Eşim sürekli telefonumu karıştırıyor

Benzinkokusu

Dünyada iki bilinmeyen vardır;Kutuplar, Türkler.
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
470
231
33
Eşim işten gelir gelmez veya biryere gideyim geleyim yada anneme gidip birkaç gün kalayım geleyim hemen telefonumu alır bakar kiminle ne konuşmuşum ne mesajlaşmışım sosyal medya hesaplarıma bakar inceler vs vs kendine görev edinmiş sanki bunu hergün yapmadan duramıyor. Kaç kere söyledim şu telefonumu neden karıştırıyosun güvenmiyo musun diye hiiiiç öyle bakıyorum diyiyor. Geçen anneme gitmiştik telefonumu öyle kurcalıyodum ne var ne yok diye telefonu bırakıp mutfağa gittim ben gider gitmez hemen eline almış yine karıştırmaya başlamış annem söyledi böyle böyle diye dikkatini çekmiş kadının. Ben hiç onun telefonunu karıştırmam binde bir bakarım oda fesat bir düşünceyle değil. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı. Normal mi ben mi abartıyorum?

Merak ediyordur napıyorsun kimle görüşüyorsun diye. Benim eşimde karıştırıyor. Kardeşimi aradıysam mesela ne konuştun ne yapıyormuş falan diyor. Annesini aradıysam annem ne dddi ne konuştunuz diyor. Meraklı demekki senin eşinde

Normal değil..
Muhtemelen kendi cok hurma yemiş zamanında..
Kişi kendinden bilir işi.
Haklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor

Bilirsiniz hesap uygulamaları var oradan kiminle araşmışım kaç dk konuşmuşum görebiliyor annem arasın ya da arayayım hemen peşine beni arıyor annenle ne konuştun vs diye güvensizlik mi meraklılık mı çözemedim

Yeni mi evlisiniz? Güven problemi yaşayabileceği bir olay mı gerçekleşti? Fiziksel olarak eşinizden daha mı çok iddialısınız ya da yaş farkınız mı çok? En klişesi sizden önce yaşadığı ilişkilerinde aldatılmış mı?

Tabii ki güvenmiyor. Sen de al onunkini kurcala bir ara bu kadar kontrolcü olması iyiye işaret değil.
Kendisi hergün konuştuğu mesajlaştığı geçmişini temizliyor eve geliyor telefon bomboş :) asıl benim kurcalamam lazım ama adam bakabileceğim birşey bırakmıyor
arkadaşın, ablan ya da annenle mesajlaş böyle anlaşarak
işte telefonumu karıştırıyor, bana güvenmiyor mu, bu beni çok kırıyor vs yaz. okusun anlar belki.
Mantıklı yazdım bir köşeye bakalım sonuç ne olacak

Kendisi hergün konuştuğu mesajlaştığı geçmişini temizliyor eve geliyor telefon bomboş :) asıl benim kurcalamam lazım ama adam bakabileceğim birşey bırakmıyor
Ee kendisi silerken seninkine bakıyorsa çok büyük sıkıntı var demektir. Kendi yaptıklarından dolayı korkusu var seninkini didik didik ediyor.

İki sene olacak ekimde. Benim eşimden önce 2 senelik bi ilişkim olmuştu eşime söyledim haberi olsun diye ama bitti gitti dedim bu kadar tanışma döneminde söylemiştim. Yani öyle de denilebilir çevremdeki insanlar beni güzel buluyor eşimde öyle yakışıklı birşey değil :) aramızda beş yaş var benden önce kimseyle çıkmamış sevgilisi falan olmamış yani.

Bence meraklı. Benim eşinden başka flört sevgili hiç bişeyim olmadı çünkü çok ufaktım onu tanıdığımda güven sorunumuz hiç olmadı bu sebeple. Ama hep bakar kim aramış be konuştunuz dalan diye sorar bende anlatırım merakı geçsin diye

Ya arada bir sorsa anlarım ama sürekli soruyor bunalıyorum

Ee kendisi silerken seninkine bakıyorsa çok büyük sıkıntı var demektir. Kendi yaptıklarından dolayı korkusu var seninkini didik didik ediyor.
Ne yapmış olabilir ki yani evden işe işten eve gidip gelen bir insan. Tabi ben anneme kalmaya gittigimde olanı biteni bilemem telefonundada öyle değişik uygulamalar falan da yok anlamadım ki

Kadın olsun erkek olsun karı koca bile olsalar kimse kimsenin telefonunu karıştıramaz.
Kesinlikle bence çok ayıp...
Bı yerden geldiğinde hemen telefonu sıfırla. Sorarsa da sen neden yapiyosan o sebepten dersin. İstediğinde de verme çok iğrenc bir şey bu ya. O telefon senin özelin sonuçta güvenmiyorsa ayrılsın.
İstemiyor zaten ben lavaboya gideyim veya duşa gireyim hemen alıyor eline. Hastalık haline gelmiş resmen. Bundan sonra bende temizleyeyim telefonu bakalım ne diyecek.

Sizin annenizle telefon görüşmenize denk gelirse
sorması normal,

Diğer türlü merakı aşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…