Sizin bakmanıza izin vermeyip, kendisi sizin telefonunuza bakıyor mu???Kızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Belli ki gizlediği birşeyler var. Şifresini biliyorsan uyurken bir şekilde telefonu yastığın altından alıp bak başka yolu yok. Onun dışında davranışları nasıl? İlgisizlik vs. var mı? Başka sorun yoksa çıplak resim biriktirme vs. fantazileri olabilir göstermek istemediği.Kızlar merhaba,
Eşim nişanlılıkta dahil evlendiğimizden beri telefonunu bana vermekten ve yanımda bırakmaktan çekiniyor. Telefonunu elime almama tahammülü yok. Uyurken dahi yastığının altına koyuyor telefonunu alsam hemen gelip aniden elimden çekiyor. Başlarda umursamadım rahatsız oluyordur diye düşündüm ama artık bu hareketlerinden ben rahatsız oluyorum. Aklıma binbir tane şey geliyor zaten duygusal bir dönemdeyim çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım?
Ben 3 yıldır karıştırıyorum hiç anlamıyor ahahahahDaha önce telefonunu karıştırmaya çalıştınız mı? Ben bi kere çalışmıştım salak bi birey olduğumdan yakalandım tabii ondan sonra rahatsız olmaya başlamıştı eşim, söylesen verirdim söylemeden gizli gizli karıştırmaya çalıştığın için hoşlanmadım demiştiöyle bir güvensizlik yarattınız mı diye merak ettim.
Ya ben şifreyi biliyordum ama panik yaptım birkaç yere yanlış girdim. Pes edip bıraktım peşine eşim aldı o da yanlış girmiş telefon kitlendi çok yanlış girişten. E ben 1 kere girdim bu niye kitlendi deyince çıktı benim başarısız denemem ortayaBen 3 yıldır karıştırıyorum hiç anlamıyor ahahahah
Öyle bir alırsınız ki elinize, ne demek çekip almak? Ben olmadık şeyler yaparım telefonu çekip alırsa elimden. Hiç sakin kalacağım bir şey değil bu.Kızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Sarı öküz olayı.. Şu an çok geçAyrica bunu nisanlilikta buyutup olay cikarip neden oyle yaptigini aydinlatmaman da tuhafima gitti
Şahsen ben nisanliyken boyle merak uyandiran gicik eden bi durumu cözmeden evlenemezdim gonul rahatligiyla.
Yaa çok tatlısınızYa ben şifreyi biliyordum ama panik yaptım birkaç yere yanlış girdim. Pes edip bıraktım peşine eşim aldı o da yanlış girmiş telefon kitlendi çok yanlış girişten. E ben 1 kere girdim bu niye kitlendi deyince çıktı benim başarısız denemem ortaya
Bu durum telefonuma bakmasını istemiyorum bende karıştırılmasından hoşlanmam durumu değil adam yatarken bile saklıyormuş insan gizlediği şeyi saklar .Kızlar merhaba,
Her şeyden önce sakin olun.Bilmiyorum çok gerginim inan ki düşünmekten kafayı yiyeceğim
Ben de sjshshs Hatta bizim evde eşim daha tuvaletin kapısını kapatmayı bitirmeden komik videolar atmaya başlar instagramdanBen altıma işeyecekken şarjım yoksa beklerim 2-3 dolana kadar
Kocişim olabilir misin acaba bizim de öyle, ondan önce istersek 5 saattir dip dibe olalım o tuvalete girildi mi video atılır muhakkakBen de sjshshs Hatta bizim evde eşim daha tuvaletin kapısını kapatmayı bitirmeden komik videolar atmaya başlar instagramdanaynı şekilde ben de onu darlarım.
Tuvalette uzun süre kalıyorsa ve sıkılmamak için yanına alıyorsa problem değil ama telefonum ortada kalmasın diye alıyorsa sıkıntı.Kötü bişi mi bu
Sakladığı bir şeyler olduğu açık. Bu durumu kendisiyle konuştunuz mu? Sizin telefonunuzu eline alıyor mu mesela? Siz de telefonu ondan kaçırsanız, eline aldığında panik yapıp aynı tepkileri verseniz ne der?Kızlar tuvalet, banyo vs farketmiyor. Her şekilde ve her türlü böyle telefonunu asla unutmuyor o nereye telefon oraya. Şifresini biliyorum ama elime alamadığım için bir anlam ifade etmiyor
Var canım var ben , benim oğlan girer elinde telefonla saatlerce çıkmazTuvalete telefonsuz giren var mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?