da kınlenecek.Bosanmayacaksa yuz goz olmasın daha iyi.

İş bulamadım oğluma nasıl gelecek sunacağım diye korkuyorum

Emniyete şikayet etseniz ne olacak ki boşanmadıktan sonra. Bence siz o fotoğrafları boşanırken kanıt olarak kullanın ancak.

Polis adamn uyumaya vakti zor oluyo hangi ara gdiyo pavyonlara ise diyemi cikiyo gdiyo yogun calisan meslek grubu ailelerine zor vakit ayiriyolar siz nasil anladiniz pavyona gttgni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…