Eşim tavır yapıyor

Adam suçlu ise haklisiniz.
Fakat ""bunları konuşturucak cesareti vermişse"" diyerek disi kopek kuyruk sallamazsa erkek kopek kovalamaz sacmaliginin aynisini soylemis olmuyormusunuz? Sonucta disinin kuyruk sallamasi tezini duyunca burada soyleyeni linc ediyoruz hemen kiz suclaniyor diye. Peki simdi neden ayni sekilde adam suclaniyor? Egerki suçu yoksa ne yapsin sonucta is yeri ve muhatap olmak zorunda. Ya kadin kafayi takmissa ? Hic olmaz demeyin oyle insanlar varki Allah islah etsin...
Ben eğer mesafemi koyarsam iş haricinde muhattap olmassam kimse bana eşiyle hiç yakışmıyor diye ortalıkta konuşamaz. Bilir ki bu benim kulağıma geldiğinde ben tepki gösteririm. -ki diyelim sizin dediğiniz gibi olay insan genede bu durumdan rahatsız olup eşini kıskanmaz mı? Haksız bile olsa bu olayı duyunca üzülmezmi? Eşi konu sahibine destek olmak, hak vermek, doğrusunu açıklamak yerine tavır alıp suçluyorsa benim gözümde yanlış hareket ediyor.

Eşin kadına tepkisini göstermeliydi, ne münasebet seni yanına yakıştırmayacak? Buna sessiz kalacaksınız? Sonra da bu bayana haddi bildirilmeden hiçbir şey yok gibi davranacak?

Eşin de pek masum gelmedi. Başka bir bey sizi eşinizin yanına yakıştırmasa, her gerde söylese ve siz onla gayet iyi anlaşsanız, yer mi?

Demem o ki, eşin hiç masum değil. Sen de fazla sessiz ve sakin geldin bana. Yani benim hakkımda böyle konuşan yürek yemiştir. Eşim de tepkisiz kaldıysa eşim olmaktan çıkar zaten. Çok lakayt davranışlar. Sen kimsin, hayırdır? diyemediniz mi? Kadın o hakkı kendinde nasıl buldu?
Kesinlikle katılıyorum. Ben 3 sene çalıştım kimse bana lakayt tavırlarla yaklaşamadı. Ha is yerinde yaklaştıkları kadınlar oldu ama bana yaklaşamadılar neden? Veya eşimin eski iş yerindede bayanlar vardı hepsi mesafeliydi sen nasıl olursan karşındakide öyle olur.

Ben eğer mesafemi koyarsam iş haricinde muhattap olmassam kimse bana eşiyle hiç yakışmıyor diye ortalıkta konuşamaz. Bilir ki bu benim kulağıma geldiğinde ben tepki gösteririm. -ki diyelim sizin dediğiniz gibi olay insan genede bu durumdan rahatsız olup eşini kıskanmaz mı? Haksız bile olsa bu olayı duyunca üzülmezmi? Eşi konu sahibine destek olmak, hak vermek, doğrusunu açıklamak yerine tavır alıp suçluyorsa benim gözümde yanlış hareket ediyor.
Kesinlikle katılıyorum. Ben 3 sene çalıştım kimse bana lakayt tavırlarla yaklaşamadı. Ha is yerinde yaklaştıkları kadınlar oldu ama bana yaklaşamadılar neden? Veya eşimin eski iş yerindede bayanlar vardı hepsi mesafeliydi sen nasıl olursan karşındakide öyle olur.
Haklısınız diyecek bişi yok

Ah sizin dediginiz gibi olsa. Ama oyle insanlar varki amaçları zaten soylediklerinin sizin kulağınıza gelmesi ve huzursuz olmaniz.
Elbette insan esini kiskanir uzulur rahatsiz olur ama bu işin cozumu gidip eşin ile kavga etmekde olmamali zira bu en cok karsi tarafi sevindirir.
Hatta ben şunuda soyluyorum adamin bir suçu olmasa dahi bu durumun hosuna gidip ego yapmasi dahi kabul edilemez.
Ama dedigim gibi hemen adam yol vermistir diye yargiya varmak disi kopek kuyruk sallamistir demek ile ayni sey.
Onun disinda zaten muhatap eşin rahatsiz olmasi konusunda haklisinizki ben olsam rezalet dahi çıkaririm acik soyluyorum.

