Eşim telefonunu saklıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kimseyle konuştuğum görüştüğüm yok ama bende hiç sevmem telefonumu eş yada baskasinun kurcalamasini annemle kardeşimle özelim olur bişey olur ahrica bende telefonu yastığın altına koyar uyurum bekarlıktannkalan alışkanlık ama gelip baksan şifre dahi yoktur telefonda

Nişanlıyken bunu yapan adamla evlenmezdim. Hatayı baştan yapmışsınız

Beeeen. Mikrop bulaşır diye asla girmem.

Kocişim olabilir misin acaba bizim de öyle, ondan önce istersek 5 saattir dip dibe olalım o tuvalete girildi mi video atılır muhakkak
Bi be bende şey var, tuvaletten çıkarım hemen koşa koşa yanına gidip HADİ BAKSANA BAKSANA GÜLME EMOJİSİ ATSANA HADİ HADİ diye adamı darlıyorum

Adrenaline bak.

son nefesime kadar eşlerin birbirinin telefonunu karıştırma özgürlüğünü savunacağım. Kim ayıplarsa ayıplasın Ota B.ka özgürlük çıkıyor bunu da ben çıkardım.
İnsanların telefona yapışık yaşadığını kabul edelim her vc ye telefonla giren aldatmaz ama karısı telefonu eline alınca panikleyip özellikle kaçırmaya çalışan her erkeğin gizlediği bir şey olduğuna eminim. Aldatmıyorsa da vardır bir şey kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…