O ne yaparmış böyle bi durumda? Ayrıca eşiniz iş arkadaşına bunları konuşturucak cesareti vermişse her halukarda haksız. İstediği kadar tavır alsın siz daha fazla alın!
Valla ben ona karşı kırıldığımı belli ediyorum haklı olduğumu da biliyorum yine de kötü hissettirmeyi başarıyorSen de ona tavir al.
Sen haklisin
Eşimin egosunu tatmin ettiğinin farkındayım ne de olsa psikolojikmen paylaşılmayan adam moduna girdiEski konularinida okudum bence esin de sorun o kadın bu hakkı nerden alıyor acaba ben olsam eşime o kadınla konusmamasini söylerim yapmazsa gider o kadına haddini bildirim bence eşine öylesine ilgi gösteriyor buda bence eşinin hoşuna gidiyo egosunu tatmin ediyor sadece bu ama fazla muhattaplik iyı değil bence onlemini al gider o kadini rezil ederim de böyle şeyler normalse ozman bir erkek bana böyle şeyler soylerse de normal karşıla de amannnn başlarım böyle insanlara yaaa ben okurken yazarken sinirleniyorum allah sana sabır versin ama ben olsam o kadini ezerim pislikk
Çoooooooook haklısınızOnu bunu bilmemde işyerindeki kadın amacına ulaşmış hemde bizzat konu sahibinin eliyle...
( Elbette koca suçsuz ise )
Adam suçlu ise haklisiniz.O ne yaparmış böyle bi durumda? Ayrıca eşiniz iş arkadaşına bunları konuşturucak cesareti vermişse her halukarda haksız. İstediği kadar tavır alsın siz daha fazla alın!
Eşim yüzden yüz suçsuz demiyorum en azından çok konuşur evet içinde bir kötülük yok Belki ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum bence kadının ilgisininde hoşuna gittiği belli ama ben niye suçlu oluyorumAdam suçlu ise haklisiniz.
Fakat ""bunları konuşturucak cesareti vermişse"" diyerek disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek kovalamaz sacmaliginin aynisini soylemis olmuyormusunuz? Sonucta disinin kuyruk sallamasi tezini duyunca burada soyleyeni linc ediyoruz hemen kiz suclaniyor diye. Peki simdi neden ayni sekilde adam suclaniyor? Egerki suçu yoksa ne yapsin sonucta is yeri ve muhatap olmak zorunda. Ya kadin kafayi takmissa ? Hic olmaz demeyin oyle insanlar varki Allah islah etsin...
Kızlar okumayanlar için önceki konumda iş yerinden bir kadının eşim e karşı lakayt tavırlarından, beni eşime yakıştıramamasından bunu orda burda bunu dillendirmesinden ve eşimle bu yüzden tartışmamızdan bahsetmiştim.
Kızlar bu yüzden eşim bana tavırlı davranıyor, ciddi ciddi tavır yapıyor ona güvenmiyormuşum, nasıl kondururmuşum falan falan, o günden sonra mevzuyu hiç açmadım. Ama artık cidden artık suçluluk psikolojisine soktu beni bana bir akıl verin ben bu adama nasıl davranayım????
Kesinlikle bence sen daha çok övgu yağdır dicem belki ozman kendini bişey sanabilir yada hiç umursama gormemezlikten gel dicem ozamanda kadına yonelebilir esin nasıl bi karakterse sen bilibilirsin nasıl davranacagina ama o kadının yanında eşine samimi davran onuda gormemezlikten gel rencide etEşimin egosunu tatmin ettiğinin farkındayım ne de olsa psikolojikmen paylaşılmayan adam moduna girdi
Haklısınız ben pek sessiz biri değilim ama durum iş ortamında gerçekleştiği için sessiz kalmayı tercih ettiğinin suçsuzken suçlu duruma düşmek varEşin kadına tepkisini göstermeliydi, ne münasebet seni yanına yakıştırmayacak? Buna sessiz kalacaksınız? Sonra da bu bayana haddi bildirilmeden hiçbir şey yok gibi davranacak?
Eşin de pek masum gelmedi. Başka bir bey sizi eşinizin yanına yakıştırmasa, her gerde söylese ve siz onla gayet iyi anlaşsanız, yer mi?
Demem o ki, eşin hiç masum değil. Sen de fazla sessiz ve sakin geldin bana. Yani benim hakkımda böyle konuşan yürek yemiştir. Eşim de tepkisiz kaldıysa eşim olmaktan çıkar zaten. Çok lakayt davranışlar. Sen kimsin, hayırdır? diyemediniz mi? Kadın o hakkı kendinde nasıl buldu?
Aynen bunu dedim“Canım ben sana tabii ki güveniyorum. Konu kıskançlık değil ki. Aynısını erkek bir iş arkadaşın yapsa, yine ağzının payını vermeni ve mesafeli olmanı isterdim” deyin.
Aynen bunu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?