Eşim sürekli pavyonlarda bir fikir verebilir misiniz?

Ne yapman gerektigini biliyorsun. Sorunun tek cevabi var boşan. Ama buraya yazdigina göre boşanmak gibi bi niyet yok . Adamin düzelmeye niyeti yok . Sonuç olarak söylenecek tek sey Allah yardimcin olsun.

Esiniz polis diye onu neden bu kadar gözünüzde buyuttunuz ki?
Yok bise yapar bize diye korktum falan.
Kendi kul hakkiniza giriyorsunuz farkinda misiniz bu rezalete susarak?
Polis hayati böyle hayat suremezmis. Ne alakası var? Bu hayatı sürmek icin para olsun yeter polislik ne alaka?
Siz esinizden basbaya korkuyorsunuz.
Yok dikkat ettim de esi polis olan tanidiklarimda boyle bişey gordum
Neymis kocasi eve gelince onun başını didiklemiyormus kavga etmiyormus eli silahlı adammış
Bizim kocalarimizda da silah var da polis falan degil. Kendi topuguna sıkar anca.

Bu devirde pavyon mu kaldi yahu, ben sadece otantik olanlara turistler, yol ustu pavyonlarina saplar gidiyor saniyordum.

Bro yazdım ama tinlamadin. Polis molis fark etmez kocanın pavyon alışkanlığı var. Ve pavyon demek karı kız demek. Eğlenmek isteyen normal adama normal bar, meyhane bol.. karı kız isteyen pavyona gider.. hele polisler tekrar ediyorum beleş yiyip içiyorlar oralarda. Aldatilmissin zaten gardaş daha neyi soruyorsun. Acı gerçekleri bazen kabul etmek gerek. Al çocuğunu kendine güzel bir hayat kur. Bazı şeyler yumuşak söyleyince olmuyor anam bu ne be

Bu devirde pavyon mu kaldi yahu, ben sadece otantik olanlara turistler, yol ustu pavyonlarina saplar gidiyor saniyordum.
Yoo Kadıköy'de bir sokak komple pavyon. Misakı milli sokak, hemen rıhtımda. Muzikhol, ocakbaşı yazan ve cami penceresi kapalı olup dışardan görünmeyen bir suru yer pavyon özellikle müzikhol yazanlar. sizin sokakta bile vardır belki:) pavyon konusuna hakim bir insanım

İste onlarda hep yabancilari görüyorum ben, aksaraydakilerde falan da, bizim eski musterilerimiz kumkapidan sonra aksaray pavyonlarina gitmek isterdi, bir gecede 4-5 bin tl hesap oderlerdi bu arabesk filmlerdeki pavyonlardan, yol ustu muzikholleri disinda kalmadi saniyordum cidden.

Var var ailem müzik ve hizmet sektöründe olduğu için bir dönem.. hala varlar ve müşterileri normal yurdum erkekleri.. ama sanırım eskiden daha güzel yapıları varken artık çok varoş olmuşlar.. İstanbul'un her semtinde var ki bir tek Ümraniye de ve uskidarda denk gelmedim neden bilmiyorum. Bir sanatci arkadaşım menajeri vasıtası ile tüm Türkiye pavyonlarini Edirne'den Kars'a gezdi solist olarak.. gecede 500 lerden aşağı değil alınan paralar... Türkiye eğlenmeye devam ediyor normal mekanlar herkesi sarmiyor bizden kaçıp pavyona akın ediyordu herkes Didim'de ki orada bile pavyon var

Bu aldatilmak degil mi?
Bende adını koyamadim iş için diyor ailen huzursuzsa birimini değiştir diyorum o da yok emniyete bildirip bildirmeme konusunda kararsızım sursunler bari mekan edinmiş bölgesinde olan yerlere kimliğimi gösterir girerim diyor bu bile bence görevi suistimal

Polis adamn uyumaya vakti zor oluyo hangi ara gdiyo pavyonlara ise diyemi cikiyo gdiyo yogun calisan meslek grubu ailelerine zor vakit ayiriyolar siz nasil anladiniz pavyona gttgni
Sadece gece çalışıyor sivil 1gece çalışıyor ertesi gun arkadaşlarımın yanına gidiyorum diye çıkıyor gece 3te 5te geliyor telefonunu sürekli saklıyor ondan suphelendim WhatsApp fotoları dan buldum mesajlar fotolar ajan gibi araştırdım bazı kadinlari kendim aradım eşimi aramissiniz mahsuscuktan bende polisim ben yardımcı olayım gibisinden hepside barda pavyonda çalışan kadın normal birine yardım etse tamam diycem

Ne duymak istediğini inanki merak ettim.Adam gayet açık ve net değilmi.

buna nasil inandin? Boyle bir gorev verilecek olsa bekar polise verilir. Bekar mi kalmamis
Bide kadınlarla yüz göz oldum sayesinde ben diyorum eşimden uzak durun kadınlar eşine hesap sor boynuna tabela as madem evli diye diyor hepinizi mahkemeye vericem diye korkutuyorum hopppaaa aradan 1ay geçmeden telefonunda dakika başı arayan başka kadın soruyorum o da işle ilgili bütün pavyon kadınlarını araştırmayı sanami verdiler bı senmi polissin diyorum cevap yok

Ne duymak istediğini inanki merak ettim.Adam gayet açık ve net değilmi.
Sivil polis olduğu için acaba iş icinmi gerçekten diye kendimi suçlu hissediyorum acaba amirlerine ulaşıp durumu anlatsam nasıl olur arkadaslarida aynı kendi gibi birbirlerini öyle tutuyorlar ki iş için diyip geçiyorlar

Amirlerini neden arıosun.Çaltırmadan laf almak için arayabilirsin samımıyetınız varsa .Netleştirmeden amirine alalen sorup rezil etmeyın adamı .Bilemedım allah yarfımcın olsun.Adam boşanmak istıom fln dıomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…