Kesinlikle ama diyorum bak kesinlikle telefonla yatıyorsa orada bir bokluk vardır.Kızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Bilmiyorum çok gerginim inan ki düşünmekten kafayı yiyeceğimKesinlikle ama diyorum bak kesinlikle telefonla yatıyorsa orada bir bokluk vardır.
valla telefonla uyuyorsa ben açıkçası mantıklı bulmadım.Bilmiyorum çok gerginim inan ki düşünmekten kafayı yiyeceğim
Ayrica bunu nisanlilikta buyutup olay cikarip neden oyle yaptigini aydinlatmaman da tuhafima gittiEşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor.
Kötü bişi mi buTuvalete de telefonla mı giriyor ?
Hepsini ben yapıyorum bütün dediklerinin ya jfkfkfkfvalla telefonla uyuyorsa ben açıkçası mantıklı bulmadım.
Tuvalete de telefonla mı giriyor ?
lahn yoksa snkadjdajadHepsini ben yapıyorum bütün dediklerinin ya jfkfkfkf
Hepsi bir araya gelirse evetKötü bişi mi bu
Niye değişsin kilahn yoksa snkadjdajad
Kuzum bir erkek yapıyorda degişir hahaha
Çünkümmm erkekNiye değişsin ki
Ben altıma işeyecekken şarjım yoksa beklerim 2-3 dolana kadarTuvalete telefonsuz giren var mı yaeğer bu bir şüpheli durumsa yandım ben telefonu unutup girip yarıda kalkıp gidip aldığımı bilirim reels izliyorum full
Benim eşim de telefonla girer video izler sesi gelir sorun değil bu da telefonu saklasa fena benzetirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?