- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.234
- 798
- Konu Sahibi beautifulgirl25
-
Kadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyor
Muhtemelen evli değiller demek için söyledi ben eşleri varsa onlardan yardım iste dedim ya :) kötü niyetle dememiştir diye düşünüyorumAnov
Kavgada denmez
KKnın %33ünü triggerladın şu an
"Affedersiniz dul dediler"
Sivil polis acaba gorevmi diye düşündüm ama 3degil 5 değil hep pavyondan kadinlarami yardımcı oluyor eşimyahu ne masalı, adam açık açık söylüyormuş daha ne desin anlamadım ki?
yok görev icabı diyormuş ya ona masal dedim.
konu sahibesi saf mıdır nedir..
adamın bir eve kuma getirmediği kalmış kadınlardan birini..
Aynen iyi niyetten kaybediyoruz kardeşim acaba dogrumudur acaba gorevmidir diye diye kafayı yicem5 yaşındaki çocuk inanmaz bu yalana..
Ailem varda her erkek yapmıştır zamanında giyin süslen kendine bak diye beni sorumlu tutuyorlar beni istemiyorsa ayrılsın benim o kadınlar yüzünden onurumu kırması doğru değil diyorum evladın var sabret diyorlar
Valla safim safmisim be kardeşim iyi niyetten hep kaybettimdaha iyi kadınlık yapıyor’u da mı görev icabı söylemiş?
bence konu sahibi maksatlı açmış konuyu.
sadece eşi değil, ekip arkadaşları da ‘şey tipli adamlarmış’ hatta onlar yoldan çıkarmış.
Her mesajı görmediğim için kendimce yorum yapıyorum tabi ama bu seni arayan kadın sanırım ve bu kadın bunları yardıma polis olduklarını bilerek mi cagiriyo yoksa normal bir erkek vs diye mi ...yani görev icabı mi diyorum tabi de kadın senin numaranı nasıl bulabiliyor o zaman kimliğini de çıkarırlar her türlüKadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyor
Dava acicam iş bulmaya çalışıyorum evlenip aile evinden çıkınca yük olmak istemiyorum kimseyeBoşanmaya niyetin yok, bari korun mazallah eşin diğerlerinden hastalık kapmış olabilir ciddiyim.
Kadının telefonunu eşimin telefon dan gizlice alıp aradım aşığım sen aradan çık dedi kadın pavyon sahibiymis bide kadın kimlerle muhatap etti beni tövbe yarabbimHer mesajı görmediğim için kendimce yorum yapıyorum tabi ama bu seni arayan kadın sanırım ve bu kadın bunları yardıma polis olduklarını bilerek mi cagiriyo yoksa normal bir erkek vs diye mi ...yani görev icabı mi diyorum tabi de kadın senin numaranı nasıl bulabiliyor o zaman kimliğini de çıkarırlar her türlü
Onlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
ben hiç anlamadım sizi.Valla safim safmisim be kardeşim iyi niyetten hep kaybettim
Bunu diyorsa şimdiye kadar söylediğim herşeyi gerj alıyorum .Yani görev icabı iclerine girmek için samimiyet kurar vs de senden daha iyi kadınlık yaoiyo filan durum başkaOnlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
Kadın ne iş yaptığını biliyor mu pekiKadının telefonunu eşimin telefon dan gizlice alıp aradım aşığım sen aradan çık dedi kadın pavyon sahibiymis bide kadın kimlerle muhatap etti beni tövbe yarabbim
yok görev icabı diyormuş ya ona masal dedim.
konu sahibesi saf mıdır nedir..
adamın bir eve kuma getirmediği kalmış kadınlardan birini..
Hanımefendi sakın acele edip de yanlış bir karar vermeyin. Hele bi eşiniz pavyonda görüştüğü kadınlardan birine ev açıp borca girsin, hacizlik olun, kadını hamile falan bıraksın da öyle.Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?