- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Goturmuyor yanina.1.5 yildir.orda yasadigi ev var fakat bizi bi turlu goturmuyor isim var diyor bende babasinin evinde kumew gibi odada cocuklarimla.cekyatta yatiyorum cocuklarimin duzeni yok hayatımız tepe taklak oldu ben bizi goturmezsen herkes hayatina baksin dedim oda götürmeyecem bu size az bile dedi.sen olsan.kalirmiydinAyrinti yazmamissiniz..
Neden eşinizin yanına gitmek yerine boşanmayı tercih ediyorsunuz anlamadim..
Konuştunuz da sizi ve xoxuklari istemediğini mı söyledi?
Bu 1.5 yıl boyunca hiç mi sizi ve çocukları görmek için gelmedi?Merhaba arkadaşlar disardan takipcinizdim fakat benimde bir derdim olunca sizlerle paylasmak istedim.7 yillik evliyim 2 cocugum var esim 1 yildir is kuruyorum bahanesiyle bizden ayri yasiyordu bu yil son caremizdi bizi yanina almayınca bosanmaya karar verdim.lise mezunuyum cocuklarimi almak istiyorum daha oncelerdede bir konu acmistim hatirlamisiniz bilemedim..sizce kararım ne derece dogru yasadigim toplum baskici ve sindirilmis olunca insan tedirgin oluyor 2 cocukla istanbula yerlesmeyi dusunuyorum yapabilir miyim..
Not..profilimde izmir yazmisim yanlislikla nasil duzeltecem bilmiyorum agriliyim agrida yasiyorum
Evet evim var bende iliskimi koparmak icin baska sehir baska hayat istiyorum cok sindirildim bu hayattan cikmazsam kizimda benim gibi kole olacakAğrıda kendi eviniz vardı sanki.. kurulu düzen.. oraya geçseniz.. eşinize de dava açarsınız uzaklaştırma kararı aldırırsınız.. nafaka da bağlanır.. istanbul yaşaması çok zor bi şehir.. mesleğiniz yok iki çocukla çok zor olur..
Yeni yılda geldi 2 gun kaldi ramazanda gelip 4 gun kaldiBu 1.5 yıl boyunca hiç mi sizi ve çocukları görmek için gelmedi?
Başta birlikte gitmemekle hata yapmissin..Goturmuyor yanina.1.5 yildir.orda yasadigi ev var fakat bizi bi turlu goturmuyor isim var diyor bende babasinin evinde kumew gibi odada cocuklarimla.cekyatta yatiyorum cocuklarimin duzeni yok hayatımız tepe taklak oldu ben bizi goturmezsen herkes hayatina baksin dedim oda götürmeyecem bu size az bile dedi.sen olsan.kalirmiydin
Hayir karistirmadin van degil ama agri annem babam vanda ama.belki oyle anlamis olabilirsin yada ben oyle yazmis olabilirim.profilimdede yanlislikla izmir isaretlemisim nasil duzeltilie bilmiyorumSen Van'da oturmuyor muydun..
Kp hasta, kv uvey değil miydi?
Karıştırdım mı?
İyide eşin istanbulda... istanbula gitsen nasıl kurtulacaksın ve yeni bi hayat kuracaksın??Evet evim var bende iliskimi koparmak icin baska sehir baska hayat istiyorum cok sindirildim bu hayattan cikmazsam kizimda benim gibi kole olacak
Birde görümce vardi senin yasinda bekar...Hayir karistirmadin van degil ama agri annem babam vanda ama.belki oyle anlamis olabilirsin yada ben oyle yazmis olabilirim.profilimdede yanlislikla izmir isaretlemisim nasil duzeltilie bilmiyorum
Eşi bekar erkeklerle kalıyormuş ama.. nasıl gitsim oraya .. bu adamın ne yapacağı da belli olmaz.. üstelik eşini de ailesini de istemiyor. Neden adamın yakasına yapışan kadın durumuna düşsün??Birde görümce vardi senin yasinda bekar...
Aynı yorumu yazacağım, teyzem davet etti diye kalk İstanbul'a git, Gidince de esini ara, gel bizi al diye...oradaki evine git bakalim..
Yahu bunların maddi durumu iyi değilmi neyin ekmek parası desin ya...Ailesi elbette “evlatlarını” savunacak ... biraz daha derken ???? Bir buçuk yıl ya , kim bilir sana ömür gelmiştir ...
Yani kimsenin günahını almak istemem ama adam gibi adam alır ailesini yanına kuru ekmek yer yine de bırakmaz arkasında ... sanırım keyfi huzuru yerinde , nasılsa çocuklarının başında da birileri var .. oh ne ala memleket
Bekar erkekle kaldığı yalanina ben inanmıyorum, vardır ev arkadaşı ama erkek degildir..Eşi bekar erkeklerle kalıyormuş ama.. nasıl gitsim oraya .. bu adamın ne yapacağı da belli olmaz.. üstelik eşini de ailesini de istemiyor. Neden adamın yakasına yapışan kadın durumuna düşsün??
Bak sadece 1 saat yanlarinda gel otur inanki bana hak vereceksin bir laf diyorlar 3 gece yatamiyorum ne demek.istediler diye.cok rezil ve zor insanlar basa cikamazsinYahu bunların maddi durumu iyi değilmi neyin ekmek parası desin ya...
Eşinin 1000 TL ye gomlek aldığından bahsediyordu, fakirlik yok ortadaYahu bunların maddi durumu iyi değilmi neyin ekmek parası desin ya...
Anlıyorum canım onlar fenaysa sende fena davran... Bunlar bu dilden anlar... susma en azindan... Bu arada ist gitme derim simdilik daha rahat gecinebilecegin bir yere gitBak sadece 1 saat yanlarinda gel otur inanki bana hak vereceksin bir laf diyorlar 3 gece yatamiyorum ne demek.istediler diye.cok rezil ve zor insanlar basa cikamazsin
Tabikide yok hepsi bahaneleri.ya onun yasadigi hayati görseniz birde cocuklarinin yattigi yeri görseniz keske.Eşinin 1000 TL ye gomlek aldığından bahsediyordu, fakirlik yok ortada
Zaten hemen gitmeyi dusunmuyorum cnm.once dava sonuclansin sonra..Anlıyorum canım onlar fenaysa sende fena davran... Bunlar bu dilden anlar... susma en azindan... Bu arada ist gitme derim simdilik daha rahat gecinebilecegin bir yere git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?