- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Şimdilik bu yöntemi deneyeceğimSizde karıştırın , sıkıştırın.
Onun sorduğu soruları her gün ona iade edin.
Aklın yolu bir demekki çoğu arkadaş öyle yazmışGüvenmiyor.
Ya da kendide bir haltlar karıştırıyor. Kişi kendinden bilir işi mantığıyla sizi kurcalıyor.
Eşimle aramızda ufak tefek kavgalarımız oluyor tamamen eşimden kaynaklı olmasada çoğu kavgayı o çıkarıyor en ufak birşeyde bağırıp çağırıyor vs. Öfkesini kontrol edemiyor diyeyim çok ağladım bu kavgalar yüzünden ve konu ailelere kadar gitti. Belkide acaba hep beni mi anlatıyor yaptığım en ufak şeyi anlatıyor mu diye düşünüyordur yani öyle bir düşüncesi vardır belkide bilemiyorum yorumunuz mantıklı geldi. İnşallah öyle olur çok sağolunAldatılmaktan şüphelenmenin ötesinde bu durum bana göre. Aldatıldığından şüphelenen adam bakar anneni, kardeşini, arkadaşını aramışsın orda kalır. Ama anneni aramışsın ne konuştun olayı tamamen patolojik bir sorunu işaret ediyor. Paranoya, kendisiyle ilgili olumsuz algı, düşük benlik saygısı, belki de aşağılık kompleksi... Ayrıca da sürekli rutin şekilde tel karıştırması takıntı işareti. Allah size kolaylık versin normal dışı bir durum. Zamanla çok yıpranırsınız. Umarım vazgeçer bir süre sonra
Sanırım öyle :/ artık öyle yapmayı planlıyorumSende temizle telefonu hergün...
Kocan baya paranoyak galiba
Belkide merak bilemiyorum bir çözsemHiç normal değil. Ben de 3 senelik evliyim, hiç bir zaman eşim telefonumu eline alıp bakmamıştır. Aynı şekilde ben de onun telefonuna bakmam.
Önceki sevgilim aldatmıstı sanırım ondan, simdikiyle alakası yok yani ama sanırım izleri var halaSanırım sebep aldatılmak, böyle mutluysanız sorun yok tabii :)
Anladım geçmişle alakalı söylediğinizi, siz mümkün mertebe sağlıklı düşünmeye çalışın, karşı taraf şikayetçi değil ve siz de duygusal olarak fazla yorgun değilseniz bu sizin hayatınız, mutluluklar dileyebilirim sadece :)Önceki sevgilim aldatmıstı sanırım ondan, simdikiyle alakası yok yani ama sanırım izleri var hala
Eşim işten gelir gelmez veya biryere gideyim geleyim yada anneme gidip birkaç gün kalayım geleyim hemen telefonumu alır bakar kiminle ne konuşmuşum ne mesajlaşmışım sosyal medya hesaplarıma bakar inceler vs vs kendine görev edinmiş sanki bunu hergün yapmadan duramıyor. Kaç kere söyledim şu telefonumu neden karıştırıyosun güvenmiyo musun diye hiiiiç öyle bakıyorum diyiyor. Geçen anneme gitmiştik telefonumu öyle kurcalıyodum ne var ne yok diye telefonu bırakıp mutfağa gittim ben gider gitmez hemen eline almış yine karıştırmaya başlamış annem söyledi böyle böyle diye dikkatini çekmiş kadının. Ben hiç onun telefonunu karıştırmam binde bir bakarım oda fesat bir düşünceyle değil. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Normal mi ben mi abartıyorum?
