Eşim sürekli telefonumu karıştırıyor

Bncede kendinin istemedği birşeyi sana yapması sacma ve bişeleri siliosa sıkıstır ne siliosun falan de ben siliyomuyum de ne saklıosun falan o zaman çözülür baskı bazen ıyıdır
Üstüne gitmek istemiyorum gözlem yapıcam sonrası gelir inş

Bende eşimin telefonuna bakarım günlük rutinimdir benim. ama art niyet yoktur alışkanlık etmişim. Azıcıkta meraklıyım kiminle konuşmuş be yapmış diye. Belki de kötü bi niyeti yoktur.

Haklı olabilirsiniz. Ama şöyle birşey var eşimin hiç kız arkadaşı olmamış ne bi flört ne bir nişanlılık bana böyle söyledi çözüm arıyorum konuştum ama yine aynısını yapıyor
Kendine güvenmeyen insanlar eşlerinin telefonunu, sosyal hesaplarını sürekli kurcalar,eşinizin yaptığı normal değil, telefonunuz sizin özeliniz, ister annenizle konuşursunuz, ister arkadaşlarınızla, kurcalamasına izin vermeyin, siz izin verdikçe hayatınızdaki herşeyi kontrol altına almak isteyip gittiğiniz yerleri de sorgulamaya başlar, yeni evlisiniz henüz o kadar boğulmazsınız yapılanlardan ama evlilik ilerledikçe bu kontrol etme durumu canınızı çok sıkar, yakın arkadaşım kocasının telefon, sosyal hesaplar, mail adresi ve arabanın km'sine kadar takibi yüzünden seneler sonra boşandı, adam konuşmalardan arabanın km'sinden kendince saçma düşüncelere kapılıp karısına iftira atmaya başladı zira.

Hastayım böyle eşine tapusu bende muamelesi yapanlara. Ne büyük bir terbiyesiZlik. EşiniZle ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuzu belirtin

Kendine güvense sanada güvenir demekki neymiş efendim kişi kendi gibi bilirmiş

Bence kocanın bir haltlar karıştırıyor. Yakalandı mi benden şüpheleniyor mu diye kurcalıyor bence o bir haltlar çeviriyor patlak verir yakında. ..ben böyle merak görmedim

Yeni evliyseniz oluyor öyle vakalar. Aman bırak kurcalasın benimkide kurcalardı. İçten içe çok kızardım, üzülürdüm. Bir süre sonra bıraktı.

Bende eşimin telefonuna bakarım günlük rutinimdir benim. ama art niyet yoktur alışkanlık etmişim. Azıcıkta meraklıyım kiminle konuşmuş be yapmış diye. Belki de kötü bi niyeti yoktur.
Umarım öyledir ilerleyen zamanlarda göreceğim :)
Komik olacak ama ilk üye olduğum zamanlar sizi robot sanıyordum :) eğer eşimin durumu da öyleyse konunun oralara kadar gitmesine izin vermem veremem :/ bugün pek fırsat vermedim telefonumu eline her aldıgında aa mesaj gelmiş falan deyip çekip aldım ve kilit koyup yanıma bıraktım böyle böyle alıştırıcam sanırım baktım düzelmiyor o zaman da gerekeni yaparım. Arkadaşınız da anlamış neyse ki üzüldüm onun adına. Hastalık bu bence :/
Hastayım böyle eşine tapusu bende muamelesi yapanlara. Ne büyük bir terbiyesiZlik. EşiniZle ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuzu belirtin
Sürekli söylüyorum öylesine bakıyorum diyiyor bence öyle değil. Güvenmiyormuş gibi davranıyor
Kendine güvense sanada güvenir demekki neymiş efendim kişi kendi gibi bilirmiş
Umarım umduğum gibi çıkmaz bakalım bugünden itibaren sıkı takipteyim.
Bence kocanın bir haltlar karıştırıyor. Yakalandı mi benden şüpheleniyor mu diye kurcalıyor bence o bir haltlar çeviriyor patlak verir yakında. ..ben böyle merak görmedim
Hiçbirşey gizli kalmaz bu dünyada ben onu bilirim umarım bir hata yapmaz bekleyip göreceğim
Yeni evliyseniz oluyor öyle vakalar. Aman bırak kurcalasın benimkide kurcalardı. İçten içe çok kızardım, üzülürdüm. Bir süre sonra bıraktı.
İnşallah öyle olur bakalım

Güvenmiyor.
Ya da kendide bir haltlar karıştırıyor. Kişi kendinden bilir işi mantığıyla sizi kurcalıyor.

Aldatılmaktan şüphelenmenin ötesinde bu durum bana göre. Aldatıldığından şüphelenen adam bakar anneni, kardeşini, arkadaşını aramışsın orda kalır. Ama anneni aramışsın ne konuştun olayı tamamen patolojik bir sorunu işaret ediyor. Paranoya, kendisiyle ilgili olumsuz algı, düşük benlik saygısı, belki de aşağılık kompleksi... Ayrıca da sürekli rutin şekilde tel karıştırması takıntı işareti. Allah size kolaylık versin normal dışı bir durum. Zamanla çok yıpranırsınız. Umarım vazgeçer bir süre sonra

Bilmem olması gerekiyor gibi geliyor bana
Gerekli gereksiz çok mesaj atan oluyor tanimadiklardan. Daha bir iki hafta önce yazmış birisi sevgilime sevgilim cevap vermemiş. Sonra ısrarla cevap yazsana, bir şey sorduk iyiki falan yazmış. Sevgilisiyim yazınca engelledi direk kadın mesela :)

Mesela şifresi sizde yoktu diyelim sevgilinizin, sizce cevap verir miydi, ne olurdu? Yani siz bilmeseniz yönünü bulamaz mı, aklı mı çelinir? İnanın merak ediyorum kafanızdakileri,yanlış anlamayın :)

Mesela şifresi sizde yoktu diyelim sevgilinizin, sizce cevap verir miydi, ne olurdu? Yani siz bilmeseniz yönünü bulamaz mı, aklı mı çelinir? İnanın merak ediyorum kafanızdakileri,yanlış anlamayın :)
Celinmez tabii ama geçmişte Ust üste defalarca aldatildigimdan mi nedir kontrolüm altında olsun istiyorum. Aslında bunun bi açıklaması yok neden şifresi olmali bilmiyorum ama olması gerekiyor gibi geliyor
Sanki böyle daha rayında her sey. Oyle hissediyorum .

Hiç normal değil. Ben de 3 senelik evliyim, hiç bir zaman eşim telefonumu eline alıp bakmamıştır. Aynı şekilde ben de onun telefonuna bakmam.

Sanırım sebep aldatılmak, böyle mutluysanız sorun yok tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…