Eşim telefonunu saklıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin bakmanıza izin vermeyip, kendisi sizin telefonunuza bakıyor mu???

Eğer öyleyse sizde saklayın, şifreyi vermeyin vs.

Evlilikte benim telefonum ortadaysa, eşimin telefonunun da ortada olmasını isterim. Kurcalamamı gerektirecek bir şüphe oluşturmazsa ne âlâ.

Belli ki gizlediği birşeyler var. Şifresini biliyorsan uyurken bir şekilde telefonu yastığın altından alıp bak başka yolu yok. Onun dışında davranışları nasıl? İlgisizlik vs. var mı? Başka sorun yoksa çıplak resim biriktirme vs. fantazileri olabilir göstermek istemediği.

Ben 3 yıldır karıştırıyorum hiç anlamıyor ahahahah

Ben 3 yıldır karıştırıyorum hiç anlamıyor ahahahah
Ya ben şifreyi biliyordum ama panik yaptım birkaç yere yanlış girdim. Pes edip bıraktım peşine eşim aldı o da yanlış girmiş telefon kitlendi çok yanlış girişten. E ben 1 kere girdim bu niye kitlendi deyince çıktı benim başarısız denemem ortaya

Kızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Öyle bir alırsınız ki elinize, ne demek çekip almak? Ben olmadık şeyler yaparım telefonu çekip alırsa elimden. Hiç sakin kalacağım bir şey değil bu.

Ben telefon karıştırmam, telefonum da karıştırılsın istemem. Ama telefonu saklaması, aşırı tepkiler vermesi çok şüphe uyandırıcı. İşin içinde bir iş var bu belli. Özel alana saygım var. Ama eşlerin birbirinden apayrı dünyaları olamaz. Saygı duyar kurcalamam o ayrı ama kalkıp da benden gizli saklı iş çeviremez ne münasebet.

Bazı insanlar kurcalanmasını sevmez. Benim eşim de sanki bir şey arıyormuşum gibi elime alıp kurcalamamı sevmez. Beni kırıyosun der mesela. Ama hiçbir zaman saklamaz. Telefonu hep elimdedir instagramına girerim vatsapına girerim. Bu konuda birbirimize o rahatlığı verdik. Ama kasti alıp kurcalamam bir açık arıyormuşum gibi hissettiriyormuş öyle demişti. Sonra dedim doğru söylüyor gerçekten çok saçma ve salakça davranmışım

Telefonuma dokunulmasını hiç sevmem kimse karıştıramaz, bende karıştırmam.

Güven zedeleyici hareketi yoksa niye bakayım? Ayrıca o benim velim değil telefonumu didik didik edemez.

Ayrıca kulaklık kulağımda,telefon yastığımın altında uyurum, cebimden de çıkmaz telefonum.

Bu bi haltlar yediğim için değil benim telefonum benim alışkanlığım.
Şüphelendiğim değişik tavır davranışlar varsa izlerim şöyle bir,o da bana bunu dile getirebilir.

Telefonuna bakayım diyemez neyine bakacak?
Resmen ne karıştırıyorsun demek bu.

Yaa çok tatlısınız duşa girdiğinde karıştırın aynı pozisyonda bırakın telefonu duştan çıkana kadar vaktiniz var ben ilk evlendiğimde görümcemin beni şikayet mesajından sonra karıştırmıştım. Evet özel alan ama sonuçta ben eşimle gezmeye gittiğimde kalkıpta abisine beni neden götürmeden diyemez. İyiki de karıştırmışım yanlışlıkla görümcemi sevebilirdim

Bu durum telefonuma bakmasını istemiyorum bende karıştırılmasından hoşlanmam durumu değil adam yatarken bile saklıyormuş insan gizlediği şeyi saklar .
Peki gün içinde tel sürekli elinde mi mesajlaşıuor mu? Yada sık sık tel görüşmesi yapıyor mu? Belki de kumar iddia tarZı bişey

Bu benim için büyük bir olay olurdu, önceki iliskimde telefonunda yakaladım aldattigini. İnsanlara bu konuda güvenmiyorum telefon saklanmamali eşler arasında

Bilmiyorum çok gerginim inan ki düşünmekten kafayı yiyeceğim
Her şeyden önce sakin olun.
Belki de sandığınız gibi bir şey yok ama velevki var diyelim,
sizin bu agresif ve merakli tavriniz onu tedbir almaya yonlendirecektir.
Bir süre sakinliginizi koruyun,
ortam durulsun ya da öyle sansın,
hani bulandirma denizi uyandirma .... olayi.
Sonrasinda ortalık sakinken,
beklemedigi bir anda gafil avlayin

Bence normal değil telefonuyla yapışık geziyor .

Ben de sjshshs Hatta bizim evde eşim daha tuvaletin kapısını kapatmayı bitirmeden komik videolar atmaya başlar instagramdan aynı şekilde ben de onu darlarım.
Kocişim olabilir misin acaba bizim de öyle, ondan önce istersek 5 saattir dip dibe olalım o tuvalete girildi mi video atılır muhakkak

Bencede normal değil biz sevgiliyken bile bakardkk eşimle birbirimizin telefonuna asla gizlemedik bi açık arar gibi değil normal bakıyorduk ama saklamıyorduk hala daha öyle asla saklamaz benim babamda saklıyordu annem şifresini bilmezdi bir öğrendikki annemi aldatmış

Kızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Sakladığı bir şeyler olduğu açık. Bu durumu kendisiyle konuştunuz mu? Sizin telefonunuzu eline alıyor mu mesela? Siz de telefonu ondan kaçırsanız, eline aldığında panik yapıp aynı tepkileri verseniz ne der?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…