- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi beautifulgirl25
-
Ne yapman gerektigini biliyorsun. Sorunun tek cevabi var boşan. Ama buraya yazdigina göre boşanmak gibi bi niyet yok . Adamin düzelmeye niyeti yok . Sonuç olarak söylenecek tek sey Allah yardimcin olsun.Eşim polis ve sürekli pavyonlara gidiyor telefonunu oradaki kadınlara veriyor kadınlar sürekli eşimi arıyor bazen farklı isimlerle kaydediyor sürekli telefonunu saklıyor habersiz kontrol ettiğimde 5-6kere farklı pavyon kadınlarıyla görüşmeleri olduğunu gördüm 8yasinda bir oğlum var çalışmıyorum ve artık bu şüphelere yaşamaktan yoruldum ailesine anlatıyorum o öyle bişey yapmaz diyorlar polis memuru böyle bir hayat süremez şikayet edicem seni diyorum isterlerse işten atsinlar diyor ne yapmalıyım yanlış karar vermekten de korkuyorum
Sizde bir görev icabı diyor diyosunuz. Bir onlar daha iyi kadınlık yapıyor dedi diyosunuz net olun lütfenOnlar daha iyi kadınlık yapıyorlar diyor
Yoo Kadıköy'de bir sokak komple pavyon. Misakı milli sokak, hemen rıhtımdaBu devirde pavyon mu kaldi yahu, ben sadece otantik olanlara turistler, yol ustu pavyonlarina saplar gidiyor saniyordum.
Yoo Kadıköy'de bir sokak komple pavyon. Misakı milli sokak, hemen rıhtımda. Muzikhol, ocakbaşı yazan ve cami penceresi kapalı olup dışardan görünmeyen bir suru yer pavyon özellikle müzikhol yazanlar. sizin sokakta bile vardır belki:) pavyon konusuna hakim bir insanım
Var varİste onlarda hep yabancilari görüyorum ben, aksaraydakilerde falan da, bizim eski musterilerimiz kumkapidan sonra aksaray pavyonlarina gitmek isterdi, bir gecede 4-5 bin tl hesap oderlerdibu arabesk filmlerdeki pavyonlardan, yol ustu muzikholleri disinda kalmadi saniyordum cidden.
Bende adını koyamadim iş için diyor ailen huzursuzsa birimini değiştir diyorum o da yok emniyete bildirip bildirmeme konusunda kararsızım sursunler bari mekan edinmiş bölgesinde olan yerlere kimliğimi gösterir girerim diyor bu bile bence görevi suistimalBu aldatilmak degil mi?
Kadının belalilari evini basmış ta o ve bir arkadaşı daha o yüzden orada kalmış öyle diyor
Sadece gece çalışıyor sivil 1gece çalışıyor ertesi gun arkadaşlarımın yanına gidiyorum diye çıkıyor gece 3te 5te geliyor telefonunu sürekli saklıyor ondan suphelendim WhatsApp fotoları dan buldum mesajlar fotolar ajan gibi araştırdım bazı kadinlari kendim aradım eşimi aramissiniz mahsuscuktan bende polisim ben yardımcı olayım gibisinden hepside barda pavyonda çalışan kadın normal birine yardım etse tamam diycemPolis adamn uyumaya vakti zor oluyo hangi ara gdiyo pavyonlara ise diyemi cikiyo gdiyo yogun calisan meslek grubu ailelerine zor vakit ayiriyolar siz nasil anladiniz pavyona gttgni
Bide kadınlarla yüz göz oldum sayesinde ben diyorum eşimden uzak durun kadınlar eşine hesap sor boynuna tabela as madem evli diye diyor hepinizi mahkemeye vericem diye korkutuyorum hopppaaa aradan 1ay geçmeden telefonunda dakika başı arayan başka kadın soruyorum o da işle ilgili bütün pavyon kadınlarını araştırmayı sanami verdiler bı senmi polissin diyorum cevap yokbuna nasil inandin? Boyle bir gorev verilecek olsa bekar polise verilir. Bekar mi kalmamis
Sivil polis olduğu için acaba iş icinmi gerçekten diye kendimi suçlu hissediyorum acaba amirlerine ulaşıp durumu anlatsam nasıl olur arkadaslarida aynı kendi gibi birbirlerini öyle tutuyorlar ki iş için diyip geçiyorlarNe duymak istediğini inanki merak ettim.Adam gayet açık ve net değilmi.
Amirlerini neden arıosun.Çaltırmadan laf almak için arayabilirsin samımıyetınız varsa .Netleştirmeden amirine alalen sorup rezil etmeyın adamı .Bilemedım allah yarfımcın olsun.Adam boşanmak istıom fln dıomuSivil polis olduğu için acaba iş icinmi gerçekten diye kendimi suçlu hissediyorum acaba amirlerine ulaşıp durumu anlatsam nasıl olur arkadaslarida aynı kendi gibi birbirlerini öyle tutuyorlar ki iş için diyip geçiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?