Eşim sürekli telefonumu karıştırıyor

Sizde karıştırın , sıkıştırın.
Onun sorduğu soruları her gün ona iade edin.
Şimdilik bu yöntemi deneyeceğim
Güvenmiyor.
Ya da kendide bir haltlar karıştırıyor. Kişi kendinden bilir işi mantığıyla sizi kurcalıyor.
Aklın yolu bir demekki çoğu arkadaş öyle yazmış
Eşimle aramızda ufak tefek kavgalarımız oluyor tamamen eşimden kaynaklı olmasada çoğu kavgayı o çıkarıyor en ufak birşeyde bağırıp çağırıyor vs. Öfkesini kontrol edemiyor diyeyim çok ağladım bu kavgalar yüzünden ve konu ailelere kadar gitti. Belkide acaba hep beni mi anlatıyor yaptığım en ufak şeyi anlatıyor mu diye düşünüyordur yani öyle bir düşüncesi vardır belkide bilemiyorum yorumunuz mantıklı geldi. İnşallah öyle olur çok sağolun
Sende temizle telefonu hergün...
Kocan baya paranoyak galiba
Sanırım öyle :/ artık öyle yapmayı planlıyorum
Hiç normal değil. Ben de 3 senelik evliyim, hiç bir zaman eşim telefonumu eline alıp bakmamıştır. Aynı şekilde ben de onun telefonuna bakmam.
Belkide merak bilemiyorum bir çözsem

Belkide çekindiği birinin sana ulaşmasından korkuyordur yaşasın kötülük

Önceki sevgilim aldatmıstı sanırım ondan, simdikiyle alakası yok yani ama sanırım izleri var hala
Anladım geçmişle alakalı söylediğinizi, siz mümkün mertebe sağlıklı düşünmeye çalışın, karşı taraf şikayetçi değil ve siz de duygusal olarak fazla yorgun değilseniz bu sizin hayatınız, mutluluklar dileyebilirim sadece :)

Ayni seyi bende esimle yasadim. Ustelik kendi calisiyodu beb evde oturuyorum. Bi gun geldi sifremi degistirdim. Niye degistirdin dedi. Hoslanmiyorm arkadaslarimla ozel konusmalarim var ve fotograf gonderdikleri oluyor. Ayip degil mi bu yaptigin ddim. Sustu bisey diyemedi. Yine arada bakar ama sorar alabilir miyim diye o zmn veririm. Zatn wtspta kiz grubuna girmeyi ve galerimi yasakladim. Onun disinda sosyal medyaya bakmasina bisey demiyorm. Mantikli sebepler sunarsaniz diretmez bence. Ama inada binerse suphe duyuyo olabilr. Ayrica siz onu telini izinsiz karistirsaniz ne yaoar acabaaa

Bir şeyler karıştırıyor bence sonradan değiştiyse.
Siz de sıkıştırın bakalım bazı üyelerin de dediği gibi.

Ben sosyal medyaya bakmasından dolayı değil, bazen kuzenlerim ablam vs fotoğraf yolluyor silmeyi unutuyorum o sebepten rahatsız oluyorum. Şimdilik tatildeyiz yoğun ya almıyor telefonumu ama tatil sonrası biliyorum yapacağımı :)

Ben sosyal medyaya bakmasından dolayı değil, bazen kuzenlerim ablam vs fotoğraf yolluyor silmeyi unutuyorum o sebepten rahatsız oluyorum. Şimdilik tatildeyiz yoğun ya almıyor telefonumu ama tatil sonrası biliyorum yapacağımı :)

Belkide çekindiği birinin sana ulaşmasından korkuyordur yaşasın kötülük
Sanmıyorum ya. Öyle olsa eşim bana demez mi böyle birşey olursa sakın aldırma eski konuştuğum vs. Şahsen benim eski sevgilim eşime yazsa ben korkardım :) o sebepten anlattım eşime bitti gitti diye

ya bana normal gibi geldi belki sen karıştırmıyorsun diye rahatsız ediyordur seni

ya bana normal gibi geldi belki sen karıştırmıyorsun diye rahatsız ediyordur seni
Ben arada bir bakıyorum ama. O hergün her ablamla ailemle konuşmamdan sonra alıp okumaya çalışıyor. Ben telefonu bırakır bırakmaz.

Sizde onunkini karıştırın. Karşılıklı birbirinizin telefonu ile ilgili olun. Hatta değişin telefonları. Sen onunkini o da seninkini kullansın.

canim benim esimde oyle valla hergun olmasada illa akir bakar bi uc gune iki gune falan bide sosyal medya hesaplarim yok nisanliyken hepsini kapattim ama ben kendi tlf elime alsam karistirma sevmem o bu hemen baslar bende sevmiyorum diyorum umursamiyo bazen alirim iki resim cekim diye birak cekme sarj az falan hemen yapistirirm lafi bise mi sakliyorun hayirdir diye cok kavga ettik bu yuzden biz instagrami facesi osu busu yuzunden cokkkkkk kavga sdince duzeliyo iki gune geri ayni degismiyo malesef gorev gibi ona

Haklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor

Bazı insanların genel bir güven sorunu oluyor.
İlişkileriyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Aileden veya arkadaş ortamından yaşanılan bilinç altında yerleşen bir takım şeyler olabiliyor.

Aynen oyle katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…