Esim tarafından terkedildik

Yok kizz suan basindan atma derdinde sadece cocuklarimi.almasindan korkuyorum calismiyorum.ya

Yok halinden memnun olmayan benmisim.1.5 yildir cocuklarimla babasinin kumes gibi odasinda cekyatta bekledik hala kotu olan benmisim gelip sakat edecekmis kadinlara ibret olsun diye
Ya boyle serefsiz namussz islarin Allah belasini versin. Madem sorumluluk sahibi degilsin neden evleniyorsun be pislik herif. O cocuklar senin gunahini cekmeye mecburmu. Peki ne yaomayi dusunuyorsun canim benim. Herha gi bir meslegin varmi elinde. Istanbulda zor yasarsin hem kiralar oahali hemde çok zordur orda yasam sartlari

Adam zaten çocukları istemez, bakabilecek mi sanki, alır yine babasının evine atar. Mahkeme de çocukları babaya vermez. Siz terk edildiğinizi, 1.5 yıldır eşinizin çocukları görmeyip maddi-manevi destek olmadığını, babasının evindeki şartları, çekyatta yattığınızı filan söyleyeceksiniz. Nafakayla beraber tazminat da isteyeceksiniz. Avukat bunlari delillendirir merak etmeyin. Eşiniz sizi mesajda tehdit filan etmişse o mesajları da saklayın. Zaten diğer üyelerin dediği gibi çocuğu için gelmeyen adam sizi dövmek için gelmez. Ona danışmak veya haber vermek zorunda değilsiniz.

Bence adam is kurma derdinde degil. Baska bir kadinla. Cocuklar ayagina bağ olur, almaz. Ama tehdit ederken anca cocuklari elinden alicam diye ederler o kadar.
Kadin derneklerine basvurabilirsin ya da onlara danisabilirsin. Bazi kadin dernekleri is bulup zor durumdaki kadinlari bir yerlere yerlestiriyorlar, bosanmada da yardimci olurlar sanirim. Bir konusup sorsaniz.

Lise mezunuyum sekreterlik belgem var

Bu arada adam cocuklari alsa da bosanmada velayeti isterseniz mahkeme velayeti anneye veriyor cogunlukla. Cocuklarinizi geri alabilirsiniz. Ama ben adamin cocuklarini alacagini hic sanmiyorum. Ozleyip gelmeyen adam cocuklarini da almaz. Anca lafta soyler o kadar.

Ayrinti yazmamissiniz..
Neden eşinizin yanına gitmek yerine boşanmayı tercih ediyorsunuz anlamadim..
Konuştunuz da sizi ve xoxuklari istemediğini mı söyledi?

Inşallah allah yuzumu ak cikarir

Ağrıda kendi eviniz vardı sanki.. kurulu düzen.. oraya geçseniz.. eşinize de dava açarsınız uzaklaştırma kararı aldırırsınız.. nafaka da bağlanır.. istanbul yaşaması çok zor bi şehir.. mesleğiniz yok iki çocukla çok zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…