- 3 Nisan 2014
- 36.535
- 149.486
- 798
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Ahh ahh
Yok kizz suan basindan atma derdinde sadece cocuklarimi.almasindan korkuyorum calismiyorum.yaBence istanbula gitme. Basina musallat olur gelmeyen adam kapina dayanir ... huzur birakmaz.
Bu baskici insanlar neyin kafasini yasiyor acaba ... bosanma kararini vermek cok zor. Zaten yeteri kadar yükün ve derdin var. Kulak asma sakin ... kendini ve cocukarini düsün.
Cocuklarimi.almasindan.korkuyorumsen mutlaka avukata anlat hepsini. uzaklaştırma da talep et. can güvenliğimiz yok tehdit ediyor diye.
İnan çocukları da almaz .. alışmış o bekar hayatına ..Yok kizz suan basindan atma derdinde sadece cocuklarimi.almasindan korkuyorum calismiyorum.ya
Suanlik öyle. Yasadigi ayni sehire tasinirsan bak nasil kapina dayaniyor ... ki umarim öyle olmaz.Yok kizz suan basindan atma derdinde sadece cocuklarimi.almasindan korkuyorum calismiyorum.ya
Adam rahatını bozup çocuklarını almaz merak etmeCocuklarimi.almasindan.korkuyorum
Ya burda avukat arkadaslar yokmu yardimci olsaAdam rahatını bozup çocuklarını almaz merak etme
Anca oturduğu yerden maval okur
Sen sakın seni sindirmesine izin verme
Nooption dediği gibi ilk işin bir avukata danışmak olsun.
Yok ben nankormusum canim o yuzden pesime dusmezmis ama cocuklarimi alacakmis.1.5 yil ben terkettim yaSuanlik öyle. Yasadigi ayni sehire tasinirsan bak nasil kapina dayaniyor ... ki umarim öyle olmaz.
Cocuklarimi.almasindan.korkuyorum
Ya boyle serefsiz namussz islarin Allah belasini versin. Madem sorumluluk sahibi degilsin neden evleniyorsun be pislik herif. O cocuklar senin gunahini cekmeye mecburmu. Peki ne yaomayi dusunuyorsun canim benim. Herha gi bir meslegin varmi elinde. Istanbulda zor yasarsin hem kiralar oahali hemde çok zordur orda yasam sartlariYok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diye
Lise mezunuyum sekreterlik belgem varYa boyle serefsiz namussz islarin Allah belasini versin. Madem sorumluluk sahibi degilsin neden evleniyorsun be pislik herif. O cocuklar senin gunahini cekmeye mecburmu. Peki ne yaomayi dusunuyorsun canim benim. Herha gi bir meslegin varmi elinde. Istanbulda zor yasarsin hem kiralar oahali hemde çok zordur orda yasam sartlari
Inşallah allah yuzumu ak cikarirBence adam is kurma derdinde degil. Baska bir kadinla. Cocuklar ayagina bağ olur, almaz. Ama tehdit ederken anca cocuklari elinden alicam diye ederler o kadar.
Kadin derneklerine basvurabilirsin ya da onlara danisabilirsin. Bazi kadin dernekleri is bulup zor durumdaki kadinlari bir yerlere yerlestiriyorlar, bosanmada da yardimci olurlar sanirim. Bir konusup sorsaniz.
Sen Van'da oturmuyor muydun..Yok istanbulda bir teyzem var bide ona cok guveniyorum biraz destek olacak.cocuklar anne biz ona ne yaptik diyor
Amin insallahInşallah allah yuzumu ak cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?