Kendisi hergün konuştuğu mesajlaştığı geçmişini temizliyor eve geliyor telefon bomboş :) asıl benim kurcalamam lazım ama adam bakabileceğim birşey bırakmıyor
Mantıklı yazdım bir köşeye bakalım sonuç ne olacak
Ben sosyal medyaya bakmasından dolayı değil, bazen kuzenlerim ablam vs fotoğraf yolluyor silmeyi unutuyorum o sebepten rahatsız oluyorum. Şimdilik tatildeyiz yoğun ya almıyor telefonumu ama tatil sonrası biliyorum yapacağımı :)Ayni seyi bende esimle yasadim. Ustelik kendi calisiyodu beb evde oturuyorum. Bi gun geldi sifremi degistirdim. Niye degistirdin dedi. Hoslanmiyorm arkadaslarimla ozel konusmalarim var ve fotograf gonderdikleri oluyor. Ayip degil mi bu yaptigin ddim. Sustu bisey diyemedi. Yine arada bakar ama sorar alabilir miyim diye o zmn veririm. Zatn wtspta kiz grubuna girmeyi ve galerimi yasakladim. Onun disinda sosyal medyaya bakmasina bisey demiyorm. Mantikli sebepler sunarsaniz diretmez bence. Ama inada binerse suphe duyuyo olabilr. Ayrica siz onu telini izinsiz karistirsaniz ne yaoar acabaaa
Ben sosyal medyaya bakmasından dolayı değil, bazen kuzenlerim ablam vs fotoğraf yolluyor silmeyi unutuyorum o sebepten rahatsız oluyorum. Şimdilik tatildeyiz yoğun ya almıyor telefonumu ama tatil sonrası biliyorum yapacağımı :)Ayni seyi bende esimle yasadim. Ustelik kendi calisiyodu beb evde oturuyorum. Bi gun geldi sifremi degistirdim. Niye degistirdin dedi. Hoslanmiyorm arkadaslarimla ozel konusmalarim var ve fotograf gonderdikleri oluyor. Ayip degil mi bu yaptigin ddim. Sustu bisey diyemedi. Yine arada bakar ama sorar alabilir miyim diye o zmn veririm. Zatn wtspta kiz grubuna girmeyi ve galerimi yasakladim. Onun disinda sosyal medyaya bakmasina bisey demiyorm. Mantikli sebepler sunarsaniz diretmez bence. Ama inada binerse suphe duyuyo olabilr. Ayrica siz onu telini izinsiz karistirsaniz ne yaoar acabaaa
Sanmıyorum ya. Öyle olsa eşim bana demez mi böyle birşey olursa sakın aldırma eski konuştuğum vs. Şahsen benim eski sevgilim eşime yazsa ben korkardım :) o sebepten anlattım eşime bitti gitti diyeBelkide çekindiği birinin sana ulaşmasından korkuyorduryaşasın kötülük
ya bana normal gibi geldi belki sen karıştırmıyorsun diye rahatsız ediyordur seniEşim işten gelir gelmez veya biryere gideyim geleyim yada anneme gidip birkaç gün kalayım geleyim hemen telefonumu alır bakar kiminle ne konuşmuşum ne mesajlaşmışım sosyal medya hesaplarıma bakar inceler vs vs kendine görev edinmiş sanki bunu hergün yapmadan duramıyor. Kaç kere söyledim şu telefonumu neden karıştırıyosun güvenmiyo musun diye hiiiiç öyle bakıyorum diyiyor. Geçen anneme gitmiştik telefonumu öyle kurcalıyodum ne var ne yok diye telefonu bırakıp mutfağa gittim ben gider gitmez hemen eline almış yine karıştırmaya başlamış annem söyledi böyle böyle diye dikkatini çekmiş kadının. Ben hiç onun telefonunu karıştırmam binde bir bakarım oda fesat bir düşünceyle değil. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Normal mi ben mi abartıyorum?
Ben arada bir bakıyorum ama. O hergün her ablamla ailemle konuşmamdan sonra alıp okumaya çalışıyor. Ben telefonu bırakır bırakmaz.ya bana normal gibi geldi belki sen karıştırmıyorsun diye rahatsız ediyordur seni
Sizde onunkini karıştırın. Karşılıklı birbirinizin telefonu ile ilgili olun. Hatta değişin telefonları. Sen onunkini o da seninkini kullansın.Eşim işten gelir gelmez veya biryere gideyim geleyim yada anneme gidip birkaç gün kalayım geleyim hemen telefonumu alır bakar kiminle ne konuşmuşum ne mesajlaşmışım sosyal medya hesaplarıma bakar inceler vs vs kendine görev edinmiş sanki bunu hergün yapmadan duramıyor. Kaç kere söyledim şu telefonumu neden karıştırıyosun güvenmiyo musun diye hiiiiç öyle bakıyorum diyiyor. Geçen anneme gitmiştik telefonumu öyle kurcalıyodum ne var ne yok diye telefonu bırakıp mutfağa gittim ben gider gitmez hemen eline almış yine karıştırmaya başlamış annem söyledi böyle böyle diye dikkatini çekmiş kadının. Ben hiç onun telefonunu karıştırmam binde bir bakarım oda fesat bir düşünceyle değil. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Normal mi ben mi abartıyorum?
Haklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor
Aynen oyle katiliyorumBazı insanların genel bir güven sorunu oluyor.
İlişkileriyle ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Aileden veya arkadaş ortamından yaşanılan bilinç altında yerleşen bir takım şeyler olabiliyor.
o zaman ya fazla meraklı ya da ciddi güven sorunu var konuşarak halletmeye çalışın olmadı aile terapistine gidin.Ben arada bir bakıyorum ama. O hergün her ablamla ailemle konuşmamdan sonra alıp okumaya çalışıyor. Ben telefonu bırakır bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?