Eşim yüzden yüz suçsuz demiyorum en azından çok konuşur evet içinde bir kötülük yok Belki ama yanlış anlaşılmaya müsait bir durum bence kadının ilgisininde hoşuna gittiği belli ama ben niye suçlu oluyorum
Kadının ilgisinin hosuna gitmesi bence kabul edilemez. Umarım durum boyle degildir.
Size gelince siz zaten suclu degilsiniz, ama hatalisiniz. Suc ve hata farkli seylerdir. Mesela o kadina elinizle istedigini verip yuvanizi huzursuz etmeniz bir hata yani. Yoksa siz uzulmekte huzursuz olmakta cok cok cok haklisiniz ki ben olsam o kadina isyerinde fena haddini bildirirdim olay rezalete kadar giderdi, ama asla esimlede tartisip ona istedigini vermezdim.
Allah yardimciniz olsun.

Ah sizin dediginiz gibi olsa. Ama oyle insanlar varki amaçları zaten soylediklerinin sizin kulağınıza gelmesi ve huzursuz olmaniz.
Elbette insan esini kiskanir uzulur rahatsiz olur ama bu işin cozumu gidip eşin ile kavga etmekde olmamali zira bu en cok karsi tarafi sevindirir.
Hatta ben şunuda soyluyorum adamin bir suçu olmasa dahi bu durumun hosuna gidip ego yapmasi dahi kabul edilemez.
Ama dedigim gibi hemen adam yol vermistir diye yargiya varmak disi kopek kuyruk sallamistir demek ile ayni sey.
Onun disinda zaten muhatap eşin rahatsiz olmasi konusunda haklisinizki ben olsam rezalet dahi çıkaririm acik soyluyorum.
Eskiden olsa söylediklerinizin tam tersini düşünürdüm, bir erkek yol açmadıktan sonra kadın yaklaşamaz sanırdım, son yıllardaki tecrübelerim bazı insanların sınır filan tanımadığını gösterdi bana.Eşimin işyerine daha on gün önce girmiş bir kadın var, geçenlerde eşimin vardiyası değişti, vardiyasının değiştiği gün bir kaç saat bile sabredememiş telefon çaldı, telefondaki ses " bizi bırakıp gittin mi, kendini özleteceksin demek" gibi saçma sapan lakayt şeyler söylüyor, işle ilgili bir şey olmadan evde rahatsız etmeyin beni dedi, ayrıca bu tarz muhabbetlerden de hoşlanmıyoruz biz deyip kapattı.Elinden geldiği kadar mesafeli durduğuna ben bizzat şahidim eşimin.Ama bazı insanların bu gücü bu cürreti nereden aldıklarını inanın bilmiyorum.

Eskiden olsa söylediklerinizin tam tersini düşünürdüm, bir erkek yol açmadıktan sonra kadın yaklaşamaz sanırdım, son yıllardaki tecrübelerim bazı insanların sınır filan tanımadığını gösterdi bana.Eşimin işyerine daha on gün önce girmiş bir kadın var, geçenlerde eşimin vardiyası değişti, vardiyasının değiştiği gün bir kaç saat bile sabredememiş telefon çaldı, telefondaki ses " bizi bırakıp gittin mi, kendini özleteceksin demek" gibi saçma sapan lakayt şeyler söylüyor, işle ilgili bir şey olmadan evde rahatsız etmeyin beni dedi, ayrıca bu tarz muhabbetlerden de hoşlanmıyoruz biz deyip kapattı.Elinden geldiği kadar mesafeli durduğuna ben bizzat şahidim eşimin.Ama bazı insanların bu gücü bu cürreti nereden aldıklarını inanın bilmiyorum.
Temennimiz boyle insanlarin olmadigi mukemmel bir dunyada yasamak ama maalesef kadin olsun erkek olsun oyle alçalabilen insanlar varki inanin gordukce ben onlarin yerine utaniyorum. Diyorum yani disaridan nasil cirkin gorunduklerini bilseler yine aynilarini yaparlarmiydi? Sonrada diyorum bu karakter meselesi ve boyle insanlar yığınla var ne yazikki.
Yapacak tek bisey var, mesafeyi koruyup kendi huzurunuzu bozmayip o insanlara istedigini vermemek.
Esinizi bende tebrik ediyorum. Ayrica sizide kutlarım, zira senden cesaret aliyor diye sucsuz bir insana yuklenmediniz. Yuklenseniz olan yine size olur huzursuz oldugunuzla kalirdiniz ve o kadinda amacina ulastigi icin evinde keyifle cayini icerdi. Yani maalsef boyle insanlar var. Allah islah etsin.

