Esim tarafından terkedildik

Ayrinti yazmamissiniz..
Neden eşinizin yanına gitmek yerine boşanmayı tercih ediyorsunuz anlamadim..
Konuştunuz da sizi ve xoxuklari istemediğini mı söyledi?
Goturmuyor yanina.1.5 yildir.orda yasadigi ev var fakat bizi bi turlu goturmuyor isim var diyor bende babasinin evinde kumew gibi odada cocuklarimla.cekyatta yatiyorum cocuklarimin duzeni yok hayatımız tepe taklak oldu ben bizi goturmezsen herkes hayatina baksin dedim oda götürmeyecem bu size az bile dedi.sen olsan.kalirmiydin

Bu 1.5 yıl boyunca hiç mi sizi ve çocukları görmek için gelmedi?

Evet evim var bende iliskimi koparmak icin baska sehir baska hayat istiyorum cok sindirildim bu hayattan cikmazsam kizimda benim gibi kole olacak

Başta birlikte gitmemekle hata yapmissin..

Kalk git, kovarsa polise git, tazminat alirsin, nafaka alırsın..

Bence İstanbul’dan ziyade başka şehirleri düşün Ankara Bursa Tekirdağ gibi iş imkanı olan ama daha düzenli şehirler
İş başvurusu yap kabul edildiğin yere göre şekillendir hayatını
Atıyorum Tekirdağ’da iş buldun işe yakın bir ev ve eve yakın bir okul araştır intertten ona göre kalk ayağa

Sen Van'da oturmuyor muydun..
Kp hasta, kv uvey değil miydi?
Karıştırdım mı?
Hayir karistirmadin van degil ama agri annem babam vanda ama.belki oyle anlamis olabilirsin yada ben oyle yazmis olabilirim.profilimdede yanlislikla izmir isaretlemisim nasil duzeltilie bilmiyorum

Verdiğiniz karar çok güzel fakat gerçekçi olmak lazım.
İstanbul büyük ve pahalı şehir tek maaşla hem iki çocuk bakıp hem geçinmeniz zor hele kira vermek başlı başına zor.
Siz sanırım kocanıza inat İstanbul’a yerleşmek istiyorsunuz ama gerçekten zorlanırsınız. Çocuklarınıza orda kim bakacak.
Ağrıda ki evinizde kendinize yeni düzen kurup hayatınızı ele almak daha kolay olur.

Evet evim var bende iliskimi koparmak icin baska sehir baska hayat istiyorum cok sindirildim bu hayattan cikmazsam kizimda benim gibi kole olacak
İyide eşin istanbulda... istanbula gitsen nasıl kurtulacaksın ve yeni bi hayat kuracaksın??

İstanbulda en kötü ev 1000 tl den başlıyor.. asgari ücret 1500 zaten.. nasıl geçineceksiniz.. bence bi süre kendi evinize geçin biraz toparlanınca birikim yapınca eşyalarınızı da alıp daha küçük bi şehire gidersiniz..

İstanbul şu an için çok ütopik

Hayir karistirmadin van degil ama agri annem babam vanda ama.belki oyle anlamis olabilirsin yada ben oyle yazmis olabilirim.profilimdede yanlislikla izmir isaretlemisim nasil duzeltilie bilmiyorum
Birde görümce vardi senin yasinda bekar...

Aynı yorumu yazacağım, teyzem davet etti diye kalk İstanbul'a git, Gidince de esini ara, gel bizi al diye...oradaki evine git bakalim..

Birde görümce vardi senin yasinda bekar...

Aynı yorumu yazacağım, teyzem davet etti diye kalk İstanbul'a git, Gidince de esini ara, gel bizi al diye...oradaki evine git bakalim..
Eşi bekar erkeklerle kalıyormuş ama.. nasıl gitsim oraya .. bu adamın ne yapacağı da belli olmaz.. üstelik eşini de ailesini de istemiyor. Neden adamın yakasına yapışan kadın durumuna düşsün??

Yahu bunların maddi durumu iyi değilmi neyin ekmek parası desin ya...

Eşi bekar erkeklerle kalıyormuş ama.. nasıl gitsim oraya .. bu adamın ne yapacağı da belli olmaz.. üstelik eşini de ailesini de istemiyor. Neden adamın yakasına yapışan kadın durumuna düşsün??
Bekar erkekle kaldığı yalanina ben inanmıyorum, vardır ev arkadaşı ama erkek degildir..

Yahu bunların maddi durumu iyi değilmi neyin ekmek parası desin ya...
Bak sadece 1 saat yanlarinda gel otur inanki bana hak vereceksin bir laf diyorlar 3 gece yatamiyorum ne demek.istediler diye.cok rezil ve zor insanlar basa cikamazsin

İstanbul bir sekreter maaşıyla yaşaması zor bir şehir: pahalı, tehlikelerle dolu ve tekbaşınıza olacağınız bir il olacaktır. Çocukların eğitimi masraflı ve iyi okularda rekabet yüksek, etkinlik çok ama maliyetli ( çocuklarınız içinde zor olabilir)... Daha az pahalı bir il seçseniz sanki daha rahat yaşarsınız. Örnek vereyim hatta bir arkadaşım var boşandı eşi başka ülkeye yerleşti orada evlendi vs. bu arada lise mezunu ama yine size nazaran daha donanımlı 1.400 kira veriyor haznedar güngörende oturuyor çocukları çalıştığı için servisle dönüyor ve anneleri gelene kadar evde yalnızlar. liseye yeni başlayan kardeşiyle kendisine yemek hazırlıyor anneleri gelene kadar. hastalanıyor ama özel şirketlerde rekabet büyük bazen iş yoğunluğundan izin alamıyor çünkü sık izin sorun oluyor iş yerinde. çocukları hastalanınca anca zar zor izin kullanıyor. Çocukların sağlık ve eğitim giderleri yeme-içme derken en minimumda 2500₺ kazanmalı ya da aile yardımlarıyla kirada olacaksanız bu kadar ayda elinize geçmeli en az. Şevkinizi kırmak için anlatmıyorum yanlış anlamayın o 6-7 yıldır dimdik ayakta sürdürüyor hayatını çocuklarıyla ama o bile ( çok güçlü bir kişili olduğu için) artık istanbul dışında yaşamayı düşünüyorsa tamamen ekonomik sebeplerden sizin, yeni başlangıcınız için yaşaması daha ucuz bir il seçmenizin daha doğru ve akıllıca bir karar olacağına inanıyorum.

Bak sadece 1 saat yanlarinda gel otur inanki bana hak vereceksin bir laf diyorlar 3 gece yatamiyorum ne demek.istediler diye.cok rezil ve zor insanlar basa cikamazsin
Anlıyorum canım onlar fenaysa sende fena davran... Bunlar bu dilden anlar... susma en azindan... Bu arada ist gitme derim simdilik daha rahat gecinebilecegin bir yere git

Anlıyorum canım onlar fenaysa sende fena davran... Bunlar bu dilden anlar... susma en azindan... Bu arada ist gitme derim simdilik daha rahat gecinebilecegin bir yere git
Zaten hemen gitmeyi dusunmuyorum cnm.once dava sonuclansin sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…