- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.266
- 48
Ay çok sinir oldum, iyiki eşimin telefonu yokKızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Nasil haberlesiyorsunuzAy çok sinir oldum, iyiki eşimin telefonu yok
Evde yoktur telefonu evdeAy çok sinir oldum, iyiki eşimin telefonu yok
Nişanlıyken bunu yapan adamla evlenmezdim. Hatayı baştan yapmışsınızKızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Beeeen. Mikrop bulaşır diye asla girmem.Tuvalete telefonsuz giren var mı yaeğer bu bir şüpheli durumsa yandım ben telefonu unutup girip yarıda kalkıp gidip aldığımı bilirim reels izliyorum full
Benim eşim de telefonla girer video izler sesi gelir sorun değil bu da telefonu saklasa fena benzetirim valla
Nası yokAy çok sinir oldum, iyiki eşimin telefonu yok
Bi be bende şey var, tuvaletten çıkarım hemen koşa koşa yanına gidip HADİ BAKSANA BAKSANA GÜLME EMOJİSİ ATSANA HADİ HADİ diye adamı darlıyorumKocişim olabilir misin acaba bizim de öyle, ondan önce istersek 5 saattir dip dibe olalım o tuvalete girildi mi video atılır muhakkak
Haberlesmiyoruz çünkü eşim hep yanımdaNasil haberlesiyorsunuz3310 da mi yok
Adrenaline bak.Ya ben şifreyi biliyordum ama panik yaptım birkaç yere yanlış girdim. Pes edip bıraktım peşine eşim aldı o da yanlış girmiş telefon kitlendi çok yanlış girişten. E ben 1 kere girdim bu niye kitlendi deyince çıktı benim başarısız denemem ortaya
Yok canım eşim evde hep yanımdaEvde yoktur telefonu evde
Bayağı yokNası yok
Sorma ya ben de aa ne bileyim falan dedim iyice 1a sınıfından orange oldum. Onlar daha iyi bahaneler bulurlardıAdrenaline bak.
Niye yokBayağı yok
BayağıNası yok
Çünkü telefona ihtiyacı yok, onun tek ihtiyacı benimNiye yok
Waoow..Bayağı
Çünkü telefona ihtiyacı yok, onun tek ihtiyacı benim
Mektuplaşıyor musunuzBayağı yok
Yok canım eşim evde hep yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?