Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

yok görev icabı diyormuş ya ona masal dedim.
konu sahibesi saf mıdır nedir..
adamın bir eve kuma getirmediği kalmış kadınlardan birini..

daha iyi kadınlık yapıyor’u da mı görev icabı söylemiş?
bence konu sahibi maksatlı açmış konuyu.
sadece eşi değil, ekip arkadaşları da ‘şey tipli adamlarmış’ hatta onlar yoldan çıkarmış.

Bu "sen de kadın ol evde tut" yalanı kadınlara yüzyıllardır söyleniyor. Siz ilk değilsiniz. Yemeyin..
Kendinize biraz saygınız varsa zaten yapılacağı biliyorsunuzdur..

Benim kv ve eltileri de böyle sözlere maruz kalmışlar yıllarca. Kimi kime şikayet ediyorsunuz? Oğullarına toz kondurmazlar. O vicdan yoktur onlarda.

Siz şimdi boşanın yanlarında barındıramazlar yük olur. O yüzden sus otur derler. "Sen çek kahrını, kuş ölünce yanında oturur" diyorlar işte..

Benim kv 30 sene sonra boşandı kafası rahat. Diğerleri hala evli ama yıprandıkları yanlarına kâr kaldı.
He erkekler durulmadı mı? Duruldu. Sanırsın o hovarda tipler onlar değilmiş. Ama gençlik de gitti. Kadınların hepsi o günleri acıyla anıyor ağlıyorlar..

Valla safim safmisim be kardeşim iyi niyetten hep kaybettim

Kadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyor
Her mesajı görmediğim için kendimce yorum yapıyorum tabi ama bu seni arayan kadın sanırım ve bu kadın bunları yardıma polis olduklarını bilerek mi cagiriyo yoksa normal bir erkek vs diye mi ...yani görev icabı mi diyorum tabi de kadın senin numaranı nasıl bulabiliyor o zaman kimliğini de çıkarırlar her türlü

Kadının telefonunu eşimin telefon dan gizlice alıp aradım aşığım sen aradan çık dedi kadın pavyon sahibiymis bide kadın kimlerle muhatap etti beni tövbe yarabbim

yok görev icabı diyormuş ya ona masal dedim.
konu sahibesi saf mıdır nedir..
adamın bir eve kuma getirmediği kalmış kadınlardan birini..

Kadının belaları evi basınca o evde kalmışmışlar ya, yakında eve getirip "bu kadını bu evde koruyacağım" da diyebilir zaten.

Konu sahibi tane tane yazıyor ne güzel en sevdiğim

Hanımefendi sakın acele edip de yanlış bir karar vermeyin. Hele bi eşiniz pavyonda görüştüğü kadınlardan birine ev açıp borca girsin, hacizlik olun, kadını hamile falan bıraksın da öyle.

Valla hep iyi tarafından bakmaya çalıştım da o lafa uyuz oldum .yani eşim de benim bı çok seyimi eleştirir yeri gelir ama bi kadın için " senden daha iyi kadınlık yaoiyo " dese dilini koparip ................. Yaparım .Evde de tutmam

Bir an önce kendinize bir iş bulup, eşinizden kurtulmaya bakın.
Kimlere bulaştığı bellide değil. Bırakın aldatılmayı başınıza kötü bir şey gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…