Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sizin dediğinizi anladım. konu sahibinin derdi yöntemle ilgili değil işte hiç temizlememekle ilgili.

Benim esim anal fissur cekti yillarca. Inan cok titizdir ama en ufak bir gaz kacirmada yada cisi geldimi biraz tutmak istese malesef hemen disari cikardi
Ameliyat oldu. Belki esinde de boyle birsey vardir. Yani temizlendiği halde bulasmis pislik varsa ve surekli oluyorsa doktora gitmesinde fayda olur

Bu inanç meselesi ama sol elin kendi kendini dezenfekte ettiği uydurma yani. Bilimsel bir açıklaması yok.
O konuda bir şey diyemem iddialar var. Hatta sol elle yenen gıdanın vücutta olumsuz etkiler oluşturduğuyla ilgili tıbbi iddialar da var da. Ne araştırdım ne ilgilendim doğru yanlış bilemem.

Ben de suyla temizlememeyi iğrenç buluyorum hanımefendi..

Çok geçmiş olsun
Tabi bu da ihtimal
Ama adam el de yıkamıyormuş o yüzden hastalık olarak gelmedi kimsenin aklına

Lütfem bilimsel kaynakların linkini paylaşır mısın?

adam elini oraya sürüp temizlemesimi hijjenik. Adam su tutup peçeteyle temizliyormuş zaten. Biraz daha dikkat li temizlesin oldu bitti. Ellerini yıkasın uyarın bu sizin hayatınız beraber yaşıyorsunuz bunda çekinilecek bişiy yok 4 yıllık evlisiniz o kadar yeni sayılmazsınız artık her şeyi acık acık konuşabilirsiniz diye düşünüyorum

O konuda bir şey diyemem iddialar var. Hatta sol elle yenen gıdanın vücutta olumsuz etkiler oluşturduğuyla ilgili tıbbi iddialar da var da. Ne araştırdım ne ilgilendim doğru yanlış bilemem.
Hayır canım ne alakası var
Ne alaka yani vücuda olumsuz etkiler oluştursun. Zararlı olan sağ elle yense de zararlı olur.

Ben de bankacıyım, kaç kez farklı ATM’lerin her yerine kart, para, makbuz yerlerine, tuşlarına dışkı bulaştırıldığını biliyorum. Temizlendi ama günlerce pis koktuğunu. Ben bildiğim için o ATM’leri kullanmıyorum.

Ya konu sahibine şuan çok üzüldüm çok fazla uzadı olay kadın alt tarafı bizden fikir istedi yorum istedi bu kadar dillere destan yapılmasaydı keşke yazık günah şuan empati kurulunca çok ağır bir şey burası kadın dayanışması platformu ekşi sözlüğe düşmesini istese direk orda yazardı..

Arap yöntemi ne demek hanımefendi açıklar mısınız..Arap yönteminde nasıldır biliyor musunuz..Önce peçete ile alınır sonra su ile yıkanır..Sonra yine kurulanır..O imojiyi size iade ediyorum

Yorumlari okudukca gulmekten geberdim. Bu konuyu Kadinlar Kulubunun en eglenceli konusu ilan ediyorum!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…