Bence siz çok efendi ve kibar birisiniz. Başkası olsa o kadına ettiği lafları yedirmek için kabalaşır ve haksız da olmazdı. Eşinizin sizin nazik tavrınızı takdir edip o kadına haddini bildirmesi gerekirdi net. Hem bunu yapmıyor hem de size vicdan mı yapıyor ayıp yani. İyi madem sen birşey demeyeceksin ben cennet mahallesindeki Kadınlar gibi açıcam ağzımı o olacak deyin. Valla oturduğum yerde ben sinir oldum hadi kadın şuursuz eşiniz niye bu kadar size karşı özensiz

Kadının ilgisinin hosuna gitmesi bence kabul edilemez. Umarım durum boyle degildir.
Size gelince siz zaten suclu degilsiniz, ama hatalisiniz. Suc ve hata farkli seylerdir. Mesela o kadina elinizle istedigini verip yuvanizi huzursuz etmeniz bir hata yani. Yoksa siz uzulmekte huzursuz olmakta cok cok cok haklisiniz ki ben olsam o kadina isyerinde fena haddini bildirirdim olay rezalete kadar giderdi, ama asla esimlede tartisip ona istedigini vermezdim.
Allah yardimciniz olsun.
Ben sadece eşimle konuşmak isterdim tartışmamızdan değil konuşmaya başlar başlamaz tepkisel davrandı ve hala devam ettiriyor

Bence siz çok efendi ve kibar birisiniz. Başkası olsa o kadına ettiği lafları yedirmek için kabalaşır ve haksız da olmazdı. Eşinizin sizin nazik tavrınızı takdir edip o kadına haddini bildirmesi gerekirdi net. Hem bunu yapmıyor hem de size vicdan mı yapıyor ayıp yani. İyi madem sen birşey demeyeceksin ben cennet mahallesindeki Kadınlar gibi açıcam ağzımı o olacak deyin. Valla oturduğum yerde ben sinir oldum hadi kadın şuursuz eşiniz niye bu kadar size karşı özensiz
O bana güveniyormuş ben ona güvenmiyormuşum tonla laf dinledim ve defalarca anlattım kadının halinden tavrından hoşlanmadığımı bak diyorum bana böyle dedi sen yanlış anlamışsındır diyor çıldırcam az kaldı

Eşim herkese samimi davranır
İşte bu cevap herşeyi açıkladı demekki kadıncağız sudan sebeple eşini kıskanmamış veya kızmamış. Valla siz bence sonuna kadar haklısınız istediği kadar tavırlı olsun ilk yorumumdada bahsettiğim gibi siz ondan daha fazla tavırlı olun. Eşiniz yaptığı resmen suç bastırmak bana göre. Siz anladığım kadarıyla sessiz sakin birisiniz ki bu olaya ben çoktan o kadinla sert bi sekilde konusurdum. Esinizde sizin bu huyunuzu bildigi icin tavir alarak sizi bastırmayı dusunuyor. Sakin bu oyuna gelmeyin kadinla gidip konusun.

Back
X