- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Ya ben temizlemesin demiyorum ki, kilodunda leke yoksa zaten temizlenmiştir. Ama ıslak mendille mi temizlenir, önce yıkar sonra kurular mi onun bileceği is, temiz olduktan sonra adamların orasına burasina kadar karismak bana saçma geldi yani.
Benim esim anal fissur cekti yillarca. Inan cok titizdir ama en ufak bir gaz kacirmada yada cisi geldimi biraz tutmak istese malesef hemen disari cikardiMesele musluk değil yahu
Adam peçeteyle güzel silmiyor demek ki
Yoksa iç çamaşırına bulaşmazdı
Muhtemelen su tutup çamaşırını çekiyor ki o şekilde bulaşıyor
Burdaki iş arkadaşım kokuyor konularından bazıları da bu şekilde oluşuyor sanırım
O konuda bir şey diyemem iddialar var. Hatta sol elle yenen gıdanın vücutta olumsuz etkiler oluşturduğuyla ilgili tıbbi iddialar da var da. Ne araştırdım ne ilgilendim doğru yanlış bilemem.Bu inanç meselesi ama sol elin kendi kendini dezenfekte ettiği uydurma yani. Bilimsel bir açıklaması yok.
Ben de suyla temizlememeyi iğrenç buluyorum hanımefendi..
var ki zaten, ayrıca ben de iğrenç bulanlardanım elle iyice girişerek popo temizlemeyi.
hem kağıdı hem popo ıslatılırsa sonra da yine kağıtla kurutulursa, ya da rossmann da alouette ti sanırım ıslak tuvalet kağıtları var onlardan kullanılırsa çok daha hijyenik geliyor.
şahsen ben iğreniyorum elle popoya giriş giriş nasıl temizlenicek ki o el, yemek tabağınızda kaka olduğunu duşunun, ne kadar yıkarsanız yıkayın bir daha yemek yiyebilir misiniz o tabaktan, benim için de el meselesi aynı hesap.
Çok geçmiş olsunBenim esim anal fissur cekti yillarca. Inan cok titizdir ama en ufak bir gaz kacirmada yada cisi geldimi biraz tutmak istese malesef hemen disari cikardi
Ameliyat oldu. Belki esinde de boyle birsey vardir. Yani temizlendiği halde bulasmis pislik varsa ve surekli oluyorsa doktora gitmesinde fayda olur
Düşmüş bileEkşıye düşmesek bari.
Aslında öyle değil. Sol el ile alınmalı cunku kendi kendini dezenfekte etme özelliği var. Ama bende yapamıyorum su tutuyorum islak mendil ardından peçete kullanıyorum. Yinede ellerimi baya baya yıkıyorum
eşim taharet almıyor
banyoya sokup hortum ve araba yıkama fırçasıyla çözülmesi gereken iştir.eksisozluk.com
Herkes işine geldiği gibi algılıyor. Dezenfekteden kastım vücuda mikrobu almıyor olması elinizi yıkamayın demedim yada eliniz kirlenince kendiliğinden temizlenir üzerindeki leke giderde demedim . Anlayan anladi. Inanmayabilirsiniz başıniza silah dayamıyorum inanın diye. Dalga geçmek neyin nesi. Neyse daha fazla yazmayacağım bu konuya
Hayır canım ne alakası varO konuda bir şey diyemem iddialar var. Hatta sol elle yenen gıdanın vücutta olumsuz etkiler oluşturduğuyla ilgili tıbbi iddialar da var da. Ne araştırdım ne ilgilendim doğru yanlış bilemem.
Kendi totolarını nasıl yıkıyorlar, şimdi onlar da orada anlatmaya başlamışlar. O yüzden çok da şey etmemek lazım. Bırakın oynasın çocuklar.Tebrikler hanımlar
Ekşi Sözlüğe konu olmuşsunuz
Ben de bankacıyım, kaç kez farklı ATM’lerin her yerine kart, para, makbuz yerlerine, tuşlarına dışkı bulaştırıldığını biliyorum. Temizlendi ama günlerce pis koktuğunu. Ben bildiğim için o ATM’leri kullanmıyorum.Ben bankaciyim ama neler geliyor başına anlamadım açıkçası. Tuşlara basilmaisndan başka bir iş geldiği yok ki. Zaten atm lere gereksiz dokunmak yaslanmak önünü kullanım dışında işgal etmek yasak güvenlik çeker hemen. Kartı sokunca içinin pis olduğunu düşünüyorsanız eğer o atmlerin içi 2 güne bir supuruluyor.
eşim taharet almıyor
banyoya sokup hortum ve araba yıkama fırçasıyla çözülmesi gereken iştir.eksisozluk.com
Arap yöntemi ne demek hanımefendi açıklar mısınız..Arap yönteminde nasıldır biliyor musunuz..Önce peçete ile alınır sonra su ile yıkanır..Sonra yine kurulanır..O imojiyi size iade ediyorumDoktorlar defalarca ifade etti dışkıya el sürmek inanılmaz mikroplu bir durum, sabunla da tam olarak çıkmıyor.
Ama yook illa arap yöntemi olacak.
Kendilerini çok temiz sanıyorlar ama böyle temizlendiğini öğrendiğim birinin eliyle temas etmek düşüncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?